تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868820197




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهادت فرمانده قسام در حمله رژیم صهیونیستی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: شهادت فرمانده قسام در حمله رژیم صهیونیستی


در پی حمله هوایی صهیونیست‌ها به شرق خان یونس یکی از فرماندهان عملیاتی قسام به شهادت رسید.حملات هوایی این رژیم اوایل این هفته بعد از آن صورت گرفت که سربازان صهیونیست با تیراندازی به سوی فلسطینیان در شهر جبلیه واقع در شمال غزه، ۶فلسطینی را مجروح کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل ازابنا، بر اثر بمباران یک پایگاه گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس در شرق شهرک قراره در شرق خان یونس، یک فرمانده عملیاتی قسام به شهادت رسید.
در جریان همین درگیری‌ها ۲ نظامی ارتش صهیونیستی نیز به ضرب گلوله تک تیراندازان مقاومت فلسطین زخمی شدند.

شهادت فرمانده قسام

شاهدان گزارش دادند، گروهی از مبارزان مقاومت فلسطین و به ویژه مبارزان گردان‌های قسام در حال مقابله با پیشروی نظامیان ارتش صهیونیستی و عناصر یگان‌های مهندسی رزمی در منطقه بین «قبه ۱» و «قبه ۲» را داشتند که در اثر بمباران ارتش صهیونیستی یک فرمانده عملیاتی قسام به نام «تیسیر سمیری» به شهادت رسید و دو نظامی صهیونیستی نیز به ضرب گلوله تک تیراندازان مقاومت فلسطین به شدت زخمی شدند.

شهادت فرمانده قسام

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با صدور بیانیه‌ای در پی شهادت یکی از رزمندگان خود در درگیری با نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «تیسیر السمیری رزمنده‌ای که امروز در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق خان یونس به شهادت رسید،‌‌ همان شکوهی را مژده می‌دهد که رزمندگان قهرمان القسام در مسیر آن گام گذاشته و دلیلی برای استراحت نمی‌بینند و سکوت آنان چیزی جز مقدمه جهاد نیست تا دوست و دشمن ثمره آن را در میدان‌های نبرد نظاره گر باشند.

شهادت فرمانده قسام

اکنون پس از پشت سرگذاشتن مرحله آموزش و سپس ساخت و حفاری تونل‌ها، عزت و شرافت زیبنده محافظان مرزهای میهن است و حلقه‌های این زنجیره جهادی یکدیگر را مستحکم می‌کنند و جوانان با ایمان ما که جان عزیز خود را در راه خدا نثار می‌کنند و با وجود محاصره و فشار و سهل انگاری و کوتاهی غریبه و آشنا، دل صخره را می‌شکافند روزی قیامت برپا خواهد شد واین وعده راستین است.
روزی فرا خواهد رسید که رزمندگان ما به خواست خداوند دشمان صهیونیست را رو سیاه خواهند کرد و آنان را با خاری و حقارت از سرزمین معراج بیرون خواهند راند.

امروز یکی از رزمندگان قهرمان گردان‌های قسام در مسیر جهاد و مقاومت و میدان شرافت و عزت گام نهاد؛ رزمنده شهید تیسیر یوسف مسلم السمیری (۳۴ ساله). وی در پی حمله هوایی صهیونیست‌ها به شرق خانیونس به دیدار پروردگار خود شتافت. در حالی دنیای ما را ترک کرد بدون اینکه سرتسلم فرود آورد. جان خود را در راه جهاد فدا کرد و ما او را شهید دانسته و خداوند برای او کافی است.

از خدواند متعال مسئلت داریم او را در بهشت برین جای داده و جهاد او را جهادی خالصانه قرار دهد و به خانواده و دوستانش صبر عطا کند.

اشغالگران صهیونیستی مسئول کامل تنش اوضاع و تمام نتایج حاصل از آن هستند. خون شهیدان ما چراغ راه آزادی فلسطین و آتشی است که اشغالگران را می‌سوزاند تا به اذن خداوند در سرزمین ما نابود شوند. همانا نتیجه جهاد یا پیروزی است یا شهادت.»   بر اساس این گزارش، اشغالگران صهیونیست بعد از تیراندازی و مجروح کردن 6فلسطینی در مناطق شمالی غزه، این نوار ساحلی را مورد هدف حملات هوایی خود قرار داده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که جنگنده‌های این رژیم جمعه شب (۲۸ آذر) به منطقه‌ای در شهر خان یونس واقع در جنوب نوار غزه حمله کردند.

حملات هوایی این رژیم  بعد از آن صورت گرفت که سربازان صهیونیست با تیراندازی به سوی فلسطینیان در شهر جبلیه واقع در شمال غزه، 6فلسطینی را مجروح کردند.

این اولین حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از زمان برقراری توافقنامه آتش‌بس است؛ توافقنامه‌ای که در ماه اوت به حملات ۵۰ روزه رژِیم صهیونیستی علیه نوار غزه پایان داد.
 


پنج شنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن