واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ دي ۱۳۹۳ (۱۹:۴۶ب.ظ)
نماينده وليفقيه در لرستان: ضرورت ترويج فرهنگ و سيره و منش رضوي در جامعه نماينده وليفقيه در لرستان گفت: فرهنگ رضوي بايد در تمام ابعاد زندگي ما نمود و بروز داشته باشد و در گفتارها، برخوردها، نشست و برخاستها اين فرهنگ را به خوبي مشاهده کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادي، نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه خرمآباد در جمع عزاداران امام رضا(ع) در مسجد امام علي(ع) شهر پلدختر بر ضرورت ترويج فرهنگ و سيره و منش رضوي در جامعه تاکيد کرد و گفت: امروز جامعه و نظام اسلامي به علم و اخلاق نيازمند است لذا ضرورت دارد از زندگي و سيره امام رضا(ع) درس و الگو گرفت تا ايران اسلامي در علم و دانش سرآمد و زبانزد همه باشد.
وي افزود: فرهنگ رضوي بايد در تمام ابعاد زندگي ما نمود و بروز داشته باشد و در گفتارها، برخوردها، نشست و برخاستها اين فرهنگ را به خوبي مشاهده کنيم و فرهنگ ر
حجتالاسلام ميرعمادي با بيان اينکه امام علي ابن موسيالرضا(ع) در بين ائمه معصومين ملقب به «عالم آل محمد» است و ظهور اين حقيقت در اين امام همام بيشتر متجلي است، افزود: امام رضا (ع) بهخاطر بعد علمي وسيعي که داشت به عالم آل محمد لقب گرفت.
وي ادامه داد: مناظره امام رضا (ع) با علماي اديان مختلف و مامون عباسي که در آنها همه مناظرهکنندگان مبهوت علم اين امام همام ميشدند و به شکست خود اذعان ميکردند که اين امر موجب احياي فرهنگ اهل بيت(ع) و بالندگي شيعه شد.
امام جمعه خرمآباد با بيان اينکه عظمت علمي امام رضا(ع) براي دانشمندان غيرمسلمان نيز آشکار بود، افزود: امام رضا(ع) علاوه بر اينکه براي پرسشهاي مختلف عالمان اديان و مکاتب پاسخي درخور داشتند، بر مبناي اعتقادي شخص مخاطب سخن ميگفتند و استدلال ميکردند و اين مظهر ديگري از توانمندي علمي امام بود.
وي افزود: در آن زمان مامون جهت شکست امام رضا(ع) مناظرات فراواني را با حضور علماي اديان و فرقههاي مختلف تشکيل داد، اما امام رضا(ع) در تمام اين مناظرات پيروز شد.
نماينده ولي فقيه در لرستان گفت: رأفت امام رضا(ع) حس بينظيري است، وقتي ميگوييم امام رئوف نه اينکه ائمه ديگر نبودند، بلکه بدين معناست که صفت رأفت از اين امام بيشتر ظهور و نمود داشته است، يعني زمينه و خاستگاه رأفت امام بيشتر بوده است و در جامعه آن روز رأفت امام بيشتر مشهود بود.
حجتالاسلام ميرعمادي ويژگي ديگر اين امام همام را کمک به مستمندان و دادن صدقه زياد نام برد و گفت: آن حضرت هيچگاه سخن کسي را قطع نميکرد، کلام بيهوده بر زبان جاري نميکرد، به بزرگ و کوچک احترام ميگذاشت، به تندي با کسي سخن نميگفت، حاجت کسي را رد نميکرد و به طور کلي شيوه معاشرت ايشان با مردم حتي مخالفان خود بهصورت مسالمتآميز بود.
نماينده وليفقيه در لرستان با بيان اينکه رأفت، عطوفت، لطف و رحمت خالص و شديد است، گفت: رافت يعني لطف و رحمتي است که وقوع درد و ناراحتي را برنميتابد، هر چند آن درد و ناراحتي به مصلحت فرد باشد، اما رحمت، صرف عطوفت و مهرباني کردن است، همانگونه که معناي رأفت گذشت است.
امام جمعه خرمآباد افزود: بخشش، انفاق و کرامت امام هشتم ايشان را به امام رئوف ملقب کرده، به طوري که مسلمان و غيرمسلمان را از نقاط دور و نزديک براي بهرهمندي از درياي کرم ايشان راهي مشهد مقدس ميکند.
وي گفت: رئوف به کسي گفته ميشود که بر ديگري لطف و رحمت ميکند و اين مهرورزي او، هيچ طعم تلخ و ناخوشايندي بر کام آن ديگري نميگذارد، امام رضا (ع)، امام مهرباني و رأفت است. مهربانيهايي که زائران و عاشقانش بارها آن را ديده و طعماش را چشيدهاند.
وي از ويژگيهاي بارز و برجسته حضرت امام رضا(ع) را بندگي و عبوديت، علم، زهد، رسيدگي به محرومان و مستضعفان برشمرد، نماينده ولي فقيه در استان لرستان با بيان اينکه امام رضا(ع) درياي جوشان کرم و بهترين الگوي بشريت هستند، خواستار تببين شخصيت امام رضا (ع) براي نسل جوان جامعه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]