تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842008620




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان خانگی رفع بوی بد عرق بدن


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
درمان خانگی رفع بوی بد عرق بدن حمام گرفتن با جوشانده «برگ مورد» روش بسیار موثر در کاهش تعریق بوی بد بدن محسوب می شود.


به این منظور می توانید حدود 50 گرم برگ گیاه مورد را همراه با یک لیتر آب بجوشانید و سپس جوشانده حاصل را داخل آب وان حمام بریزید و حدود 20 دقیقه در آن دراز بکشید حتی برای خاصیت قابض بودن می تواند ترشح غدد چربی بدن را کاهش دهد پس می توان از آن برای نواحی زیر بغل یا کشاله ران استفاده کرد.
همچنین می توان حدود 20 گرم شیرین بیان را در نیم لیتر آب جوشاند و پس از سرد شدن آن را صاف کرد و درون ظرفی ریخت و روزانه از آن برای نواحی زیر بغل و کشاله ران به عنوان ضد عرق استفاده کرد. مالیدن آب لیموی تازه پس از استحمام در نواحی فوق تاثیر غیر قابل باوری در کاهش عرق بدبوی این نواحی دارد.
شستن زیر بغل با آب و سرکه سفید نیز می تواند بسیار مفید باشد. مالیدن ترکیب جوش شیرین و آرد ذرت در ناحیه زیربغل نیز برای پیشگیری از بوی بد این ناحیه موثر است.یک راه ساده، مالیدن یک برش سیب زمینی در ناحیه زیر بغل پس از حمام است.
اما آیا برای بوی بد پا هم راهی وجود دارد؟
 برگ یا گلبرگ سوسن را بجوشانید و هر روز به مدت 20 دقیقه پای خود را در محلول حاوی این جوشانده قرار داده و سپس بشویید. این کار را برای دو هفته هر روز تکرار کنید تا تاثیر آن را ببینید.
مالیدن اسانس نعنا، سرکه سفید یا آبلیموی تازه نیز می تواند بوی بد پا را کاهش دهد. پوشیدن جوراب نازک نخی، استفاده نکردن از کفش های پلاستیکی و شستن روزانه پا بویژه نواحی بین انگشتان نیز بسیار کمک کننده است.
اسید بوریک نیز می تواند تعریق پا را کاهش دهد؛ البته در میزان استفاده از آن باید دقت کرد. نوشیدن چای سبز، قرار دادن تفاله چای سبز روی نواحی مختلف بدن بویژه زیر بغل و کشاله ران باعث کاهش تعریق و خنک شدن بدن می شود. صابون چای سبز نیز مفید است.
شستن بدن در آبی که حاوی اسانس نعناست در کاهش تعریق و خوشبو شدن بدن مفید واقع می شود. نوشیدن بیشتر آب و خوردن بیشتر سبزیجات، مصرف کمتر گوشت و نیز ادویه ها در کاهش عرق بد بوی بدن مفید است.خوردن جوانه گندم به دلیل وجود میزان بالای کلروفیل در آن، تعریق  بوی بد بدن را کاهش می دهد. می توان هر از چند گاهی هم بدن را با صابون ضدباکتری گوگرد دار شست که این امر از رشد باکتری ها در نواحی زیر بغل، کشاله ران و بین انگشتان پا جلوگیری می کند.گیاهان دارویی کنترل کننده تعریق بدن
در ادامه، گیاهان دارویی که در کنترل تعریق بدن و رفع بدبویی ناشی از عرق زیاد پوست و رشد باکتری‌ها روی آن مۆثر می‌باشند و علاوه بر خاصیت کاهش تعریق و اثر ضد عفونی کنندگی، دارای بوی خوش و مطبوع نیز بوده و نه تنها بدبویی بدن را رفع می‌کنند، بلکه به خوشبویی آن نیز کمک می‌نمایند معرفی می‌شوند.
استفاده خوراکی از برگ تازه نعناع یا عرق آن در رفع بدبویی دهان بسیار مۆثر است. همچنین استفاده از محلول دم‌کرده نعناع جهت شستشوی پوست بدن علاوه بر رفع بدبویی و کم کردن ترشح غدد عرق، باعث خوشبو شدن بدن نیز می‌شود.
1- برگ مورد:
پاشیدن پودر برگ تازه خشک شده گیاه مورد با شستشوی پوست با آب دم‌کرده غلیظ. برگ مورد به علت دارا بودن خاصیت قابض غدد عرق بودن، تعریق زیاد پوست را کنترل نموده و اسانس معطر آن باعث خوشبویی بدن می‌شود.
2- برگ شیرین بیان:
دم‌کرده غلیظ برگ تازه شیرین بیان (حدود 50 گرم در یک لیتر آب جوش که به مدت 15 دقیقه دم کشیده باشد) را جهت شستشوی موضع عرق روزی 3-2 بار استفاده نمایید تا از بوی بد عرق، رهایی یابید.
