واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزشوپرورش فارس درآیین هفته پژوهش تاکید کرد : نظام آموزش و تدریس فعلی با روح تحقیق و پژوهش فاصله زیادی دارد خبرگزاری پانا: مدیرکل آموزشوپرورش فارس گفت: یکی از دلایل نهادینه نشدن پژوهش به وضعیت آموزشی ما برمی گردد ، امروز نظام آموزش و تدریس با روح تحقیق و پژوهش فاصله زیادی دارد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر ساعت 17:05
به گزارش خبرگزاری پانا، حمیدرضا آذری در آیین تقدیر از پژوهشگران برتر فرهنگی استان فارس درتالار سعدی باشگاه فرهنگیان شیراز با اشاره به مطلب فوق افزود: اگر این راه را ادامه بدهیم تا 20 سال دیگر تغییری در وضعیت پژوهشی نخواهیم دید.
مدیرکل آموزشوپرورش فارس ضمن تاکید بر لزوم تصمیمگیریهای مدیریتی با پیوست فرهنگی اظهار داشت: ما در مدارس به معلمان توسعه یافته ای که روح خلاقیت ، تحقیق و پژوهش را در دانشآموزان بدمند، نیاز داریم.
وی با بیان اینکه خلاقیت در مدارس ما ایجاد نشده است و معلمان توانایی اقناع دانشآموزان را ندارند، تصریح کرد: اگر کسی در جشنواره خوارزمی یا جشنوارههای جهانی جایزه بگیرد، هیچگاه مانند افرادی که در تیزهوشان موفق می شود مورد تقدیر قرار نمی گیرند.
مدیرکل آموزشوپرورش فارس با تاکید بر اینکه نظام آموزشی فعلی ما نتیجهگرا است نه عملگرا ، گفت: عدم توجه به پژوهش مشکل نظام آموزش و پرورش است و نهادینه نشدن تحقیقات در کشور نیز به نظام آموزش و پرورش ما باز می گردد.
وی ضمن تأکید بر نقش علوم انسانی در توسعه جوامع و اهمیت آن ، یادآور شد: باید برای توسعه علوم انسانی در کشور قوانین و آییننامه هایی تدوین گردد و مدارس شاخص علوم انسانی نیز ساخته شود، تا در علوم انسانی که یکی از پایه های توسعه همه جانبه جوامع محسوب می گردد وضعیت بهتری پیدا کنیم.
آذری تصریح کرد: محیط، مهمترین عامل برای شکوفایی خلاقیت انسانها است که خانواده و نظام آموزشی نقش بسیار مهمی را در آن ایفا می نمایند ،اما در این میان آموزش و پرورش و دانشگاه شرایط مناسبی برای ابتکار و آزادی اندیشه وجود ندارد.
آذری با اشاره به اینکه نظام آموزش و پرورش ما نتیجه گرا است، گفت: نظام آموزشی ما به نتیجه توجه دارد و در این میان زمانی برای عملکردن و توجه به کیفیت وجود نداردحتی پاداش خانواده ها، مدارس و جامعه نیز به افراد پژوهشگر مناسب نیست.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس با یاد آوری اینکه امروز درد خودمان را با آموزش و خطا درمان می کنیم در حالیکه تحقیقات و پژوهش باید به شکل یک راهکار اساسی در جامعه مد نظر قرار گیرد. گفت: بهتر است مجلس در هنگام مصوب کردن طرح ها در خواست پیوست تحقیقاتی نیز داشته باشد که با این کار به راحتی می توان پژوهش و تحقیقات را اجباری کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]