واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فناور برتر آذربایجانشرقی در گفت و گو با پانا: علم در کنار پشتکار،برنامه ریزی و تجربه عامل موفقیت در کار تحقیقاتی است خبرگزاری پانا: فناور برتر در سال 1393 استان آذربایجانشرقی و مخترع 38 طرح پژوهشی با ایده محوری دستگاه فیزیوتراپی توانبخشی و در راستای ساخت تجهیزاتی کاملا ایرانی و با قیمتی بسیار پایین تر از نمونه خارجی برای کمک به معلولان جسمی – حرکتی معرفی شد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ آذر ساعت 09:23
کارآفرین جوان کشور از زمانی که مدیرعامل شرکت تحقیقاتی پویا راهبرد آذربایجان شده،ضمن تجاری سازی اختراعاتش بسیاری از فارغ التحصیلان برگزیده دانشگاه را جذب کرده و از این طریق باعث پرورش متخصصانی در حوزه فعالیتش شده است. جعفر آقازاده در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پانا،گفت:مخترع 38 اختراع ثبت شده،45 مقاله علمی در سطح ملی و بین المللی و 75 طرح تحقیقاتی به صورت خرد و کلان هستم و در حال حاضر چاپ یک جلد کتاب در حوزه اپتیک و بایو سنسور را در دست اقدام دارم. آقازاده افزود:در جشنواره حضرت علی اکبر سال 90 به عنوان جوان نمونه کارآفرین استانی معرفی شدم و در سال 2009 میلادی،مدال طلای جهان را در مسابقات اختراعات کشور بلژیک کسب و نشان گرند پریکس دریافت کردم.
وی با بیان اینکه رشته برق در حوزه فنی ،رشته مادر محسوب می شود،گفت:قبل از انتخاب رشته ام به یک سری کارهای فنی علاقه داشتم و بعد از قبولی در دانشگاه از طریق این رشته در هوشمندسازی دیگر رشته ها فعالیت خود را آغاز کردم. پژوهشگر برتر کشور در خصوص فعالیت خود گفت:از سال 83 در دو شاخه مهندسی برق و مهندسی پزشکی با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی همکاری می کردم و پس از ثبت 5 اختراع در زمینه های مختلف و با ایده محوری دستگاه فیزیوتراپی توانبخشی با حرکت پسیو مداوم برای مفاصل آسیب دیده با چند تن از همکاران وارد پارک علم و فن اوری استان شدیم. وی خاطر نشان ساخت:از آنجایی که استقرار در پارک به صورت حقیقی ممکن نبود،در سال 87 شرکت دانش بنیان پویا راهبرد آذربایجان را به همراه تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تاسیس کردیم. آقازاده با اشاره به تسهیلات و حمایت های مالی پارک علم و فناوری،تصریح کرد:با پشتیبانی مالی دانشگاه آزاد واحد تبریز در سال های 87 تا 89 از سه طرح سیستم تحریک حرارتی و لرزشی کامپیوتری برای مطالعه و تسکین درد،دستگاه هوشمند شست و شوی دست برای جانبازان و معلولین قطع عضو و سیستم اعلام زمان بندی کلاس های درسی دانشجویان داشت،توانستیم فعالیت های شرکت را پیش ببریم.
کارآفرین برتر کشور ضمن تشویق جوانان علاقه مند جهت فعالیت در این حوزه،بیان کرد:اگر تیم تحقیقاتی با نیاز سنجی در حوزه های اولویت داری همچون پزشکی و هوشمندسازی وارد بازار شوند ،مطمئنا نتیجه خوبی خواهند گرفت. وی با برشمردن برنامه توسعه فیزیکی و افزایش نیروی انسانی و تولیدات شرکت خود،گفت:با بررسی هایی که به کمک دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی انجام دادیم،به این نتیجه رسیدیم بیمارانی که به صورت مادرزادی یا طی سوانحی دچار مشکل لگن شده اند نیاز مبرمی به دستگاه پلویسمتر (لگن سنج) دارند. جعفر آقازاده ادامه داد:در حال طی کردن مراحل تجاری سازی این دستگاه هستیم و به زودی حدود 20 نفر نیروی انسانی در مراحل مربوط به طراحی،قالب سازی و مونتاژ آن مشغول بکار خواهند شد. وی گفت:هر ترم با استعلام از دانشگاه و همکاری با دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد تبریز 5 تا 10 تفر از برگزیدگان رشته های مهندسی برق و مهندسی پزشکی و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان استان به عنوان کارآموز به شرکت معرفی می شوند که عده ای از انها در شرکت جذب شده و عده دیگری نیز در قالب نیروی متخصص و دارای مهارت وارد بازار کار می شوند.
فناور برتر با بیان مشکلات در عرصه تولید و فعالیت خود،گفت:بوروکراسی اداری در سازمان ها و ارگان های دولتی یکی از مشکلاتی است که باعث می شود تا برای یک سری استعلام ها مدت زمان زیادی طی شود و کارهایمان دیر به سرانجام برسد. وی همچنین از پروسه دریافت تسهیلات و بخشنامه هایی که برای ارائه ضمانتنامه صادر می شود اظهار نارضایتی کرد و افزود:بخش تولیدی نیازمند سرمایه و پشتیبانی مالی است و درصدی از بودجه صادر شده برای رده های بالای سازمانی باید صرف پژوهش و فناوری شود یا در اختیار کارآفرینان برتر قرار گیرد ،که متاسفانه اجرا نمی شود. عضو باشگاه نخبگان کشور به دانشجویان توصیه کرد،از همان ورود به دانشگاه مبحث کارآفرینی و اشتغال را جدی بگیرند و با فعالیت های چشمگیر خود در طول تحصیل و کسب تجربه در این مدت برای آینده شغلی خود مفید باشند. گفتنی است جعفر آقازاده امسال از طرف استانداری آذربایجانشرقی بعنوان فناور برتر استان معرفی شد و در همایش روز پژوهش از این برگزیده حوزه پژوهش و فناوری تجلیل بعمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]