واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۱ق.ظ)
جمعيت هلال احمر با ۳۰درصد کاهش بودجه مواجه خواهد شد دبير کل جمعيت هلال احمر با اشاره به چالش هاي پيش روي جمعيت هلال احمر اضافه کرد: جمعيت هلال احمر با سه چالش جدي بودجه، تغيير اساسنامه جمعيت و تغييرات مديريتي همراه است که در اين زمينه بايد با برنامه ريزي و بررسي کارشناسي تدابير لازم اتخاذ شود.
وي با اشاره به چالش هاي پيش روي جمعيت هلال احمر اضافه کرد: جمعيت هلال احمر با سه چالش جدي بودجه، تغيير اساسنامه جمعيت و تغييرات مديريتي همراه است که در اين زمينه بايستي با برنامه ريزي و بررسي کارشناسي تدابير لازم اتخاذ شود.
دبير کل جمعيت هلال احمر در ادامه تصريح کرد: بر اساس وضعيت موجود کشور از لحاظ مالي و تأثير آن بر سازمان ها و نهادها، بودجه سال آينده جمعيت هلال احمر با ۳۰درصد کاهش مواجه خواهد شد که در اين زمينه لازم است کميته اقتصاد مقاومتي در جمعيت فعال شود و استان ها و همين طور سازمان هاي زير مجموعه جمعيت هلال احمر خود اتکايي را در مجموعه تقويت کنند؛ چراکه يکايک استان هاي کشور ظرفيت لازم براي تأمين اعتبار درون مجموعه اي خود را دارند.
وي نگاه جمعيت هلال احمر به نيروي انساني را سرمايه اي توصيف کرد و افزود: نگاه ما به نيروي انساني نبايد دچار تغيير شود، چراکه بزرگترين سرمايه، سرمايه انساني است و به هيچ عنوان نبايد نيروي انساني تحت الشعاع کمبود بودجه قرار گيرد.
دکتر موسوي با بيان اينکه جمعيت هلال احمر اساسنامه اي محکم و مقتدر دارد، ادامه داد: همه ما بايد نسبت به موضوعاتي که تأثيرات کلان بر پيکره جمعيت هلال احمر وارد مي کند حساس باشيم؛ چراکه مهم ترين دغدغه ما اين است که اساسنامه تعويض نشود.
وي ادامه داد: باتوجه به اينکه جمعيت هلال احمر در حوادث نقشي کليدي در بحران ها دارد، هرگونه اصلاح و بازنگري غير کارشناسي که موجب تضعيف اقتدار مديريت در ستاد و استان را به همراه داشته باشد به توان پاسخگويي و مقابله با حوادث جمعيت خدشه وارد مي کند که انتهاي آن ورود آسيب و صدمه به مردم است.
دبير کل جمعيت هلال احمر در ادامه تصريح کرد: موضوعات امداد و نجات نياز به اتخاذ تصميمات مديريتي آينده جهت پاسخگويي مؤثر دارد که در بازنگري بايد اين موضوع که حفظ اقتدار مديريت است مدنظر قرار گيرد.
وي افزود: تغيير اساسنامه جمعيت هلال احمر منجر به آسيب ديدن مردم مي شود و در اين زمينه ما نگرانيم.
دکتر موسوي با تأکيد بر اينکه در ديدار مديران ارشد جمعيت هلال احمر با مقام معظم رهبري ايشان بسيار تأکيد بر پرهيز از ورود به جريانات سياسي داشتند، بيان کرد: در اصول و ضوابط فدراسيون هم عدم ورود به جريانات سياسي بسيار تأکيد شده است و اين موضوع يکي از آيتم هايي است که بايد مدنظر قرار گيرد.
وي همچنين به تأثيرات مديران غير سازماني در جمعيت هلال احمر اشاره و اذعان کرد: ناپايداري فرهنگ سازماني، کاهش انگيزه کارکنان و مديران، شناخت ناکافي جايگاه و عدم تأثيرگذاري جهت در سطوح بين المللي، عدم تثبيت قانون، عدم برخوردارسازي از تجربه و دانش، تضعيف بهم پيوستگي سازماني و عدم اعتماد کارکنان به مديران، عدم امنيت شغلي در تمامي سطوح کارشناسي و مديريتي، عدم پاسخگوي و شفافيت جمعيت، خدشه اعتماد مردمي و نگاه انتفاع محوري و تضاد با رسالت سازماني از جمله تأثيرات ورود مدير غيرسازماني در جمعيت هلال احمر است.
دکتر موسوي با تأکيد بر اينکه هلال احمر به عنوان جمعيتي مردم نهاد و بشردوست حق ورود به جريانات سياسي را ندارد، تصريح کرد: خوشبختانه مجموعه هلال احمر حق شرکت در هيچ فعاليت سياسي را ندارد و در صورت بروز چنين رويدادهايي اعتماد مردم سلب خواهد شد.
به گفته دبير کل جمعيت هلال احمر اين جمعيت قوي و توانمند است و مي توان از مديران جمعيت هلال احمر براي مديريت کشور استفاده کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]