تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843182590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش اول سناریوی جدید ضدایرانی این بار در سیدنی را چه کسی بازی کرد؟/ رویکرد رسانه‎های جهان در این خصوص چه بود؟/ چه اهدافی در پس این ماجراست؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش ویژه
نقش اول سناریوی جدید ضدایرانی این بار در سیدنی را چه کسی بازی کرد؟/ رویکرد رسانه‎های جهان در این خصوص چه بود؟/ چه اهدافی در پس این ماجراست؟
رسانه های غربی که در حال پوشش خبر گروگانگیری در سیدنی بودند، به ناگاه در چرخشی بر ایرانی بودن فرد گروگانگیر متمرکز شدند. چه سناریوهایی با توجه به وضعیت جاری ایران در ارتباط با داعش و مذاکرات هسته‌ای ممکن است در پوشش اقدام فرد گروگانگیر در جریان باشد؟
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، بامداد دوشنبه یک خبر فورأ در صدر خروجی‌‌های رسانه‌های جهان قرار گرفت و آن خبر "گروگان‌گیری در سیدنی استرالیا" بود.


یک فرد ناشناس با ورود به یک کافه، بیش از 12 نفر را به گروگان گرفت. فرد مهاجم گروگان‌ها را مجبور کرده بود پرچمی مشابه پرچم داعش را پشت پنجره به دوربین‌ها نشان دهند و این  همان چیزی بود که مقامات غربی از آن می‌‌ترسیدند و از ماهها قبل در مورد ان هشدار داده بودند.


شبکه های تلویزیونی تصاویری از یک مرد با ریش سفید با سربند مشکی پخش کردند. 



در آخرین ساعات گروگان‌گیری بود که رسانه‌های غربی جنجال و سناریوسازی خود را آغاز کردند:" "من هارون مونس" تبعه ایرانی(!)  پناهنده استرالیا است که سال‌ها تحت عنوان یک شیخ در استرالیا فعالیت داشته است.این ادعا، بهانه لازم را به دست بسیاری از رسانه‌های غربی و معاند داد تا جنجال تازه‌ای علیه ایران به راه اندازند.والبته این فرد در نهایت به دست پلیس کشته شد تا سناریوسازی‌‌ها همچنان ادامه یابد.شبکه 9 تلویزیون استرالیا سرانجام بامداد سه شنبه به وقت محلی - دوشنبه شب به وقت تهران - اعلام کرد: در حمله پلیس به محل گروگانگیری، سه نفر از جمله فرد گروگانگیر کشته شده اند.


بنابراین گزارش، سه نفر دیگر نیز در این حادثه مجروح شدند که حال دو تن از آنها وخیم است.
***  جنجال رسانههاخبرگزاری فرانسه در گزارشی مدعی شد: "هارون مونس" 50 ساله متولد ایران بود و سال 1996 به عنوان پناهنده به استرالیا ‌آمده بود. 


رسانه‌‌های استرالیا نیز از قافله عقب نماندند. شبکه "ای‌‌بی‌‌سی نت نیوز" استرالیا مدعی شد فرد گروگانگیر یک روحانی افراطی ایرانی بود که سابقه اقدامات جایتکارانه داشت.


به نوشته ال موندو اسپانیا، پلیس استرالیا می گوید نام اصلی فرد گروگانگیری «منطقی بروجردی» بوده اما بعد از ورود به استرالیا در 1996 نامش را هارون مونس گذاشته و خود را شیخ می نامد.ال موندو می نویسد: اکنون منظره ای از جنگ سوریه و عراق به سیدنی منتقل می شود؛ یک فرد مسلح یک کافه را تسخیر کرده و چند مشتری را گروگان گرفته است. یک روحانی افراطی مسلمان که از ایران آمده و 49 سال سن دارد.مجله تایم نیز در این سناریوسازی نوشت: هارون یک ایرانی بود که چیزی برای از دست دادن نداشت و همواره به صورت انفرادی عمل می‎کرد.دویچه وله نیز در گزارشی با این عنوان که "روحانی ایرانی" که در سیدنی گروگان‌گیری کرد، کیست؟، نوشت: گروگان‌گیری سیدنی با مداخله کوماندوهای پلیس پایان یافت و دستکم دو نفر، ازجمله فرد گروگان‌گیر کشته شدند.گروگان‌گیر یک "شیخ" پناهنده ایرانی به نام "هارون مونس" بوده که جرایم زیادی در استرالیا مرتکب شده بود.
***  سوابق این شیخ خودخواندهاین گروگانگیر ایرانی به نام "هارون مونس" و نام اصلی  "محمد حسن منطقی بروجردی" پیش از این نامه‌های توهین آمیز برای خانواده‌های سربازان استرالیایی که در خارج کشته شده بودند، ارسال می‌کرد.

وی همچنین به 40 مورد اتهام آزار و اذیت جنسی زنان در استرالیا محکوم شده بود. وی مدعی شده بود که کارشناس روانشناسی، شفابخشی و باطل کننده سحر و جادو است و در قالب درمان بیمارانش، دست به رفتارهایی زده که زنان بیمار از او شکایت کرده بودند.او که ادعا می‌‌کرد یک روحانی شیعه است و لباس روحانیت به تن می‌‌کرد، در آخرین نوشته در وب سایت اینترنتی اش اعلام کرد تغییر مذهب داده است.

قتل همسر از دیگر مواردی است که در سوابق این فرد به چشم می‌خورد. در سال 2013، دادگاهی در استرالیا وی را به مشارکت در قتل "نولین هایسون پال" همسر سابق هارون، متهم کرد. بنا بر اعلام دادگاه، هارون متهم است که با مشارکت "امیرا درودیس" که با وی رابطه نامشروع داشته، دست به قتل "هایسون پال" که از هارون دو فرزند نیز داشت؛ زده‌اند.وی با همدستی درودیس در آوریل سال 2013، هایسون پال را با ضربات متعدد چاقو از پای درآورده و سپس وی را در آپارتمانی در شهر سیدنی سوزاند.وی پس از متهم شدن در دادگاه به قید وثیقه آزاد شد!


