واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۴۸ق.ظ)
فرماندار سروستان: براي مقابله با آسيب هاي ناشي از مواد مخدر و اعتياد ، بايد با ديد تکليف گرايانه عمل کرد فرماندار سروستان قاچاق مواد مخدر و موضوع اعتياد را دو بحران اجتماعي خواند و تاکيد کرد براي مقابله با آسيب هاي ناشي از مواد مخدر و اعتياد ، بايد با نگاه تکليف گرايانه و نه رفع تکليف عمل کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سليمان کرمي در همايش مبارزه با مواد مخدر ، با اشاره به اينکه نسل جوان ما که مظهر پويايي و نشاط و سرزندگي هستند در معرض بيشترين آسيب هاي مواد قرار دارند، اظهار داشت: دشمن از طريق اشاعه مصرف مواد و اعتياد در سطح جامعه، شادابي جوانان ما را مورد هدف قرار داده و اگر اقدامات پيشگيرانه با جديت دنبال نشود قطعا حاشيه امني براي کسي وجود نخواهد داشت.
وي با تاکيد بر اينکه مهار اعتياد نياز به يک جنبش اجتماعي دارد، افزود: قاچاق مواد و اعتياد نه تنها يک آسيب اجتماعي که يک بحران اجتماعي هستند که برخورد جدي و اصولي با اين پديده جز از طريق همکاري فراگير از بالاترين تا پايين ترين سطوح حاکميت و استفاده از همه ظرفيت هاي شهرستان ممکن نيست.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان سروستان ،ادامه داد: بايد با يک حرکت جهادي و با استفاده از کليه ظرفيت ها و تشکل هاي مردمي و علما در ابعاد مختلف پيشگيري، درمان و مقابله با عرضه در راستاي پيشبرد اهداف بهره برد.
فرماندار سروستان تاکيد کرد: براي مقابله با آسيب هاي قاچاق مواد و اعتياد ، مي بايست با نگاه تکليف گرايانه و نه رفع تکليف عمل کنيم و بنا را بر پيشگيري با رويکرد اجتماعي شدن اين مبارزه بگذاريم.
محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس نيز در اين همايش، اظهار داشت: امروزه با پديده اي به نام تغيير مصرف مواد مخدر سنتي به صنعتي و رنگين کماني از اين مواد مواجه ايم که کشورهاي بزرگ دنيا آن را مديريت مي کنند که گسترش آن مصيبتي براي جامعه ماست .
ابراهيمي ادامه داد: مدل اعتياد تغيير يافته پس مدل کار ما نيز بايد تغيير کند ، بايد حساسيت همه اقشار تاثير گذار جامعه را بر انگيخت و با يک جنبش اجتماعي براي کنترل آسيب هاي اجتماعي اين مواد به خصوص آمفتامين و در راس آن شيشه اقدام کرد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس افزود: مهمترين عامل برون رفت ما از اين معضل حساسيت، نگاه اعتقادي و جهادي و نگاهي است که در دهه 60 حکم فرما بود.
وي ادامه داد: شاه بيت کار ما نيز در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر حساس نمودن جامعه درخصوص تغيير وضعيت مصرف مواد مخدر است.
ابراهيمي با بيان اينکه از ابتداي انقلاب تاکنون بيش از 52 هزار نفر بر اثر سوء مصرف مواد جان خود را از دست داده اند، گفت: طبق آمارها 55 درصد از موارد طلاق درجامعه، 65 درصد از کودک آزاري ها، 25 درصد از قتل هاي عمد و 40 درصد از سرقت ها در اثر سوء مصرف مواد مخدر است .
وي با اشاره به اينکه مواد مخدر ديگر آسيب نيست بلکه فراتر از آن يک بحران است، افزود: 92 درصد از مردم نگران مساله اعتيادند، بايد از اين ظرفيت استفاده کنيم و موجي بر عليه اعتياد راه بيندازيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]