تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 1 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801556896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فوتبالیست‌های متخلف را در تیم‌های فوتبال پادگان‌ها به کار بگیرید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: فوتبالیست‌های متخلف را در تیم‌های فوتبال پادگان‌ها به کار بگیرید
با نزدیک شدن به جام ملت‌های خیلی‌ها می‌خواهند با ایجاد فشار رسانه‌ای، جوی را ایجاد کنند تا برخی فوتبالیست‌های متخلف متهم در پرونده کارت‌های پایان خدمت جعلی بخشیده شوند. اما افکار عمومی و علاقه‌مندان به فوتبال نظر دیگری دارند.
کد خبر: ۴۵۹۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۳ - 20 December 2014


وضعیت بازیکنانی که با تخلف به کارت پایان خدمت یا معافیت دست‌یافته‌اند هنوز به سرانجام مشخصی نرسیده است و با نزدیک شدن به زمان جام ملت‌ها فشارها برای بخشیده شدن این متخلفان بیشتر و بیشتر می‌شود.


به گزارش تابناک، بعد از صحبت‌های کارلوس کی‌روش و درخواست عاجزانه او از مسئولان نظامی و انتظامی برای بخشیدن بازیکنانی نظیر مهرداد پولادی و اضافه شدن آن‌ها به تیم ملی بود که می‌شد تصور کرد این فشارها و مصاحبه‌ها در روزهای آتی بیشتر و بیشتر هم خواهد شد.


علی کفاشیان یکی از کسانی است که معتقد است دست‌یابی فوتبالیست‌ها به کارت‌های پایان خدمت با این روش‌ها، غیر قانونی نیست و تخلف محسوب نمی‌شود. حمید رسایی، نائب رئیس کمیسیون اصل نود که درگیر پرونده فساد در فوتبال است و در جریان کامل اتفاقات پرونده کارت‌های پایان خدمت جعلی هست شب گذشته در برنامه تلویزیونی ورزش از نگاه دو گفت که تعریف ما و فدراسیون از مسئله فساد کاملا متفاوت است. برای مثال مسائلی از قبیل کارت‌های پایان خدمت جعلی یا فرارهای مالیاتی بازیکنان از سوی علی کفاشیان تخلف محسوب نمی‌شود.


خود علی کفاشیان هم شب گذشته در یک ویدئوی ضبط شده نظر خود را در خصوص ماجرای کارت‌های پایان خدمت جعلی چنین بیان کرد:


«این بچه‌ها بچه‌هایی بودند که در حوزه‌های دیگر فعالیت نکردند. خلاف نکردند. این هم که رفتند این کارت‌ها را گرفتند برای این بود که بتوانند در حوزه ورزش خودشان بیشتر فعالیت کنند. کسب و کار این‌ها همین مدت محدود و کم جوانی ان‌هاست و اگر بخواهند محروم شوند تا یک عمر محروم شده‌اند که این فکر نمی‌کنم مجازاتی باشد که برای این‌ها در نظر گرفته شده باشد. من امیدوارم که به نحوی مثل بقیه این‌ها هم دیده شوند و بتوانند فعالیت اجتماعی خود را انجام دهند و بعدها بتوانند آن مجازاتی را که برایشان هست اعمال کنند.»


همه منطق مدافعان از بازیکنان متخلف همین است. اینکه چون عمر ورزشی ان‌ها کوتاه است در دوران ورزشی با ان‌ها کاری نداشته باشند تا فوتبالشان را بازی کنند و بعد از آن مجازات‌های لازم را اعمال کنند. اما اینجا همچنان همین سوال همیشگی پیش می‌آید که مگر سایر جوانانی که در مشاغل دیگر فعالیت دارند از چنین حقی برخوردار می‌شوند؟ مثلا می‌توان گفت یک پزشک را که با تخلف به سربازی نرفته بعد از چهل سالگی جریمه کنند؟


نکته دیگری که در خصوص پرونده کارت‌های پایان خدمت جعلی وجود دارد این است که کارت‌های پایان خدمت بازیکنان متخلف اصالت قانونی دارد ولی مدارکی که برای دریافت آن ارائه شده جعلی است. مثلا اینکه یکی پدرش در جبهه حضور نداشته و با جعل سند حضور در جبهه برای پسرش کارت پایان خدمت گرفته است. فرض بر اصلت داشتن کارت‌ها هم دلیل نمی‌شود که بازیکن منکر این مسئله شود که با علم به متوصل شده به روش‌های غیرقانونی به این کارت دست پیدا کرده است.


ماده 535 از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی در این خصوص می‌گوید: « هر كس اوراق مجعول مذكور در مواد ( 532 ) ، ( 533 ) و ( 534 ) را با علم به جعل و تزوير مورد استفاده قرار دهد علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا سه سال يا به سه تا هيجده ميليون ريال جزاي نقدي محكوم خواهد شد.» همچنین ماده 538 از همان کتاب قانون می‌افزاید: « هر كس شخصاً يا توسط ديگري براي معافيت خود يا شخص ديگري از خدمت دولت يا نظام وظيفه يا براي تقديم به دادگاه گواهي پزشكي به اسم طبيب جعل كند به حبس از شش ماه تا يكسال يا به سه تا شش ميليون ريال جزاي نقدي محكوم خواهد شد .»


تورق کوتاهی در کتاب‌ قانون مجازات اسلامی به روشنی مشخص می‌کند که قانون برای چنین متخلفانی چه حکمی در نظر گرفته است. اما مشکل از جایی شروع می‌شود که در اجرای قانون میان شهروندان فرق قائل شویم. صرف توجه به اینکه این متخلفان بازیکن فوتبال هستند و به خاطر همین مسئله فعلا باید با ان‌ها مماشات شود یا انگونه که رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید که «این بچه‌ها که کاری نکردند» که موجب کشته شدن روح قانون و ایجاد تبعیض میان شهروندان می‌شود.


تابناک با توجه به مهم بودن این موضوع در میان علاقه‌مندان به فوتبال و با در نظر گرفتن دیدگاه‌های مختلف در خصوص نحوه برخورد با این متخلفان نظرسنجی را روی سایت قرار داد نظر مخاطبان را در خصوص نحوه برخورد با متخلفان جویا شود.


 علی‌رغم اینکه در میان گزینه‌های مواردی چون « تنها بخشش فوتبالیست‌های ملی‌پوش»، « بازی در تیم‌های نظامی» و « تخفیف در مجازات با توجه به عمر مفید دوران فوتبالی‌شان» اما 87.3% شرکت‌کنندگان در نظر سنجی به گزینه « برخورد قانونی با متخلفان مانند سایر شهروندان» رای دادند که نشان می‌دهد افکار عمومی با چه شدتی خواهان اجرای عدالت در این مورد بخصوص هستند.


بنابراین بهتر است که مسئولان فدراسیون فوتبال و مدافعان فوتبالیست‌های متخلف هم اندکی به نظر افکار عمومی در این ماجرا احترام بگذارند و یک‌بار هم که کشده کنار بنشینند و شاهد اجرای عدالت در خصوص این تافته‌های جدا بافته باشند.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن