واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عمر خانه احزاب تمام شد، بايد طرحي جديد ارائه شود
عمر خانه احزاب پايان يافته است، مگر آنكه طرحي نو ارائه شود و اصلاحاتي در ضوابط و مقررات صورت بگيرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، «اسدالله بادامچيان» عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه در ارتباط با بازگشايي مجدد خانه احزاب و مسائل متعدد پيرامون آن گفت: خانه احزاب يك تشكل پايان يافته است، چراكه در انتخاباتي كه در دوره چهارم انجام شد بحث تقلب پيش آمد و بنابراين احزاب اصولگرا و تعدادي از احزابي كه خودشان را اصولگرا نميدانند نسبت به اين مسئله اعتراض كردند.
وي در ادامه افزود: اما اين افرادي كه در آنجا ظاهراً رأي آوردهاند حاضر به تجديد انتخابات نشدند، در نتيجه افراد معترض با خانه احزاب همراهي نكرده و به همين علت خانه احزاب دچار مشكلات شد، چراكه وقتي مسئله تقلب در ميان باشد كساني كه معتقدند تقلبي شده هرگز و در هيچ موردي زير بار كساني كه با تقلب انتخاب شدهاند، نخواهند رفت.
اين عضو فعال سياسي بيان كرد: بعد از اين قضايا، همين افرادي كه با تقلب سر كار آمدند، در عين حال ضوابط حقوقي و قانوني را نيز احزاب رعايت نكردند، در نتيجه كميسيون ماده ۱۰ احزاب به آنها تذكر داد اما باز هم اعتنا نداشتند. اين عضو حزب مؤتلفه تصريح كرد: اصلاحطلبان ميخواهند تنها خودشان سركار باشند؛ بايد پرسيد چرا اسم اصلاحطلبي را انتخاب كردهاند. آنها ميخواهند موقعيتها و مقامات گوناگون را تصاحب كنند، وگرنههمان عناوين مرسوم جامعه در خط امامت، ولايت و قانون اساسي را دنبال ميكردند.
بادامچيان با اشاره به تعطيلي خانه احزاب اظهار داشت: نتيجه نهايي اينگونه شد كه به علت بياعتنايشان و تخلف قانوني، كميسيون احزاب آنها را پايان يافته تلقي كرد و امكاناتي را كه در دوران ما وزارت كشور به خانه احزاب داده بود، گرفت و وسايلشان را به يك جاي ديگر انتقال داد. اين كاري كه وزارت محترم كشور انجام داد قصدش برخورد با يك مجموعه قانوني نبود بلكه معلوم بود اين افراد خلاف قانون عمل ميكنند و طبعاً نميتوانند از امكانات بيتالمال كه در اختيار وزارت كشور است، استفاده كنند.
اين عضو فعال سياسي در يك جمعبندي كلي از علل تعطيلي خانه احزاب گفت: خانه احزاب به چند دليل پايان يافت؛ اولاً با انتخاباتي كه به عنوان تقلب زير سؤال رفت، در ثاني به دليل آنكه قانون را رعايت نكردهاند، دليل سوم به رسميت نشناختن مرجع كميسيون وقت احزاب و وزارت كشور بود و مورد آخر هم به اين علت بود كه احزاب اصولگرا يا احزابي كه اصولگرا نبودند زيربار ايندسته افرادي كه سركار آمدند نرفتند و در جلسات شركت نكردند.
وي با اشاره به پيگيريهايي كه براي بازگشايي خانه احزاب در زمان دولت نهم صورت گرفت، ابراز داشت: اصلاحطلبان از دولت جديد نيز خواستند اين مسئله را دنبال كند و چند جلسه توسط وزارت كشور در اين راستا برگزار شد، اما معترضان صحبتهايي مطرح كردند كه حرفهاي حقي هم بود. آنها خواستار اين بودند كه نام خانه احزاب تغيير يابد، نام پيشنهادي هرچه ميخواهد باشد، ما باشگاه احزاب را پيشنهاد داديم برخي نيز پيشنهاد كانون احزاب را دادند تا تمامي احزاب را وزارت كشور و نه هيئتي كه هم دورانش تمام شده و هم تمديد نشده و مشكلات قانوني زيادي دارد اداره كند.
اين عضو فعال سياسي پيرامون ويژگيهاي خانه احزاب گفت: خانه احزاب بايد مجمع عمومي، شوراي مركزي و انتخابات داشته باشد، اين تشكل يعني محل همه احزاب و به گونهاي بايد اعتماد تمامي تشكلها را به خود جذب كند، پس بايد طرحي نو درانداخت، اما در ارتباط با رضايت اصلاحطلبان اختيار پاي خودشان است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]