واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
ابولفضل پورعرب سرطانش را شکست داد/دلم براي پاشايي سوخت اين بازيگر پيشکسوت در ادامه بيان کرد: خوشبختانه بيماري سرطان من خوش خيم بود، اما از وقتي به اين بيماري دچار شدم، در سينما 100 بار مرا کشتهاند و خبر مرگ مرا منتشر کردهاند.پورعرب افزود: پزشکان هم از اين بهبودي تعجب کردند. سرطان در اثني عشر و کبد من بود که به گزارش پزشکان از بين رفته است. بيماراني که سرطان خوش خيم دارند با پيگيري و درمان مطمئنا خوب ميشوند و بيماراني که هم سرطان آنها بدخيم است ميتوانند اميدوار باشند، علم پزشکي در حال پيشرفت است.مرتضي پاشایی جوان بسيار خوبي بود، من در کيش با او آشنا شدم، او در آن جا کنسرتي داشت که به آشنايي ما منجر شد. متاسفانه سرطان مرتضي بدخيم بود، اما الان ديگر سرطان او را نميآزارد. برايش آرزوي رحمت و آمرزش از خداوند دارم
"ابوالفضل پورعرب" از نظر پزشکي سرطان را شکست داده است اما از بيمهريهاي اهالي سينما دلگير است. "ابوالفضل پورعرب" ستاره بي رقيب دهه 60 و 70 سينماي ايران پس از مبارزه با سرطان، خوشبختانه از نظر پزشکي سلامتي خود را باز يافته است.
"پورعرب" جواني خوش سيما بود که خيلي زود با چهره و بازيگرياش در ميان مخاطبان راه پيدا کرد و جايگاهش منحصر به فرد بود. بازيگري که حضورش در فيلم، گيشه را تضمين ميکرد و سبک ايفاي نقش او مورد علاقه و پسند مخاطبان سينما بود. دهه 70 "پورعرب" با پيشنهادات متعدد کارگردانها مواجه ميشد؛ کارگردانهايي که وجود او را براي فروش و ديده شدن فيلم لازم ميدانستند و او هم انصافا از پس نقشهايش برميآمد و لقب ستارهي يکهتاز برايش بي راه نبود. بازي در فيلم "عروس" در سال 60 او را تبديل به بازيگري محبوب در عرصه سينما کرد. اين اولين فيلم "پورعرب" بود که باعث ديده شدن او در نظر فيلمسازان سينما شد.دوران پرکاري ابوالفضل پورعرب دهه 70 بود. "قرباني"، "نرگس"، "آواز تهران"، "چهره"، "بهشت پنهان"، "مردي شبيه باران"، "غريبانه"، "مردي از جنس بلور"، "عشق کافي نيست" و "دستهاي آلوده" از آثار سينمايي اين بازيگر است.آخرين مجموعه تلويزيوني "ابوالفضل پورعرب" نيز "وضعيت سفيد" بود که پس از آن "پورعرب" به علت دچار شدن به سرطان اثني عشر و کبد نتوانست بازي کند. "پورعرب" در حال حاضر 53 ساله است و ميخواهد دوباره به دنياي بازيگري برگردد و البته تصميم به فيلمسازي هم دارد."ابوالفضل پورعرب" در خصوص چگونه پي بردن به بيمارياش گفت: در جريان فيلمبرداري يک فيلم در خارج از کشور بودم که به شکم من ضربهاي وارد شد و حالم بد شد و مرا به بيمارستان منتقل کردند. در آن زمان چون شرايط عمل جراحي من در آن کشور مهيا نشد به ايران منتقل شدم.
وي ادامه داد: مدتي بعد تهيه کنندهاي به نام "محمدرضا شفيعي" در جريان فيلمبرداري يک پروژه مرا به بيمارستان برد و پيگيريهاي معالجه مرا انجام داد که بايد از او تشکر کنم و من هم در ماه آخر تصويربرداري به خاطر پيگيريها و دلسوزيهاي اين تهيه کننده تصميم گرفتم بيست ميليون از دستمزدم را ببخشم، به خاطر اينکه شاهد دلسوزي و پيگيريهاي تهيه کننده فيلم بودم و حتي به بازيگران فيلم هم گفتم که تعدادي از دستمزد خودشان را به جاي تهيه کننده از من بگيرند. اين بازيگر پيشکسوت در ادامه بيان کرد: خوشبختانه بيماري سرطان من خوش خيم بود، اما از وقتي به اين بيماري دچار شدم، در سينما 100 بار مرا کشتهاند و خبر مرگ مرا منتشر کردهاند. مردم هميشه هنرمندان خود را دوست داشتهاند و اين شايعات از مردم نيست، بلکه از خود اهالي سينما منتشر ميشود. پورعرب افزود: پزشکان هم از اين بهبودي تعجب کردند. سرطان در اثني عشر و کبد من بود که به گزارش پزشکان از بين رفته است. بيماراني که سرطان خوش خيم دارند با پيگيري و درمان مطمئنا خوب ميشوند و بيماراني که هم سرطان آنها بدخيم است ميتوانند اميدوار باشند، علم پزشکي در حال پيشرفت است و بايد به معالجه خود اميدوار باشند. سرطان خوش خيم با جراحي و مداواي سريع و به موقع به سلامت ختم خواهد شد.
وي در خصوص آشنايي با" مرتضي پاشايي" گفت: مرتضي جوان بسيار خوبي بود، من در کيش با او آشنا شدم، او در آن جا کنسرتي داشت که به آشنايي ما منجر شد. متاسفانه سرطان مرتضي بدخيم بود، اما الان ديگر سرطان او را نميآزارد. برايش آرزوي رحمت و آمرزش از خداوند دارم. وي با ابراز تاسف از وضعيت بيماران سرطاني در بيمارستانهاي دولتي گفت: وقتي آدم در اين بيمارستانها بيماران سرطاني را ميبيند، واقعا حالش دگرگون ميشود. "ابوالفضل پورعرب" در پايان براي بيماران سرطاني شفا، بهبودي و برگشت به زندگي را آرزو کرد.
یکشنبه 23 آذر 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]