واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۰ق.ظ)
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت مطرح کرد؛ 88 نفر از دانشمندان برتر جهان، ايراني هستند معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گفت:هم اکنون 60 هزار دانشمند برتر در دنيا فعاليت مي کنند که از اين تعداد، 88 نفر مربوط به ايران هستند، همچنين 18 نفر در عرصه علوم پزشکي مشغول به تحقيق و پژوهش هستند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه خبري اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، دکتر رضا ملک زاده، در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکي شيراز به مناسبت روز پژوهش حضور يافت.
وي در اين مراسم با اشاره به فعاليت چهار ميليون محقق در سال 2013 ميلادي در دنيا، گفت: هم اکنون 60 هزار دانشمند برتر در دنيا فعاليت مي کنند که از اين تعداد، 88 نفر مربوط به ايران هستند، همچنين 18 نفر در عرصه علوم پزشکي مشغول به تحقيق و پژوهش هستند.
دکتر ملک زاده افزود: ايران از لحاظ تعداد مقالات در دنيا، رتبه هفدهم را در سال 2013 ميلادي به خود اختصاص داده و از نظر تعداد ارجاعات نيز در رتبه بيست و چهارم دنيا قرار گرفته است.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با بيان اينکه يک سوم توليد علم در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا توسط کشور ايران صورت مي گيرد، تصريح کرد: در کشورهاي مختلف دنيا، بودجه هاي متفاوتي براي امور پژوهشي در نظر گرفته شده است و کشور کره جنوبي، از جمله کشورهاي برتر دنيا در اين زمينه محسوب مي شود.
وي ابراز داشت: براي پيشرفت در امور پژوهشي، به دانشمنداني نياز داريم که وقت کافي در اين زمينه صرف کنند و از سويي ديگر، به تربيت نيروي پژوهشگر و محقق بپردازيم.
دکتر ملک زاده با تاکيد بر حقوق معنوي دانشگاه ها به عنوان مراکز توليد علم نسبت به اساتيد که بايد با صرف وقت در امور پژوهشي ادا شود، گفت: از جمله نيازهاي موجود در اين راستا، جذب اعضاي هيئت علمي پژوهشي در دانشگاه ها است.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در جمع پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکي شيراز، از کسب رتبه سوم اين دانشگاه در زمينه تعداد مقالات و شاخص هاي استنادي دانشگاهي تيپ يک دانشگاه هاي علومپزشکي کشور در بانک اطلاعاتي ISI و رتبه چهارم در نتايج ارزشيابي فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه هاي علوم پزشکي تيپ يک کشور خبر داد.
گفتني است در اين مراسم که در تالار اجتماعات سينا و صدراي دانشگاه علوم پزشکي شيراز برگزار شد، پژوهشگران برتر دانشگاه تجليل شدند.
ضرورت آموزش و ارتقاي شيوه زندگي سالم به مردم
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت در حاشيه بازديد از غرفه دانشگاه علوم پزشکي شيراز در نمايشگاه تخصصي شهر زيبا، بر اطلاع رساني به شهروندان در عرصه سلامت تاکيد کرد.
دکتر ملک زاده، در سفر به شيراز در غرفه دانشگاه علوم پزشکي شيراز، در نمايشگاه تخصصي شيراز حضور يافت و از خدمات اين غرفه ديدن کرد.
وي در حاشيه اين بازديد به خبرنگار وب دا گفت: نقش اساسي دانشگاه علوم پزشکي، بايد در پيشگيري باشد و مردم را از ابتلا به بيماري هايي که از آن ها رنج مي برند، دور سازيم.
دکتر ملک زاده در کنار اقدامات پيشگيرانه، به رسالت دانشگاه علوم پزشکي شيراز در زمينه درمان اشاره کرد و افزود: خدمات درماني نيز بايد با روش صحيح و با کيفيت به افراد ارائه شود.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با اشاره به ترويج سواد سلامت در جامعه، تاکيد کرد: بر همين اساس، لزوم ترويج اطلاع رساني و آگاهي بخشي در عرصه سلامت و آموزش شيوه هاي سالم زندگي به افراد، ضروري است.
دکتر ملک زاده بر نقش موثر اطلاع رساني در پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي مزمن تاکيد کرده و گفت: بر اساس اطلاعات موجود، بيش از 30درصد مردم کشور داراي قندخون بالاي 100 بوده و قريب به 40درصد مردم نيز در سن 50سالگي از پرفشاري خون رنج مي برند که با توجه به بي علامت بودن اين نوع بيماري ها، لازم است مردم بيش از پيش نسبت به سلامت خود دقت نمايند.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشکي شيراز نيز که در اين ديدار، معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت را همراهي مي کرد، حضور دانشگاه علوم پزشکي شيراز در اين نمايشگاه را فعال ارزيابي کرد و گفت: عرصه هاي مختلف خدمات دانشگاه علوم پزشکي شيراز در زمينه بهداشت، درمان و آموزش، در اين نمايشگاه به منصه ظهور گذاشته شده است.
دکتر سيد بصير هاشمي خاطرنشان کرد: براي رسيدن به شهري زيبا، سلامت يک زيرساخت اساسي محسوب مي شود و در غرفه دانشگاه علوم پزشکي شيراز نيز خدماتي در همين زمينه به بازديدکنندگان ارائه مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]