واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۲۳:۱۲ب.ظ)
مهاجران ايتاليايي موتور محرک اقتصاد انگليس گروه بين الملل خبرگزاري موج
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، طبق گزارش مؤسسه آمار ملي ايتاليا، اين کشور در سال 2013 در مقايسه با سال قبل 12 درصد مهاجر کمتري جذب کرده است.
اين در حالي است که در اين دوره ميزان مهاجرت ايتاليايي ها به ديگر کشور ها نيز 20 درصد افزايش يافته است. دليل اصلي مهاجرت مردم اين کشور رکود اقتصادي شديد و بيکاري عنوان شده است.
در اين مورد خبرگزاري رسمي ايتاليا «انسا» نوشت: «در ماه اکتبر بدهي هنگفت دولتي ايتاليا 23.5 درصد افزايش يافته است.»
طبق گزارش بانک مرکزي ايتاليا بدهي هاي اين کشور به 2 هزار و 157 ميليارد و 500 ميليون يورو رسيده است.
اين در حالي است که درآمدهاي مالياتي اين کشور در ماه اکتبر 2.7 درصد کاهش يافته و به 28.5 ميليارد يورو رسيد. همچنين بانک مرکزي اين کشور ادعا مي کند درآمدهاي مالياتي کشور در 10 ماهه اول سال 2014 حدودا ثابت بوده است.
از سويي ديگر در سال گذشته بيش از 68 هزار ايتاليايي کشور خود را ترک کرده اند که اين ميزان مهاجرت در 10 سال گذشته بي سابقه بوده است.
انگلستان مقصد بيشتر اين مهاجرين ايتاليايي بوده است، به طوري که اکثر افراد 20 تا 45 سال به اين کشور مهاجرت کرده اند. همچنين آلمان، سوئيس و فرانسه نيز از ديگر مقاصد اين مهاجرين بوده است.
اين امر به نفع انگلستان تمام شده است. به طوري که به گزارش خبرگزاري «فوکس»، بررسي هاي جديد نشان داده که مهاجران اروپايي در انگستان نه تنها مزاحم تلقي نمي شوند، بلکه بيشتر درآمد مالياتي اين کشور را تشکيل مي دهند.
تحقيق انجام گرفته توسط دو مؤسسه بزرگ آماري در بريتانيا نشان مي دهد که انگلستان حتي بيشتر از آلمان در کسب درآمد از مهاجرين خود موفق بوده است.
انگلستان با جذب مهاجرين تحصيل کرده و با استعداد توانسته است بين سال هاي 2000 تا 2011 بيش از 20 ميليارد پوند درآمد کسب کند.
طبق اين گزارش که در "ايکانميک ژرنال" منتشر شده است بيش از 60 درصد مهاجرين اروپاي جنوبي و غربي به انگلستان اکنون از دانشگاه فارغ التحصيل شده اند. همچنين آمار حاکي از آن است که 25 درصد مهاجرين به اين کشور داراي مدارج بالاي علمي هشتند.
اين در حالي است که تنها 24 درصد افرادي که در اين کشور متولد شده اند به دانشگاه راه يافته و مشغول به کار شده اند.
مهاجريني که از 15 کشور عضو اتحاديه اروپا شامل فرانسه، آلمان، ايتاليا و اسپانيا بوده اند حدود 64 درصد، معادل 15 ميليارد پوند به اين کشور ماليات پرداخت کرده اند و در ازاي آن هيچ امکانات رفاهي دريافت نکرده اند. 12 درصد، معادل 5 ميليارد پوند ديگر نيز توسط مهاجرين از اروپاي شرقي پرداخت شده است.
اين آمار نشان مي دهد که انگلستان برخلاف برخي ديگر کشورها توانسته با جذب مهاجر نيازهاي خود در زمينه علوم و نيروي کار را تأمين و در کنار آن با اعمال ماليات درآمدزايي هم داشته باشد.
اين در حالي است که در سال 2013 ميزان مهاجرين به ايتاليا 307 هزار نفر گزارش شده که 12.3 درصد (معادل 43 هزار نفر) کمتر نسبت به 2012 بوده است.
از سوي ديگر ميزان ايتاليايي هايي که به کشور بازگشته اند نيز در اين سال 28 هزار نفر کاهش يافته است.
ادامه اين روند مي تواند منجر به کاهش جمعيت اين کشور و در نهايت باعث صدمه بيشتر به اقتصاد ايتاليا شود. اگر چه دولت اين کشور در آخرين سياست جمعيتي خود اعلام کرده به خانواده هاي کم جمعيت و کم درآمد کمک خواهد کرد تعداد بچه هاي بيشتري داشته باشند. در اين راستا دولت اين کشور به کودکان تازه متولد شده کمک مالي بيشتري خواهد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]