تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819014628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح اعزام فضانورد به سياره زهره


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


توسط دانشمندان ناسا؛
طرح اعزام فضانورد به سياره زهره
بررسی های جدید محققان مرکز تحقیق لانگلی ناسا نشان می دهد فضانوردان می توانند با فضاپیمایی که بخش بالن آن با گاز هلیوم پر می شود، در اطراف این سیاره کاوش کنند و آزمایش های علمی خود را انجام دهند.



  به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از "یونایتدپرس"، دانشمندان سازمان فضایی آمریکا(ناسا) در صدد ارسال فضاپیمای با سرنشین به نزدیک ترین همسایه زمین، یعنی سیاره زهره هستند.  
دانشمندان علوم فضا به طور عمده تلاش و تمرکز خود را به مریخ و ستاره های دنباله دار معطوف کرده اند، اما دانشمندان ناسا هم اکنون به فکر سفر به سیاره زهره افتاده اند و می گویند ارسال یک فضاپیما با سرنشین به نزدیک ترین همسایه زمین، ممکن است در مقایسه با سفر به مریخ، آسان تر و کم هزینه تر باشد.  
سفر به مریخ تا مدت ها گامی منطقی در چارچوب برنامه فضایی آمریکا به شمار رفته است. چرا که این سیاره به زمین نزدیک است و شرایطی مشابه شرایط کره زمین دارد که قابل تحمل است. ناسا سه کاوشگر روبوتیک دارد که فعالانه در سیاره مریخ کاوش می کنند. همچنین این سازمان طرح هایی برای اعزام فضانورد به این سیاره سرخ تا دهه 2030 در دست بررسی دارد.  
اما در واقع سیاره زهره از مریخ به زمین نزدیک تر است و کارشناسان می گویند اعزام فضانورد به این سیاره غیرمنطقی نیست. زهره از جمله سیاراتی در منظومه شمسی به شمار می رود که کمترین امکان حیات در آن وجود دارد. نزدیکی بیش از حد این سیاره به خورشید، باعث شده است که سطح آن بسیار داغ باشد - معادل 462 درجه سانتیگراد-. همچنین جو این سیاره حای گازهای مهلک و سمی است.  
با وجود این، اعزام فضانورد به سیاره زهره الزاماً نباید شامل سفر به سطح سیاره باشد. محققان می گویند تنها چند مایل دورتر از این سیاره، شرایط جو فوقانی زهره بهتر، و فشار و دمای هوا در آن کمتر است.  
بررسی های جدید محققان مرکز تحقیق لانگلی ناسا نشان می دهد فضانوردان می توانند با فضاپیمایی که بخش بالن آن با گاز هلیوم پر می شود، در اطراف این سیاره کاوش کنند و آزمایش های علمی خود را انجام دهند.  
کریس جونز، دانشمند ناسا و یکی از محققانی که درباره امکان اعزام فضانورد به جو فوقانی سیاره زهره بررسی می کند گفت: «سیاره زهره ارزش این تلاش و بررسی ها را دارد.»     وی تصریح کرد که توجه ناسا به سفر به سیاره زهره، به معنای کاهش تلاش های این سازمان برای تحقق طرحهای خود برای سفر به مریخ نیست. بلکه این برنامه ها مکمل یکدیگرند.  
این دانشمند فضایی افزود: «سفر به مریخ نیاز به مقدمات دشواری دارد، در حالی که سفر به زهره آسان تر است. اگر ما نخست بتوانیم به سیاره زهره سفر کنیم، در پیشبرد فناوری ها و توانمندی های لازم برای اعزام فضانورد به مریخ توانایی بیشتری خواهیم یافت.»   511



۲۹/۰۹/۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن