تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870522396




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حق امضاء طلايي يعني فساد/ فساد در اقتصاد کشور ريشه دوانده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۸ق.ظ)
حق امضاء طلايي يعني فساد/ فساد در اقتصاد کشور ريشه دوانده است رئيس کميسيون آموزش و فرهنگ اقتصادي اتاق بازرگاني ايران گفت: مفاسد اقتصادي گاهي از عمل خلاف و گاهي نيز از عمل نکردن افراد رخ مي دهد که در دنيا افراد براي هر دو مورد محاکمه مي شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، شايد مهمترين چوبي که اقتصاد از فساد تاکنون خورده است، همان نبود شفافيت در اطلاعات و بودن اطلاعات اقتصاد کشور در دست بعضي از دلالان و رانت بازها است.
تا زماني که اطلاعات تنها در دسترس افراد خاص قرار داشته باشد سوء استفاده‌هايي هم از اين اطلاعات به عمل خواهد آمد و به همين دليل اطلاعات بايد از شفافيت لازم برخوردار باشد تا ديگر جذابيتي را براي اين گروه‌ها پديد نياورد.
به دنبال نبود نظارت صحيح، بخشي از فساد به صورت اشخاص و در ميزان کوچک صورت مي‌گيرد اما در طرف مقابل هم شاهد انجام فساد در اندازه بزرگ هستيم.
فساد در اندازه بزرگ به يقه سفيدي معروف است؛ اين فسادها با سوءاستفاده از روابط رسمي و قوانين صورت مي‌گيرد به طوري که اين گونه از فسادها را در قالب پولشويي، فسادهاي بانکي و اختلاس مي‌توان مشاهده کرد.
فساد از طريق شکل‌گيري بازارهاي کاذب تقويت مي‌شود. بر اين اساس زماني که بازار طلا، ارز و زمين به دليل بازدهي خيره‌کننده در يک مقطع زماني مورد توجه قرار گرفت بسياري از اين دسته افراد به منظور استفاده از سود کاذب راهي اين بازارها شدند.

سيستم افشاگري فساد در کشور نداريم
جمشيد عدالتيان عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران و تهران با اشاره به اين مطلب گفت: مفاسد اقتصادي تا حدي سياسي است اما عمده ترين دليل بروز مفاسد اقتصادي جنبه حقوقي دارد.
وي ادامه داد: متاسفانه در ايران فساد اقتصادي تعريف دقيقي ندارد؛ گاهي مفاسد اقتصادي از عمل افراد سر مي زند و گاهي از انجام ندادن يک کار که افراد در دنيا براي هر دو مورد محاکمه مي شوند.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران افزود: سيستم اقتصادي و قانوني کشور نياز به بازنگري دارد زيرا برخي عوامل از جمله قايل شدن حق امضاء طلايي براي برخي افراد در ايجاد مفاسد اقتصادي بسيار موثراست.
عدالتيان ادامه داد: فساد اقتصادي به اين دليل ايجاد مي شود که سيستم افشاگري در کشور نداريم و رسانه ها آزاد نيستند.
وي اذعان داشت: رسانه ها در ايران نمي توانند به عنوان چشم و چراغ مردم عمل کنند. در کشور ما براي خبرنگاران امنيت کافي ايجاد نشده است در حالي که احزاب و رسانه هاي آزاد بهترين وسيله کنترل هستند.
عضو هيات نمايندگان اتاق ايران با بيان اين مطلب که دولت عمده ترين و مهمترين عامل ايجاد فساد اقتصادي است، تصريح کرد: فساد در کشور ما ريشه دوانده است و برخي افراد نام اين فعل را زرنگي گذاشته اند بنابراين بايد در گام نخست اقدام به فرهنگ سازي براي مقابله با مفاسد اقتصادي کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا ناکافي بودن مجازات ها عامل تشديد مفاسد اقتصادي در کشور نشده است، متذکر شد: قطعا مجازاتي نظير اعدام که نهايت مجازات محسوب مي شود روش درستي براي مقابله با مفاسد اقتصادي نيست و اين تنبيه باعث کاهش جرم نمي شود.
به گفته اين فعال اقتصادي، تشديد برخورد ها ساده ترين کار است. کشف جرم و پبشگيري از جرم سخت تر است. ما فرد خاطي را چه اعدام کنيم و چه نکنيم اين اتفاق رخ داده است. بايد مانع بروز تخلفات شد و بر فعاليت افرادي که صاحب امضاء طلايي هستند بيشتر کنترل و رسيدگي کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن