تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه الرحمن الرحيم، شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802248631




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراز تاسف اساتید دانشکده مهندسی برق دانشگاه «تورنتو» در پی درگذشت استاد فخرائی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ابراز تاسف اساتید دانشکده مهندسی برق دانشگاه «تورنتو» در پی درگذشت استاد فخرائی
پروفسور «کنت سی. اسمیت»، استاد راهنمای مرحوم دکتر «سید مهدی فخرایی» در دوره تحصیل در مقطع دکتری برق و الکترونیک دانشگاه تورنتو و دکتر علی شیخ اسلامی و پروفسور گلن گولاک از اساتید این دانشکده در پیام‌های جداگانه درگذشت این محقق برجسته را به خانواده و همکاران استاد و جامعه دانشگاهی ایران تسلیت گفتند.
به گزارش نامه نیوز، پروفسور «کنت سی. اسمیت» استاد بازنشسته دانشگاه تورنتوی کانادا در یادداشتی با ابراز تاسف از درگذشت دکتر فخرایی آورده است: «از شنیدن خبر درگذشت سید مهدی فخرایی به عنوان یکی از موثرترین مهندسان و محققان به شدت شوکه و متأثر شدیم. در طول مدت ارتباط با وی به عنوان دانشجوی مقطع دکتری – رشته مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه تورنتو – توانمندی خود را با کار سخت و فعالیت سازنده نشان داد. در زمینه تخصصی پیاده‌سازی شبکه‌های عصبی، توانایی بالایی در تجزیه و تحلیل سیستم‌ها و نرم‌افزار برای تولید نتایج بسیار مفید قابل انتشار داشت.

همچنین در همان زمان و تحت نظارت من برپیاده‌سازی سخت‌افزار دستگاه‌های شبکه عصبی متمرکز شد که در این حوزه بسیار پرانرژی و خلاق بود.

در نهایت مقطع دکتری خود را با ارائه رساله ای در همین زمینه به پایان رساند که با عنوان «پیاده‌سازی سازگار با VLSI برای شبکه‌های عصبی مصنوعی» توسط انتشارات دانشگاهی Kluwer در سال 1997 منتشر شد. (فخرایی) پس از فارغ‌التحصیلی به ایران بازگشت، اما همکاری ما با یکدیگر ادامه پیدا کرد که نقش من عمدتا به عنوان منتقد زمینه‌های تحقیقاتی و (منتقد) موسسات انتشاراتی علمی بود؛ این همکاری سال‌ها ادامه پیدا کرد و نقش کوچک من (در این تحقیقات) به عنوان نویسنده نهایی عنوان می‌شد.

درگذشت این محقق برجسته برای همسر، فرزندان، جامعه دانشگاهی ایران و جهان، ضایعه بزرگ و تأسف‌انگیزی است. روحش شاد»

گفتنی است؛ پروفسور «کنت سی. اسمیت» از برجسته‌ترین اساتید مهندسی الکترونیک کاناداست که از سال 1956 در دانشگاه تورنتوی کانادا فعالیت دارد. ثبت چندین اختراع در حوزه کامپیوتر، تالیف کتب علمی متعدد و بیش از 150 مقاله علمی بخش کوچکی از دستاوردهای علمی وی است. اسمیت که از مدیران جامعه مهندسان پروفشنال کانادا و جامعه مهندسی الکترونیک کانادا بوده نشان‌ها و جوایز علمی متعددی را نیز از انجمن‌ها و مجامع تخصصی در کانادا و جهان دریافت کرده است.

دکتر علی شیخ الاسلامی، استاد دانشگاه تورنتو کانادا هم در پیامی با ابراز تاسف عمیق از شنیدن خبر درگذشت دکتر سید مهدی فخرایی استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران گفت: «دکتر فخرایی در ایام تحصیل در دانشگاه تورنتو کانادا در کنار دستاوردهای علمی و مجاهدت در تحقیق و پژوهش یک معلم و مربی بزرگ برای دوستان و همکارانش بود.»

وی افزود: «بی شک روی گشاده و چهره همیشه متبسم، آرامش و تومانینه و سلوک اخلاقی دکتر فخرایی برای همیشه در یادها خواهد ماند.»

پروفسور گلن گولاک، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تورنتو هم با خبر درگذشت دکتر فخرایی را بسیار تاثر آور توصیف کرد و گفت: «من همیشه مهدی را به عنوان کسی که دارای درک و تفکری بسیار عمیق در حوزه ی مسایل علمی مطرح در تحقیقات علوم مهندسی بود به یاد خواهم داشت و به عنوان کسی که به خانواده، توجه بسیاری داشت.

مهدی، مربی، معلم و الهام بخش بسیاری از همکاران خود در دانشگاه تورنتو بود و برای همیشه در خاطر ما خواهد ماند.»

زنده یاد دکتر فخرائی در جمع همکاران جوان آزمایشگاه


ابراز تاسف اساتید دانشکده مهندسی برق دانشگاه «تورنتو» در پی درگذشت استاد فخرائی


دکتر سید مهدی فخرایی، استاد تمام دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران که در بدو تاسیس بنیاد ملی نخبگان، معاونت پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد را عهده دار بود 16 آذرماه جاری در پی ابتلا به بیماری سرطان خون درگذشت.

وی به رغم ابتلا به نوع نادری از سرطان خون و با وجود توصیه برخی پزشکان و نزدیکان برای پیگیری روند درمان در خارج کشور ترجیح داد روند درمان خود را در یکی از بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه دهد و بیماری خود را نیز فرصتی برای تجربه اندوزی پزشکان ایرانی تلقی می‌کرد.

پیکر مرحوم دکتر سید مهدی فخرایی، پس از تشییع باشکوه در دانشگاه تهران به زادگاه استاد منتقل و عصر چهارشنبه در بقعه سید شاه رکن الدین دزفول به خاک سپرده شد.

دکتر سید مهدی فخرایی در سال 1339 در دزفول متولد شد. وی تحصیلات دوره دبیرستان را در مدرسه ای وابسته به دانشگاه شیراز گذراند و سپس در رشته مهندسی برق و الکترونیک موفق به اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران شد. مرحوم فخرایی دوره دکتری خود را در سال 1995 در همان رشته در دانشگاه تورنتوی کانادا به پایان برد و از همان سال به هیات علمی دانشگاه تهران پیوست.

یافته های رساله دکتری زنده یاد استاد فخرائی که زیرنظر پرفسور «کنت سی. اسمیت» تدوین شده در سال 1997 در قالب کتابی با

عنوان VLSI-Compatible Implementations for Artificial Neural Networks (پیاده‌سازی سازگار با VLSI برای شبکه‌های عصبی مصنوعی) توسط انتشارات دانشگاهی Kluwer منتشر شده است.

وی که طی سالهای 1998 تا 2000 به عنوان استاد مهمان در دانشگاه تورنتو تدریس می کرد، پایه گذار آزمایشگاه هوش سیلیکونی و پردازش مجتمع سیگنال در دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران بود که عمده فعالیت های آن بر طراحی و ساخت سیستم ها و مدارهای مجتمع خیلی فشرده متمرکز شده است. فعالیت های تحقیقاتی آزمایشگاه به بخش های متنوعی تقسیم می شوند از آن جمله می توان به طراحی و پیاده سازی سیستم های DSP، طراحی مدارهای الکترونیکی در ناحیه زیر آستانه، طراحی و پیاده سازی سیستم ها و الگوریتمهای هوشمند و هم چنین مطالعه و طراحی سیستم های مقاوم در برابر خطا اشاره کرد.

استاد فخرایی که دارای 220 مقاله علمی ملی و بین‌المللی در رشته تخصصی خود بود در بدو تاسیس بنیاد ملی نخبگان به عنوان معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد فعالیت داشت. وی در سالهای اخیر نیز در کنار فعالیتهای آموزشی پژوهشی در دانشگاه، همکاری نزدیکی با مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت داشت که ماموریت آن تدوین و نظارت بر اجرای عالی ترین سند بالادستی پیشرفت کشور است.

وی همچنین پروژه های صنعتی مختلفی را در زمینه طراحی مدارات مجتمع(IC) از قبیل طراحی پروسسورهای شبکه و مودم‌های DSL، پیجرها و سیستم‌های پیام‌رسانی بی سیم یک و دو مسیره، پروسسورهای سیگنال دیجیتال مورد استفاده در تجهیزات ارتباطی شخصی، طراحی مدارات دیجیتال پرسرعت سیستم‌های کارآمد VLSI اجرا کرده است.



منبع: ایسنا


۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن