تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869303791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش راه نجات کشور است -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام ابوترابی:
اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش راه نجات کشور است

قزوین


شناسهٔ خبر: 2446001 پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
استانها > قزوین

قزوین- نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با اقتصاد دولتی که ۷۰ درصد بودجه آن جاری است نمی توانیم شکوفایی و پویایی کشور رامحقق کنیم و تنها راه نجات کشور سپردن کارها به مردم و تحقق اقتصاد مقاومتی است. به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست تبیین مضامین و الزامات رهبردی و پیشرفت استان از دیدگاه مقام معظم رهبری در همایش در دیار کهن و فرزانگی در سالروز سفر مقام معظم رهبری ظهر پنجشنبه با حضور محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور، آیت الله اسلامی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، آیت الله تاکندی استاد حوزه، حجج اسلام باریک بین و عابدینی امامان جمعه موقت قزوین، مرتضی روزبه استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، معاونان استاندار، دادستان، رئیس کل دادگستری و مدیران دستگاههای اجرایی در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین برگزار شد.حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد در این همایش گفت: با ظرفیت انباشته شده مدیریتی، علمی، فرهنگی و اقتصادی می توان اقتصاد مقاومتی را در استان قزوین اجرایی کرد.
قزوین
وی افزود: سفر مقام معظم رهبری از نظر نماد دینی بزرگترین اجتماع دینی و نماد پیوند نظام با لایه های ملی و مردمی و پیوند ناگسستنی امت و امام، پیوند دینی دولت، مرجعیت و مردم و یکپارچگی ملت، دولت، مردم و رهبری و مرجعیت نظام بود که می تواند برای همیشه یک نقطه اتکاء و آغازی برای حرکت به سوی افق های بلند باشد.نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر رهبری راه را برای حرکت پرشتاب استان در اجرای پروژه های اقتصادی، فرهنگی، هموار کرد و این همایش فرصت مناسبی برای ارائه ایده های روشن و مبتنی بر ظرفیت های واقعی استان در عرصه های مختلف است که می تواند با عزم مدیریتی استان محقق شود.نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ایران امروز در یک نقطه چرخش راهبردی قرار دارد که تاریخ یک ملت را رقم می زند و ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت آغاز یک چرخش برای سقوط و کاهش قدرت ایران بود زیرا کلوپ هسته ای جهان که در دست نظام سلطه است اجازه ورود هیچ کشوری را به این مجموعه نمی دهد و تنها ایران اسلامی است که توانسته جایگاه خود را تثبیت کند.ابوترابی فرد بیان کرد: باید با تدبیر شایسته مسئولان حرکت در مسیر تعیین شده توسط مقام معظم رهبری برای تحقق اهداف چشم انداز گام برداریم و این حرکت رو به عزت تنها با اجرای مفاد اقتصاد مقاومتی ممکن می شود.ایران اسلامی عامل ثبات و پایداری منطقه استنائب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ایران امروز برای دستیابی به علم و فنآوری با قدرتی پرشتاب در حال حرکت است و در میان بازیگران سیاسی جهان نقش محوری ایفا می کند و برای تداوم این نقش باید اقتصاد مبتنی بر علم و دانش را اجرایی کنیم.
قزوین
با بودجه دولتی قادر به اداره کشور نیستیمحجت الاسلام ابوترابی افزود: حاکمیت نباید خود را مدیر هر پروژه بداند و یکی از بیماریهای کشورهای وابسته به منابع طبیعی آن است که دولت های متکی به فروش نفت خود را متولی هر کاری می دانند و اجازه ایفای نقش به افرادی که می توانند کارهای بزرگی انجام دهند را نمی دهند که این روند باید اصلاح شود.این نماینده گفت: امروز بودجه سال ۹۴ به مجلس تقدیم شده و برای اولین بار در نظام بودجه ریزی کشور از یک ویژگی و نکته مثبت برخوردار است و به دلیل کاهش قیمت نفت رشد حداکثری سه درصد را لحاظ کرده است.وي افزود: اقتصاد ایران اقتصادی دولتی است و با بودجه دولتی هرگز نمی توانیم اقتصاد را شکوفا کنیم لذا باید مردم در صحنه باشند که در این راستا مسئولیت مدیران فراهم کردن بستر مناسب برای حضور مشارکت گسترده مردم است تا اقتصاد مقاومتی محقق شود در غیر این صورت به جایی نخواهیم رسید.ابوترابی فرد گفت: امیدواریم استان قزوین در این راه قدم های جدی بردارد و برای کاهش هزینه های اداره کشور و کوچک کردن دولت پیشگام باشد.
قزوین
وي افزود: ۷۰ درصد بودجه کشور جاري است و برای پرداخت حقوق و مزایاي كاركنان دولت هزینه مي شود در حالی که با كوچك شدن دولت اين بودجه می تواند در توسعه کشور هزینه شود.ابوترابي بيان كرد: منابع فروش فرآورده هاي نفتي را باید برای توسعه اقتصادی، اشتغال، تاسیس شرکت های دانش بنیان و خلق ثروت هزینه کنیم تا دولت از درآمدهای حاصل از ثروت قدرتمند شود.  









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن