واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ دي ۱۳۹۳ (۱۵:۱۴ب.ظ)
مديريت شهري در دو موضوع آموزش و بهداشت کودکان کار ورود کرده است قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي شهرداري تهران اعلام کرد: طبق قانون شهرداري حق جمع آوري کودکان کار و خيابان را ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد رضا بتو، درباره جمع آوري کودکان کار و خيابان همچون کارتن خواب ها اظهار کرد: شهرداري به اين موضوع ورود پيدا نکرده است، زيرا طبق قانون سازمان بهزيستي موظف است بحث جذب و نگهداري از اين کودکان را ساماندهي کند.
قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي شهرداري تهران افزود: تحقيقاتي که ما درباره وضعيت جا و مکان کودکان کار انجام داده ايم، حکايت از آن دارد که همه اين کودکان خانواده دارند و اگر بهزيستي اين کودکان را جمع آوري کند، بلافاصله خانواده هاي آنها مراجعه کرده و تقاضاي باز پس گرفتن فرزندشان را مطرح مي کنند بر اساس قانون در اين شرايط نمي توان اين کودکان را در مراکز بهزيستي هم نگهداري کرد و در ادامه شاهد بازگشت اين کودکان به خيابان هستيم.
بتو گفت: کاري که در حال حاضر شهرداري براي اين کودکان انجام داده است راه اندازي دو مرکز در منطقه 19 و 20 شهر تهران بوده است تا در زمينه ساماندهي کودکان کار و خيابان فعاليت هاي جامعي صورت گيرد، چرا که اغلب کودکان کار و خيابان از تحصيل باز مانده اند و مشکلات بهداشتي و آموزشي دارند. ضمن اينکه خانواده هايشان با مشکلاتي مواجه اند که نياز به مددکاري دارند.
وي تصريح کرد: راه اندازي دو مرکز در مناطق جنوبي تهران فرصت ارائه خدمات به کودکان کار و خيابان را ايجاد کرده است به طوري که ارائه خدمات بهداشتي، آموزشي و ارائه خدمات مددکاري به کودکان و خانواده هايشان به طور دائم انجام مي شود و بدين ترتيب شهرداري نيز در بخش حمايت از افراد آسيب پذير جامعه وظايف خود را به انجام مي رساند.
قائم مقام سازمان رفاه، خدمات و مشارکت هاي اجتماعي با بيان اينکه شهرداري نمي تواند مانع به خيابان آمدن کودکان کار شود، در اين باره اظهار کرد: غالبا اين کودکان از منابع تامين درآمد يک خانواده هستند و خود خانواده ها اصرار دارند که آنها براي کار کردن به خيابان هاي شهر تهران بيايند، بنابراين شهرداري تهران سعي کرده است در اين مراکز حداقل به کودکان کار آموزش دهد که مخاطرات خيابان و در خيابان ماندن را بشناسند.
وي افزود: به طور مثال به اين کودکان آموزش مي دهيم که حتما در آستانه غروب و تاريکي به خانه بازگردند و درباره مخاطرات اين زمان با کودک حرف مي زنيم و يا نسبت به مراقبت براي جلوگيري از تصادف به آنها آموزش داده مي شود، اين کودکان يادمي گيرند، همچنين چگونه خود را از افراد سودجو حفظ کنند و در دام اين افراد نيفتند.
بتو در ادامه تصريح کرد: در اين مراکز از طريق کودکان با خانواده هايشان ارتباط برقرار مي کنيم که خانواده و مشکلات آنها شناخته شوند و در جهت کاهش آسيب ها و مشکلات آنها مداخله کرده و تلاش هايي را صورت مي دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]