تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826428225




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت تجديد نظر وزارت جهاد کشاورزي در نحوه تهيه آمارهاي توليد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۰ق.ظ)
عضو کميسيون کشاورزي مجلس تأکيد کرد؛ ضرورت تجديد نظر وزارت جهاد کشاورزي در نحوه تهيه آمارهاي توليد عضو کميسيون کشاورزي مجلس گفت: توليد گندم کشور با توجه به اعلام ميزان خريد دولت و ميزان تخميني گندمي که در دست مردم و بخش غير دولتي وجود دارد، کمتر از 10 ميليون تن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، گندم به عنوان يک محصول استراتژيک براي کشور به حساب مي آيد، اما؛ ميزان نياز و توليد گندم در کشور ما هيچگاه به تراز نرسيده است. تنها در اواخر کار دولت هشتم و آن هم براي يکسال و البته با کمک ابر و باد و مه و خورشيد و فلک و اختصاص سطح زير کشت بيشتر براي گندم توانستيم اين توليد و مصرف را به تراز رسانده و به قول متوليان آن زمان بخش کشاورزي، در توليد اين محصول خودکفا شويم.
دولت هاي نهم و دهم بار ها سعي کردند با آمار سازي و نگفتن حقيقت، خودکفايي يکساله گندم در اوايل دهه 80 را در دوران خود نيز تکرار کنند، اما؛ واردات 7 تا 10 ميليوني گندم در سال هاي گذشته، عملا اين مهم را محقق نکرد و البته سبب شد تا مجلس بارها به دولت براي ارائه آمار هاي غلط تذکر دهد.
در آخرين سال مديريت دولت، از سوي وزارت جهاد کشاورزي وقت اعلام شد که 12 ميليون تن گندم در کشور توليد شده است و اين؛ يعني خودکفايي؛ زيرا ميزان مصرف و نياز کشور به گندم حداکثر 9 ميليون تن است.
اما در همان سال، بيش از 7 ميليون تن گندم به کشور وارد شد که همين مسأله وجود تناقض در آمار اعلام شده را ثابت مي کرد.
نماينده مردم دزفول که يکي از منتقدان جدي آمار سازي هاي دولت گذشته در بخش کشاورزي بود، هنوز از آمار هاي بخش کشاورزي و نحوه آمار گيري در اين بخش، راضي نيست.
عباس پاپي زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج در مورد آمارهاي اعلام شده دولت جديد در توليد گندم گفت: آمار 12 ميليوني توليد گندم که در دولت گذشته بر روي آن مانور زيادي گرفت، اساسا غير واقعي بود و مجلس هيچ گاه آن را باور نکرد.
وي ادامه داد: از دولت جديد خبرهايي مبني بر خريد 7 ميليون گندم به گوش مي رسد که اين رقم با توجه به وضعيت کشور منطقي است، اما؛ اين همه توليد گندم کشور در سال جاري نيست.
عضو کميسيون کشاورزي مجلس با اشاره به اين مطلب که رقم توليد گندم در کشور بيش از 9 ميليون تن است، افزود: هر ساله مقداري از محصول گندم توسط کشاورزان يا افراد غير دولتي انبار مي شود که اگر اين مقدار را هم به خريد 7 ميليوني دولت اضافه کنيم، رقم توليد کمتر از 10 ميليون تن شده و براي رفع نياز داخل، بايد مقداري گندم وارد کنيم.
وي با تأکيد مجدد بر اين مطلب که آمار بخش کشاورزي دقيق نيست، گفت: قرار ما با وزارت جهاد کشاورزي دولت يازدهم اين بود که براي اصلاح آمارهاي اين بخش اقدام ويژه صورت گرفته و يک سيستم نوين در اين وزارت خانه تعريف شود تا آماري صحيح و قابل استناد به جامعه و مجلس تحويل داده شود.
پاپي زاده اظهار داشت: ما هنوز نمي دانيم که در محصولات مختلف ميزان نياز و توليد واقعي کشور چقدر است و اين ندانستن ها، به بخش کشاورزي و برنامه ريزي هاي کشور ضربه زيادي وارد کرده و مي کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن