واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۴۳ب.ظ)
مدير کل آموزش و پرورش لرستان: تبيين دقيق سيره علوي، مهمترين عنصر در حرکت منطقي و اصولي مديران است مدير کل آموزش و پرورش لرستان با بيان اينکه همايش ملي سيره علوي فرصتي است براي تبيين سيره و منش حضرت امير(ع) در ابعاد مختلف، گفت: تبيين دقيق سيره حضرت امير (ع) ميتواند در شناخت مسير درست حرکت توسط مديران موثر باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر گودرز کريمي فردر جمع خبرنگاران اظهارداشت: با مطالعه در ابعاد مختلف سيره علوي ميتوان به مدلي مبتني بر ارزشهاي اسلامي و معنوي دست يافت که مهمترين مشخصه آن کار خالصانه و صادقانه با حفظ سلامت اداري و مصداقي مطمئن از مديريت جهادي است.
وي تصريح کرد: اگر در اين همايش از توان و ظرفيت نخبگان علمي و فرهنگي به درستي استفاده شود ميتوان کاربستي عملياتي ايجاد کند تا با شناخت درست از اصول مديريتي و زندگي براساس سيره آن امام همام، مسير حرکت را با اطمينان و اعتماد بيشتري مشخص کرد.
اين مقام مسئول با اشاره به ويژگي مديران از ديدگاه حضرت امير(ع) اضافه کرد: حضرت علي (ع) در فرمان معروف خود به مالک اشتر حاکم مصر، که در واقع زيربناي مديريت اسلامي است، معيارهايي براي انتخاب و انتصاب مديران و کارگزاران نظام برميشمارد که از جمله اين معيارها ميتوان به تقوا، حسن سابقه، دانايي و توانايي، صلاحيت اخلاقي، داشتن ظرفيت روحي و کاري، ضابطهگرايي به جاي رابطهگرايي، پرهيزگاري و صداقت، بزرگمنشي و بزرگواري در برابر مخالفان و دور انديشي و... اشاره کرد.
کريمي فر در پاسخ به اين سوال که با توجه به فساد اداري در بين جوامع ، همايش سيره علوي چگونه ميتواند در جلوگيري از بروز اين فساد موثر باشد اظهار داشت : با توجه به اينکه وجود فساد در کشورهاي جهان، اعم از توسعه يافته و در حال توسعه، با درجات متفاوت و شدت و ضعف مختلف وجود دارد و اثرات منفي آن هم بر اتلاف منابع و اعتماد عمومي، مورد اتفاق همگان است، مقابله با اين پديده در جهت اصلاح و متعادل ساختن جوامع امري ضروري و انکار ناپذير است.
وي تاکيد کرد : فرهنگ علوي که تعهد اکثريت اعضاي جوامع را بهطور گسترده به باورها و اعتقادات بيان ميکند و باعث نزديکي نيازهاي فردي افراد با خواستههاي نهادها و سازمانها ميشود، ميتواند بهعنوان عنصر پيشگيري کننده در مقابله با فساد بهحساب آيد.
مدير کل آموزش و پرورش لرستان با بيان اينکه توجه به مقوله سيره علوي و مولفههاي فرهنگ علوي و نبوي بهعنوان عامل موثر و قدرتمند در پيشگيري از فساد مطرح است بيان کرد: استفاده از ابزار نظارت در برخورد قاطع با متخلفان در مقوله برخورد با فساد مورد تاييد و غير قابل اجتناب ارزيابي ميشود.
کريمي فر با اشاره به اينکه همايش سيره علوي اگر بتواند معرفي درستي از سيره مديريتي و حکومتي حضرت امير (ع) را به مردم و به ويژه مديران ارائه دهد ميتواند مرز بين خدمت و خيانت را به درستي بيان کند، ادامه داد: فسادي که امروزه در بعضي از لايههاي مديريتي وجود دارد شايد به دليل عدم شفافيت و دور بودن از مولفههاي مديريت مبتني بر مدل مديريتي حضرت علي (ع) باشد و نزديک شدن به اين الگوي جامع و کامل ميتواند ما را از آسيبهاي احتمالي مصون کند.
وي يادآورشد: آموزش و پرورش هم به عنوان مهمترين، گستردهترين و حساسترين دستگاه آموزشي و فرهنگي کشور و تاثير گذارترين نهاد تربيتي آمادگي دارد تا در کنار ساير دستگاهها در نهادينه کردن فرهنگ ناب و متعالي اسلامي و معرفي الگوهاي جامع و کامل به جامعه گام بردارد مدير کل آموزش و پرورش لرستان در ادامه سخنان خود گفت : اميد است اين حرکتهاي علمي و فرهنگي در سالي که به تدبير رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده است بتواند منشاء اثرات شايسته در جامعه شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]