3- برگ حنا:
پودر برگ حنا به تنهایی یا همراه با پودر برگ سدر یا جوش شیرین، با اثر خنک کنندگی پوست و کم کردن فعالیت غدد عرق، به رفع بدبویی پوست کمک می‌کند. می‌توان حنا را با جوشانده سماق یا سرکه خمیر کرده و به موضع عرق مالیده و نیم ساعت بعد با آب‌غوره یا سرکه رقیق شده، موضع را شستشو داد.
4- مریم گلی:
از این گیاه می‌توان به صورت جوشانده و همراه با گل ختمی و زوفا، شربت خوراکی تهیه کرد و روزی 2 مرتبه میل نمود تا در کاهش تعریق بدن اثر گذارد. همچنین پاشیدن پودر آن زیر بغل یا داخل کفش یا شستشوی موضع عرق با دم‌کرده غلیظ آن، در رفع بدبویی و خوشبو نمودن پوست مۆثر است.
5- مازو:
تعفن فراوان این گیاه، آن را جزو قابض‌های قوی قرار داده که استفاده از پودر یا دم‌کرده غلیظش به کسانی که از زیادی ترشح غدد عرق پوست شاکی‌اند، توصیه می‌شود. همچنین می‌توان 100 گرم میوه مازوی خشک را ساییده با 50 گرم پودر مردار سنگ و 10 گرم پودر زاج سفید مخلوط کرده و روزانه داخل کفش یا زیر بغل استعمال نمود و پس از نیم ساعت با دستمال پاک کرد.
6- پوست و برگ گردو:
برگ گردو دارای خاصیت ضد میکروبی قوی می‌باشد، بنابر این شستشوی موضع با خیسانده یا دم‌کرده غلیظ برگ تازه گردو، در رفع بدبویی پوست مۆثر است. پوست سبز گردو نیز به علت دارا بودن تعفن فراوان و قابض بودن، در کنترل ترشح عرق بسیار مفید است. می‌توان مخلوط پودر برگ گردو، پودر پوست گردو، مردار سنگ و حنا به نسبت مساوی تهیه نمود و روی موضع عرق پاشید.
7- نعناع:
استفاده خوراکی از برگ تازه نعناع یا عرق آن در رفع بدبویی دهان بسیار مۆثر است. همچنین استفاده از محلول دم‌کرده نعناع جهت شستشوی پوست بدن علاوه بر رفع بدبویی و کم کردن ترشح غدد عرق، باعث خوشبو شدن بدن نیز می‌شود.
8- برگ سیب:
استفاده از دم‌کرده برگ تازه درخت سیب به عنوان محلول شستشوی بدن، در کاهش بوی بد عرق نقش مۆثری دارد، خصوصاً اگر این دم‌کرده همراه کمی سرکه استفاده شود.
9- گلسرخ:
گذاشتن گلبرگ‌های تازه گلسرخ روی موضع عرق یا شستشوی بدن با گلاب یا پاشیدن پودر گلسرخ زیر بغل و داخل کفش، از دیگر روش‌های سنتی درمان تعریق محسوب می‌شود.
10- رزماری:
این گیاه که به اکلیل کوهی نیز شهرت دارد، در کاهش تعریق بدن اثر بسزایی دارد. می‌توان ترکیبی از 50 گرم پودر برگ رزماری و 200 گرم پودر بچه (تالک) تهیه نمود و روزی 3-2 بار به محل عرق پاشید.
علاوه بر گیاهان دارویی مذکور، استفاده از جوش شیرین، گل ارمنی، زاج سفید و مردار سنگ نیز که در واقع جزو مواد معدنی دارویی هستند، در درمان تعریق و بوی بد آن مۆثر است.
گل ارمنی یا همان خاک ارژیل، نوعی گل رس خالص ورز داده شده است که در التیام زخم و ضد عفونی کردن پوست و رفع بوی بدن مۆثر است. طرز استفاده از این ماده معدنی به این صورت است که می‌توان آن را به صورت خشک به تنهایی یا ترکیب با پودر نعناع و گلسرخ روی موضع عرق پاشید یا به صورت محلول با مقداری آب و سرکه به صورت گل شل درآورده و روزی نیم ساعت روی موضع عرق گذاشت.
پاشیدن پودر شیرین بیان به داخل کفش یا روی مواضع عرق، در کاهش ترشحات و رفع بوی بد آن موثر است. استفاده از مردار سنگ و زاج سفید نیز به تنهایی یا در ترکیب با مواد ضد عرق مذکور در بندهای قبلی نیز از دیگر راه‌های توصیه شده در طب سنتی جهت درمان تعریق و بدبویی بدن است.برای درمان همیشگی تعریق با جدیدترین روش های روز اروپا و آمریکا به سایت پرتو طب پردیس وارد شوید
www.itp.epage.ir


دوشنبه 1 دی 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 290]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن