واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۶ق.ظ)
نگاه ويژه دانشگاه شاهرود به امر پژوهش رئيس دانشگاه شاهرود، با بيان اينکه اين دانشگاه نگاه ويژه بر پايان نامه هاي کاربردي دارد، گفت: اين دانشگاه براي تحقق اين امر به پژوهش نگاه ويژه اي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد مهدي فاتح در آئين اختتاميه همايش هفته پژوهش در آخرين روز از اين هفته، که با حضور تني چند از مسوولان شهري، اساتيد، محققان و فعالان پژوهش در محل دانشکده معدن دانشگاه شاهرود برگزار شد، با اشاره به طرح هاي پژوهشي مشترک بين دانشگاه شاهرود و ساير ارگان هاي تخصصي، اظهار داشت: هر استاد يا دانشجو در مجموعه اين دانشگاه اگر بخواهد بر روي موضوعات کاربردي روز جامعه و يا پژوهش هاي مشترک با ساير ارگانهاي شهري و يا حتي در سطح ملي پژوهش انجام دهد مورد حمايت قرار خواهد گرفت.
وي با اذعان بر اينکه فضاي کار در بخش پژوهش بسيار گسترده است، افزود: خوشبختانه دانشگاه شاهرود، به انجام وظيفه در داخل شهرستان اکتفا نکرده و در بحث تعاملات علمي و پژوهشي در سطح ملي و با شرکت هاي ملي، پا را از مرزها فراتر نهاده است.
رئيس دانشگاه شاهرود، با اعلام اين مطلب که بودجه سال آينده اين دانشگاه ۶۰ درصد رشد خواهد داشت، گفت: متاسفانه بودجه سال جاري دانشگاه به هيچ وجه مناسب ارائه نشد و اين امر مشکلات عديده اي را براي ما به وجود آورده بود.
فاتح تصريح کرد: خوشبختانه بودجه 57.5 ميليارد توماني دانشگاه شاهرود در سالجاري، امروز به رقمي معادل ۹۱ ميليارد تومان افزايش يافته که اين مهم جاي اميدواري بسياري دارد.
وي ادامه داد: اين مهم جز در سايه تلاش و کوشش همکاران، اساتيد و دانشجويان دانشگاه شاهرود که واقعا در راه پژوهش و تعامل با نهادهاي ملي و سازمان هاي فرامنطقه اي زحمت کشيدند، ميسر نمي شد.
رئيس دانشگاه شاهرود، با تاکيد بر گسترش سطح تعامل اين دانشگاه با نهاد هاي ملي، تصريح کرد: توانمندي هاي دانشگاه شاهرود و همچنين سابقه علمي درخشان اين دانشگاه سبب شده تا تعامل بين دانشکده هاي معدن، صنايع، مکانيک، شيمي ونفت با نهادهاي ملي مناسب ارزيابي شود.
دکترفاتح با اشاره به انعقاد دو قرار داد با صنايع هوا و فضاي کشور، تاکيد کرد: انعقاد اين قرار دادها با همکاري و ديدگاه مثبت رياست صنايع هوايي کشور نشان دهنده توانمندي علمي و پژوهشي دانشگاه شاهرود است.
وي افزود: همچنين اين دانشگاه در صدد است تا در هفته هاي آتي مرکز پژوهش مشترک خود را با کارخانه هاي شهرستان مانند سيم و کابل مغان نيز راه اندازي کند که اين موارد قطعا به پيشبرد اهداف پژوهشي دانشگاه شاهرود کمک مي کند.
رئيس دانشگاه شاهرود همچنين، پژوهش را يکي از عوامل تاثيرگذار در رشد اجتماعي دانست و گفت: به لطف خداوند متعال در راستاي اجراي سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، پژوهش هاي ارزشمند با رويکرد سوق دادن پژوهش به سمت محصول و ارائه آن به بازار و متقاضيان در دانشگاه به وقوع پيوسته است.
دکترفاتح تاکيد کرد: براي ديده شدن فعاليت پژوهشي هيأت علمي و حتي دانشجويان دانشگاه و همچنين دلگرمي آنها، تمام پژوهش هاي علمي مورد تشويق قرار گرفته اند و بودجه مناسبي براي بخش هاي مختلف پژوهشي از قبيل اعضاي هيأت علمي و دانشجويان اختصاص داده شده است.
معاون پژوهشي دانشگاه شاهرود نيز در خلال اين مراسم با اعلام اين مطلب که آئين نامه جديد مالي مالياتي در حوزه پژوهش تا يک ماه آينده اجرايي خواهد شد، گفت: تصويب و اجراي اين آئين نامه در پيشبرد و سرعت بخشيدن به فعاليت هاي پژوهشي بسيار موثر خواهد بود.
دکتر علي دستفان، با ابراز رضايت از اجرايي شدن اين آئين نامه، تصريح کرد: اميدواريم در آينده بخش اعظمي از پروسه تهيه و توزيع هزينه کردهاي حوزه پژوهش در دانشگاه شاهرود با سرعت و سهولت بيشتر انجام شود.
وي افزود: قطعا جهش بودجه دانشگاه و اجراي اين آئين نامه در کنار هم نويد اين مهم را مي دهد که سهم پژوهش و توليد علم در دانشگاه شاهرود افزايش يابد.
معاون پژوهشي دانشگاه شاهرود، با اشاره به دو برابر شدن بودجه پژوهشي اين دانشگاه، تصريح کرد: از اين پس نحوه هزينه کرد با توجه به پژوهش ها در حوزه هاي مختلف علمي به دانشکده ها واگذار مي شود.
دکتر دستفان، با تاکيد بر مزاياي واگذاري هزينه کرد به دانشکده ها، اظهار داشت: از اين پس اختيارات دانشکده ها، براي هدفمند کردن هزينه ها و خريد تجهيزات مورد نياز و همچنين هزينه در بخش هاي مختلف پژوهشي بيشتر مي شود و اين امر قطعا به نفع دانشکده ها و توليدات علمي خواهد بود.
وي افزود: از اين پس تعاملات بخش پژوهش در دانشکده ها از شکل آئين نامه و قرار داد خارج مي شود تا اين پروسه اداري هزينه ها را افزايش ندهد.
دکتر دستفان در خاتمه با اشاره به اهميت پژوهش در دانشگاه ها، گفت: مقام معظم رهبري به کرات در خصوص اهميت دادن به بحث پژوهش و عرضه محصولات دانش بنيان تذکراتي را به جامعه علمي کشور ارائه مي کنند که اين امر نشان دهنده اهميت توجه به پژوهش است.
در پايان مراسم اختتاميه هفته پژوهش و معرفي پژوهش گران برتر دانشگاه شاهرود، علاوه بر ۲۸ استاد شاغل در اين دانشگاه، از محمد فرزانه گرد، غلامحسين کرمي و محسن اصيلي نيز به عنوان فعالان حوزه پژوهش، صنعت و دانشگاه تجليل شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]