تصویری از هارون مونس گروگان گیر استرالیایی و همسر مقتولش
او که از تعادل روحی مناسبی برخوردار نیود؛  بارها در خیابان های سیدنی اعتراضات تک نفره برگزار کرده بود.


***  اهداف طرح چنین سناریویی در این برهه زمانیمجبور کردن ایران برای ورود به ائتلاف ضدداعش به رهبری آمریکابه نظر می رسد این اقدام در راستای مجبور کردن ایران برای ورود به ائتلاف با آمریکا و ثبت نام ایران در صف نیروهای تحت رهبری آمریکا باشد.واشنگتن تا بحال چندین بار از ایران درخواست کرده و پاسخ منفی دریافت کرده است.


 نامه اوباما به رهبری یکی از این تلاشهاست.از این منظر سناریوی رونمایی از داعشی به اصطلاح ایرانی قرار است این مفهوم را القا کند که شهروندان ایرانی نیز در صفوف تروریست های داعش حضور دارند لذا دولت ایران باید در این خصوص احساس مسئولیت کند .
مختل کردن گفتگوهای هسته‌‌ایدکتر "وبستر گریفین تارپلی" نویسنده و تاریخ نگار آمریکایی در این خصوص می‌‌گوید: مطالب زیادی درباره عامل گروگانگیری روز گذشته در شهر سیدنی استرالیا مطرح است. شواهد نشان می دهد او قاتلی فاقد تعادل روحی بوده است. او حتی پیش از اقدام تروریستی دیروز نیز مظنون به قتل بوده است. همسر سابق وی نیز بارها هدف حملات با چاقو قرار گرفت و در نهایت هم به دست وی، سوزانده شد. وی هارون یونس نام دارد که خودش را شیخ هارون می خواند. هارون به علت قتل وحشتناک همسرش، مدتی را در زندان سپری کرد. ظاهرا در قتل همسر سابق هارون، دوست هارون بیش از خود او نقش داشته است. همدست هارون در این قضیه، یک زن بود. باوجود آنکه ، قتل جرمی سنگین به شمار می رود، هارون به قید وثیقه آزاد شد که بسیار مشکوک است. دستگاه اطلاعاتی استرالیا می توانست این فرد خطرناک را زندانی کند. ظاهرا وی دچار مشکلات روحی و روانی نیز بوده است.وی در ادامه افزود: در محل گروگان گیری روز گذشته در سیدنی از پرچم القاعده و جبهه النصره استفاده شد. باید توجه داشت که جبهه النصره بخشی از جریان تروریستی بسیار فعال در سوریه است. باید توجه داشت حدود نود نفر از اتباع استرالیا برای جنگیدن در کنار داعشی ها به سوریه وارد شده اند. بیست نفر از آنها نیز در درگیری ها کشته شده اند. شاید هارون یکی از افرادی بوده که شماری از این افراد را به سوریه فرستاده است. مسئله هارون بسیار پیچیده است. شاید دستگاه اطلاعاتی استرالیا او را برای حرکت در مسیر چنین عملیاتی هدایت و تحریک کرده باشد. مطرح شدن نام ایران در این قضیه شاید تلاشی برای مختل کردن گفتگوهای هسته‌‌ای با ایران یا اهداف دیگر است.


"مایکل جونز" سردبیر نشریه جنگهای فرهنگی نیز میگوید:  وقتی به همه این عوامل در کنار هم نگاه می کنیم متوجه می شویم که تلاشهای جدیدی در جریان است تا علیه ایران اقداماتی صورت پذیرد و گفتگوهای هسته ای که تمدید شده است به شکست منجر شود.
دستگاههای اطلاعاتی غرب و همچنین موساد به دنبال بدنام کردن ایران"مایکل جونز" سردبیر نشریه جنگهای فرهنگی در ادامه می‎گوید: ماجرای گروگانگیری در شهر سیدنی استرالیا از ابعاد مختلف قابل بررسی است. احتمالا پیش از وقوع این اتفاق، هشدارهایی به دستگاههای امنیتی استرالیا داده شده بود اما مقررات دست و پاگیر اداری و کاغذبازی اداری، مانع از آن شده بود که دولتمردان و مسئولان استرالیایی به چنین هشدارهایی توجه کنند. نکته جالب توجه این است که در این میان می بینیم نام ایران مطرح می شود.


وی افزود: سوال مطرح این است که چرا ایران باید از عناصر داعش حمایت کند؟ این سخن کاملا بی معنا است که دولت ایران با داعش ارتباط داشته باشد. باید توجه داشت که ایران حامی بشار اسد رئیس جمهور سوریه و حزب الله است که دشمنان داعش هستند. با این اوصاف، چرا باید نام ایران مطرح شود؟ باید به مسائل دیگری توجه داشت. دستگاههای اطلاعاتی غرب و همچنین دستگاه اطلاعاتی اسرائیل، موساد به دنبال بدنام کردن ایران با شیوه های مختلف هستند. چند سال پیش نیز اتفاقی در نروژ رخ داد که بازهم نام ایران مطرح شد. واقعیت این است که دشمنی ها با مسلمانان در کشورهای مختلف از جمله استرالیا افزایش یافته است. با این اوصاف، می توان از رویداد رخ داده در استرالیا برای بدنام و مخدوش کردن نام مسلمانان استفاده کرد.

انتهای پیام./.






تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن