واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: واگذاری مدارس نگرانی هایی را رقم زده
کد خبر: ۴۵۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵ - 12 December 2014
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با بیان اینکه در حال حاضر 92 درصد از دانش آموزان کشور در مدارس دولتی تحصیل می کنند، گفت: به هیچ وجه واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی و دریافت شهریه از دانش آموزان به صلاح نیست.
ابوالقاسم خسروی سهل آبادی، با تاکید بر ضرورت پایبندی دولت به اصول قانون اساسی، گفت: آماده کردن شرایط تحصیل رایگان برای تمامی دانش آموزان در مقاطع ابتدایی تا متوسطه وظیفه قانونی دولت است.
نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مدارس دولتی نباید هیچ وجوهی از دانش آموزان دریافت کنند، افزود: واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی اگر با نیت پولی شدن مدارس صورت بگیرد با قانون اساسی مغایرت دارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه جذب مشارکت داوطلبانه مردم در اداره مدرسه، ساخت و ساز و اداره آن امری مفید و کارساز است، تصریح کرد: در صورتی که جذب مشارکت های مردم به امری اجباری مبدل شود باید وزارت آموزش و پرورش پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش تاکنون در جذب مشارکت مردم در امور آموزشی و اداره مسائل پژوهشی و تربیتی موفق عمل نکرده است.
92 درصد دانش آموزان کشور در مدارس دولتی تحصیل می کنند
خسروی سهل آبادی با بیان اینکه در حال حاضر 92 درصد از دانش آموزان کشور در مدارس دولتی تحصیل می کنند، گفت: به هیچ وجه واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی و دریافت شهریه از دانش آموزان به صلاح نیست.
وی با یادآوری طرح وزارت آموزش و پرورش مبنی بر واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی که رئیس جمهور نیز در سفر به استان گلستان اشاره کرد، گفت: اشکالاتی از جمله نادیده گرفتن تمامی جوانب آموزشی، تربیتی و پژوهشی مدارس، تصمیم گیری عجولانه برای این نوع واگذاری ها در ابتدای سال جاری همزمان با مواجه آموزش و پرورش با کمبود نیروی فرهنگی در برخی از مناطق کشور از ایرادات وارده به طرح مذکور است.
وی ادامه داد: به صورت پایلوت در 1000 مدرسه این واگذاری صورت گرفته باید حال باید ابتدا بازخورد آن در مهلتی یک ساله دیده شود و نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اخذ شود و بعد در خصوص ادامه اجرای طرح تصک میم گیری شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم، گفت: باید تعریف دقیقی از این نوع واگذاری ها داشته باشیم تا زمانی که مدرسه دولتی به فردی واگذار شد امکان رانت و سوءاستفاده برای وی از این طریق ایجاد نشود.
وی افزود: فردی که وارد این مدارس می شود باید واجد شرایط معلمی باشد تا دغدغه ای برای ولی دانش آموز ایجاد نشود.
ضرورت اخذ مجوز از مجلس برای واگذاری مدارس به بخش خصوصی
خسروی سهل آبادی تاکید کرد: چون موضوعی در قالب واگذاری مدارس به بخش خصوصی تاکنون نداشتیم دولت باید مجوزی از مجلس برای اجرای این موضوع اخذ کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: وزیر آموزش و پرورش باید با حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باید پاسخگوی چرایی واگذاری مدارس به بخش خصوصی باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]