واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: تلاش برای مدرسه ای شدن مسابقات قرآنی/افزایش دارالقرآنها به 1400 مرکز خبرگزاری پانا: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر تعداد مدارس دارالقرآن 600 مدرسه است که در یک برنامه توسعه تعداد آنها به 1400 مدرسه خواهد رساند تا در هرمنطقه 2 مدرسه دالقرآن ویژه دختران و پسران داشته باشیم.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ آذر ساعت 12:45
حمدرضا مسیبزاده در نشست خبری هفته گرامیداشت قرآن، عترت و نماز در مدارس کشور به خبرنگار پانا گفت: نیروی انسانی دارالقرآنها براساس درجه بندی آنها اختصاص پیدا می کند اما مشکل کمبود نیروی انسانی در این مرازک را جبران می کنیم.
مسابقات قرآن
وی با بیان اینکه امسال 33 دوره مسابقات قرآن دانش آموزی برگزار می شود ادامه داد: این مسابقات در 4 سطح مدرسه،منطقه، استان و کشور برگزار می شود که متاسفانه در سالهای اخیر توجه کمی به مدارس شد و ما برای مدرسه ای شدن آن تلاش می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه هدف از اجرای این برنامه تنها مسابقه و رقابت نیست گفت: غنی سازی اوقات فراغت، کشف استعداد دانش آموزان،هدایت به مراکز آموزشگاهی و مشارکت جویی دانش آموزان است.
مسیب زاده با بیان اینکه این مسابقات در مدارس سراسر کشور از 23 تا 30 آذر ماه برگزار میشود افزود: امسال رشته ها در 9 رشته قرائت، حفظ و مفاهیم،نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی، اذان، احکام و انشای نماز برگزار می شود.
وی ادامه داد: در هفته گرامیداشت قرآن، عترت و نماز در آموزش و پرورش شورای ستاد قرآن، عترت و نماز استانها تشکیل میشود و برنامههای متعددی شامل برگزاری نمایشگاههای قرآنی و برپایی محافل انس با قرآن برگزار خواهد شد.
وی در مورد فعالیتهای آموزش و پرورش در هفته بزرگداشت قرآن، عترت و نماز در استانهای کشور افزود: ارسال شیوهنامه به مناطق آموزشگاهها، برگزاری جلسات هماهنگی و توجیه مدیران و مربیان، تهیه پوستر و بنر در این خصوص، برگزاری نمایشگاههای قرآن، عترت و نماز مانند کتاب و نرمافزار، برگزاری نشستهای پرسش و پاسخ و رفع شبهات با حضور علما و اساتید دانشگاه و حوزه و تهیه نشریه با موضوع قرآن، عترت و نماز از جمله این برنامهها است.
مسیبزاده ادامه داد: از دیگر برنامههای این هفته فضاسازی ادارات با موضوع قرآن، عترت و نماز در قالب بنر و تراکت، دیدار با علما و ائمه جمعه و پیشکسوتان در عرصه قرآن، عترت و نماز و شرکت همگانی در نماز جمعه، برگزاری شکوهمند نماز جماعت در مدارس و ادارات و توجه ویژه در سال جاری به مناسبتهای ولایی، اربعین حسینی، رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) با توجه به تقارن آن در هفته قرآن، عترت و نماز است.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سه فعالیت محوری را در اداره کل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش دنبال میکنیم افزود: اجرای سند تقویت و توسعه اقامه نماز در مدارس و مراکز آموزشی، اجرای طرح مصباحالهدی و ایجاد دبیرخانه امامشناسی و طرح مصباحالهدی در استانهای کشور و طرح نهضت ملی حفظ قرآن از نمونه برنامههایی است که اجرا میشود.
وی در مورد طرح مصباحالهدی افزود: در این طرح 28 عنوان کتاب پیشبینی شده است که 14 کتاب ویژه دوره راهنمایی و 14 کتاب ویژه دوره متوسطه است و به معرفی ائمه اطهار برای دانشآموزان میپردازد.
مسیب زاده گفت: دبیرخانه امام شناسی در استان ها تشکیل شده و هر استان به طور ویژه در مورد یک امام تحقیق و بررسی می کنند.
وی با اشار به کتابهای نورباران گفت: 6 عنوان کتاب نورباران تهیه شده که 40 آیه را از دوره راهنمایی تا دبیرستان حفظ کنند تا در پایان 6 سال 240 آیه منتخب را حفظ خواهند بود.
مدارس قرآنی
وی با اشاره به اینکه در دولت قبل وزیر وقت آموزش و پرورش طرح مدارس قرآنی مطرح شد گفت: اما این مدارس در 3 نیمسال فعالیت کردند چون هر ترم فعالیت مدارس قرآنی نیاز به 20 میلیارد تومان بودجه داشت که اداره سه ترم این مراکز 75 میلیارد تومان هزینه در بر داشت و هنوز هم به خاطر آن بدهی داریم.
وی تاکید کرد: هیچ کس مخالف مدارس قرآن نیست و برای ادامه فعالیت این مدارس تلاش کردیم اما نهایتا با بررسی به راهاندازی و احیای مراکز دارالقرآن رسیدیم.
وی گفت: در حال حاضر 2300 مدرسه تخصصی قرآنی در کشور فعال است و مدارس برنامهای قرآن بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش ایجاد شد و 2 تا 6 ساعت به مدارس اجازه دادند که در کنار فعالیتهای رسمی خودشان، فعالیتهای قرآنی را دنبال کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]