واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر آموزش و پرورش بروجرد:
پذیرش تغییر و تحول به منزله پویایی و میل به پیشرفت است
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد گفت: با پذیرش اصول اولیه تغییر و تحول در جامعه به استقبال پیشرفت و تداعی فناوری میرویم.
![خبرگزاری فارس: پذیرش تغییر و تحول به منزله پویایی و میل به پیشرفت است خبرگزاری فارس: پذیرش تغییر و تحول به منزله پویایی و میل به پیشرفت است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/09/25/13930925000455_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، جمشید ابوالفتحی ظهر امروز در همایش روز ملی پژوهش و فناوری که در کانون شهید رجایی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: طبق نص صریح قرآن تغییر و تحول در صورتی در جامعهای پدیدار میشود که آن جامعه خود مایل به پذیرش تغییر و اصلاح در سرنوشت خود باشد. مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد با اشاره به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در رابطه با اهمیت تحقیق و پژوهش، عنوان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری تحقیق و پژوهش کلید رشد ملتها و توسعه پایدار است و در صورتی که به ابزار علم و تکنولوژی مجهز شویم میتوانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. ابوالفتحی اقتدار و قدرت یک ملت را در گرو تسلط آنها بر علم و دانش روز دانست و افزود: در دنیا هر ملت و کشوری صاحب علم و تکنولوژی است از دستبرد و تحدی بیگانگان در امان است و با اقتدار و صلابت به ساخت کشور و نیازهای آن میپردازد که علم به این سیاست از ضروریات شناخت بسترهای لازم جهت تحقیق و پژوهش در کشور است. وی شروع تغییر و تحول را از مدارس هر کشور عنوان کرد و گفت: مدارس ما اینک بیش از هر زمان دیگری نیازمند شکلگیری نهضت تحول در مقوله آموزشهای سنتی است، چرا که با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی نمیتوان در فضای رقابتی کنونی با این سطح از تعلیمات به دریافت علوم روز رسید. این مسئول زیر بنای توسعه پایدار در کشورها را آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: اگر تحقیق و پژوهش اصولی در مدارس صورت نپذیرد جامعه از چنان پویایی و ابتکار عملی که در دریافت علوم روز لازم دارد، باز میماند که این خود از نقاط ضعف کشورها محسوب میشود. در ادامه مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد به ارائه 10 راهکار اساسی و اصولی در راستای تبدیل مدارس به محیطی خلاق و مبتکرانه پرداخت و تشریح کرد: تغییر از هدفهای ساده و اندک به هدفهای گسترده و چند بعدی و نیز تغییر از الگوی سنتی متمرکز به محتوای فرآیند محوری در تحولات آموزش و پرورش بسیار راهگشا است. ابوالفتحی تغییر یادگیری منفعل به یادگیری فعال و پویا را اساس آموزشهای نوین عنوان کرد و افزود: معلم محوری یا دانش آموز محوری هردو موجب ضعف و پایدار نبودن سیستم آموزشی میشود که تحول این سیستم عزم جدی معلمان را میطلبد. وی با انتقاد از تمرکز آموزشی موجود در کشور بیان کرد: برای برطرف کردن نقاط ضعف سیستم آموزشی سنتی موجود در کشور نیاز است، تا همه پژوهشگران و صاحبان نظر و ایده برای اصلاح این نظام به میدان عمل وارد شوند و با همکاری و هماهنگی دستگاههای مرتبط به برطرف کردن این نقاط ضعف بپردازند. انتهای پیام/2304/ق30
93/09/25 - 15:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]