تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845088351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توانمندي هاي تحليل اطلاعات هواشناسي 10 برابر افزايش مي يابد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۱ق.ظ)
تا پايان امسال؛ توانمندي هاي تحليل اطلاعات هواشناسي 10 برابر افزايش مي يابد معاون وزير و رئيس سازمان هواشناسي كشور اعلام كرد: با برنامه ريزي هاي انجام شده تا پايان سال جاري، توانمندي هاي تحليل اطلاعات هواشناسي تا 10 برابر فعلي افزايش مي يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، داود پرهيزکار امروز در چهارمين نشست تشريح وظايف تخصصي سازمناه و شرکت‌هاي تابعه وزارت راه و شهرسازي در ساختمان شهيد دادمان اظهار داشت: در بخش پردازش اطلاعات هواشناسي باوجود برنامه‌ريزي براي 10 برابر شدن توان تحليل داده‌ها، بازهم امکانات و تجهيزات هواشناسي، با کشورهاي توسعه‌يافته فاصله زيادي دارد.
معاون وزير راه و شهرسازي بيان کرد: ديده‌باني و پايش جوي اساس کار سازمان هواشناسي کشورها است و تمام فعاليت‌هاي اين سازمان بر مبناي داده‌هاي هواشناسي استوار است تا بر اساس استانداردهاي سازمان هواشناسي جهاني پيش‌بيني‌هاي خود را اعلام کنند.
رئيس سازمان هواشناسي کشور، افزود: در هر پيش‌بيني هواشناسي احتمال خطا وجود دارد و در دنيا هيچ کشوري مدعي پيش‌بيني صددرصد هواشناسي نيست و حتي کشورهاي پيشرفته جهان ازجمله آمريکا نيز در اين زمينه خطادارند.
وي تصريح کرد: سازمان هواشناسي ايران يکي از مراکز آموزشي منطقه‌اي سازمان جهاني هواشناسي است و تاکنون دوره‌هاي آموزشي مختلفي براي دانشجويان کشورهاي آفريقايي و آسيايي برگزار کرده، ضمن آنکه آمادگي دارد براي کارشناسان کشورهاي منطقه و همسايه دوره‌هاي تخصصي هواشناسي برگزار کند.
معاون وزير راه و شهرسازي افزود: خدمات سازمان هواشناسي کشور دستاوردهاي زيادي دارد و عدم توجه به‌پيش بيني‌هاي اين سازمان مي‌تواند، خسارت‌هاي زياد اقتصادي و اجتماعي در بردارد، زيرا پيش‌آگاهي از برخي از حوادث باعث کاهش زيان‌هاي مادي مي‌شود.
پرهيزکار با اشاره به فعاليت‌هاي بين‌المللي اين سازمان، يادآور شد: ايران عضو سازمان جهاني هواشناسي است و تبادل اطلاعات جوي هواشناسي در سطح جهان از وظايف مهم سازمان هواشناسي کشورهاي مختلف عضو اين سازمان است.
رئيس سازمان هواشناسي کشور اظهار داشت: ايران به‌عنوان يک مرکز هواشناسي فعال منطقه‌اي (جيسک) همواره در حال جمع‌آوري اطلاعات هواشناسي از اين منطقه و ارسال آن به سازمان جهاني هواشناسي است و براي همين منظور اطلاعات هواشناسي از اقيانوس اطلس تا غرب ژاپن را در اين مرکز رصد و داده‌هاي آن را طبق استانداردهاي و مدل‌هاي هواشناسي تعريف‌شده به اين سازمان جهاني ارسال مي‌کنيم.
وي در خصوص مشکلات استفاده کاربردي از اطلاعات هواشناسي، افزود: عدم استفاده کاربردي از اطلاعات هواشناسي يکي از مشکلات اين سازمان است و براي کاربردي شدن اين تحليل‌ها و اطلاعات سامانه تهک در زمينه‌هاي کشاورزي اطلاعات موردنياز را در اختيار کشاورزان قرار مي‌دهد و به‌زودي با راه‌اندازي سامانه تهک راهداري رانندگان ناوگان حمل‌ونقل عمومي مي‌توانند از اطلاعات هواشناسي در مسيرهاي رانندگي خود به سهولت استفاده کنند.
معاون وزير راه و شهرسازي گفت: سازمان هواشناسي کشور هم‌اکنون در 31 استان اداره کل دارد و قصد داريم در سال 94 تمام مراکز هواشناسي اين استان‌ها را به ادوات و تجهيزات پيشرفته هواشناسي مجهز کنيم.
پرهيزکار تصريح کرد: در دنيا هيچ کشوري حق ندارد کشور ديگري را ازنظر بارش‌هاي آسماني محروم کند، زيرا گردش کلي جو اين اجازه را نمي‌دهد تا اقليم منطقه‌اي در جهان توسط کشورها تغيير يابد، ضمن اينکه با استفاده از باروري ابرها نيز امکان سرسبز شدن منطقه‌اي در دنيا وجود ندارد و نتيجه مقابله با اقليم شکست است.
رئيس سازمان هواشناسي کشور با اشاره به وقوع طوفان در شهر تهران، يادآور شد: اين طوفان خرده مقياس در کمتر از 2 ساعت تشکيل شد و طي 15 دقيقه سرعت آن از 30 به 118 کيلومتر در ساعت رسيد، اما؛ ضعف اطلاع‌رساني سبب شد پيش‌بيني هواشناسي در اين زمينه به‌خوبي اطلاع‌رساني نشود.
وي در خصوص امواج و نويزهاي شهري و تأثير آن بر روي تصاوير رادارهاي سازمان هواشناسي، گفت: نويزهاي بي‌سيم در سطح شهر تهران بر روي تصاوير رادارهاي هواشناسي به‌خصوص در خرده مقياس تأثيرگذار هستند و به همين منظور طي مکاتبات لازم، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در حال بررسي اين مسئله است تا اين نويزها از روي رادارهاي هواشناسي حذف شوند.
به گفته پرهيزکار، کشورهاي مختلف جهان براي توسعه دستگاه‌هاي هواشناسي خود هزينه‌هاي زياد انجام مي‌دهند به‌طوري‌که ما سالانه 30 ميليون دلار براي توسعه سيستم‌هاي هواشناسي خود هزينه مي‌کنيم، اما؛ کشور ژاپن که يک‌پنجم خاک ايران را دارد، سالانه بيش از 700 ميليون دلار در اين بخش هزينه مي‌کند و نيروي انساني 5 هزارنفري هواشناسي ژاپن با 2 هزار و 500 نفري ايران اصلاً قابل‌مقايسه نيست.
وي کمبود اعتبارات را يکي از مشکلات سازمان هواشناسي اعلام کرد و گفت: کمبود اعتبارات مالي حتي سبب پايين بودن مدت ماندگاري نيروي انساني متخصص در اين سازمان شده به‌طوري‌که اين مسئله خسارت پنهاني زيادي به کشور وارد مي‌کند.
وي درباره سابقه سازمان هواشناسي، گفت: هواشناسي کشور بيش از 50 سال سابقه دارد و هم‌اکنون بخش‌هاي هوانوردي، حمل‌ونقل جاده‌اي، ريلي، دريايي، صيادان، کشاورزان، سازمان راهداري، محيط‌زيست، بخش‌هاي نظامي، فرودگاه‌ها، حفظ آثار باستاني، مديريت منابع آب، شبکه آب‌رساني از عمده دريافت‌کنندگان سرويس خدمات هواشناسي هستند.
رئيس سازمان هواشناسي کشور در پايان بابيان اينکه در حوزه دريا عمليات پيش‌بيني امواج دريايي در خزر، خليج‌فارس و درياي عمان از يک سال گذشته آغازشده، گفت: در بخش حمل‌ونقل جاده نيز هم‌اکنون 66 ايستگاه هواشناسي در سطح کشور فعال است، اما؛ با توجه به وسعت جغرافيايي کشور افزايش تعداد اين ايستگاه‌ها در دستور کار سازمان هواشناسي کشور قرار دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن