تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799238600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

95 درصد عشاير تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۱۹ب.ظ)
رئيس سازمان امور عشاير ايران: 95 درصد عشاير تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفتند رئيس سازمان امور عشاير گفت: با اجراي طرح بيمه سلامت هم اکنون بيش از 95 درصد عشاير کشور تحت پوشش بيمه خدمات درماني قرار گرفته اند.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از روابط عمومي سازمان امور عشاير ايران با اعلام اين مطلب افزود: پنج درصد باقي مانده از جمعيت عشاير نيز تا پايان امسال زير پوشش بيمه درماني مي روند.
وي گفت: همچنين با توجه به ظرفيت هاي صندوق بيمه اجتماعي کشاورزي، روستاييان و عشاير هم اينک حدود 25 درصد از خانوارهاي عشايري کشور تحت پوشش اين صندوق قرار گرفته اند و تلاش مي شود اين تعداد ظرف دو سال آينده به 50 درصد برسد.
قندالي همچنين از طرح دو ساله سازمان امور عشاير براي خروج دو ميليون راس از مجموع 24 ميليون واحد دام عشاير کشور از مرتع و ارتقا بهره وري توليد در قالب پرواربندي دام خبر داد.
رئيس سازمان امور عشاير گفت: برنامه اي طراحي و تدوين شده که ظرف دو سال دو ميليون راس دام از طريق منابع صندوق توسعه ملي در قالب ارائه تسهيلات به عشاير، از توليد سنتي و متکي به مرتع خارج شده تا توليد به روش پرواربندي با اجراي شيوه هاي علمي و نوين انجام شود.
وي اين اقدام را کاري بزرگ براي کمک به مراتع و منابع طبيعي کشور توصيف و بيان کرد: جمعيت دامي عشاير حدود پنج شش ماه از سال وابسته به مراتع بوده و در بقيه سال با استفاده از علوفه دستي تغذيه مي شوند اما با اين حال خروج دو ميليون راس دام از مرتع بسيار مهم است.
قندالي ابراز داشت: همچنان نقش عشاير در توليد محصولات کشاورزي به ويژه مواد پروتئيني و دامي محوري است و در اين چارچوب نه تنها کاهش توليد رخ نداده است؛ بلکه عشاير توليدکننده پنج ميليون و 700 هزار تن توليدات دامي، زراعي و باغي هستند.
رئيس سازمان امور عشاير ادامه داد: هم اکنون 20 درصد گوشت قرمز کشور به ميزان سالانه 170 هزار تن توسط عشاير توليد مي شود.
وي در خصوص نهاده هاي دامي به ويژه علوفه نيز گفت: به رغم اين که پارسال 10 استان کشور تحت تاثير پديده خشکسالي بودند تامين علوفه از منابع داخلي و نيز واردات به خوبي مديريت شد.
قندالي افزود: بر اساس آمارها 900 هزار تن واردات علوفه در حال اقدام است و همين ميزان هم ذخيره در کشور وجود دارد؛ لذا مشکلي در زمينه تامين علوفه براي دام هاي عشاير وجود ندارد.
رييس سازمان امور عشاير گفت: با هماهنگي وزارت جهاد کشاورزي و شرکت پشتيباني امور دام کار تحويل علوفه دستي به صورت مدت دار از شش تا 9 ماه در دست انجام است لذا عشاير پس از دريافت علوفه حدود 9 ماه زمان براي پرداخت هزينه ها دارند که اين خود کمک خوبي به آنان است.
وي همچنين گفت: با پيگيري معاونت راهبردي نهاد رياست جمهوري گروه توانمندسازي روستاييان و عشاير تشکيل شده و در آن تمام راهکارهايي که براي توانمندسازي اين جمعيت و ارتقا بهره وري و معيشت آنان ضروري است پي گيري و اجرا مي شود.
قندالي طرحهاي توانمندسازي را متنوع و متعدد ذکر کرد و بيان داشت: از جمله آن که از طريق توانمندسازي تشکل هاي موجود عشايري زمينه براي ارائه خدمات به اعضا توسعه يابد و آنان هم در قالب آموزش و ترويج و نيز تسهيلاتي که دريافت مي کنند سطح توليد را ارتقا دهند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن