واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آذر ۱۳۹۳ (۹:۴۲ق.ظ)
برگزاري رزمايش ترافيكي طرح زمستاني 93 با حضور تمامي دستگاههاي دستاندركار در آستانه فرا رسيدن فصل زمستان، رزمايش ترافيكي طرح زمستاني 93 با حضور مسؤولان و نيروهاي سازمانهاي دست اندر کار در حمل و نقل جادهاي در محل راهدارخانه آبعلي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس داود کشاورزيان، معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس اين سازمان در اين رزمايش با بيان اين که امسال با وجود محدوديتهاي اعتباري در بخشهاي عمراني، ميزان اعتبارات راهداري تخصيصيافته به سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي رقم قابلتوجهي بود، اظهار داشت: اين امر نشان از توجه ويژه اعضا محترم هيأت دولت و نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي به امر راهداري و نگهداري از راهها دارد.
رئيس سازمان راهداري و حملونقل جادهاي با اشاره به اين که در چند ماهي که از سال 93 ميگذرد فعاليتهاي راهداري نسبت به سال گذشته به نحو مطلوبتري انجام شد، تصريح کرد: تصويب و ابلاغ بهموقع بودجه و همچنين تخصيص بهموقع اعتبارات به استانها سبب شد از ابتداي امسال، عمليات راهداري با سرعت بيشتري انجام شود، ضمن اين که امسال 2000 ميليارد تومان از محل اعتبارات سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي براي انجام عمليات راهداري در اختيار استانها قرار گرفت.
مهندس کشاورزيان در ادامه، ارتقاي ايمني راههاي کشور را اولويت اول برنامههاي سازمان و هزينه کرد اعتبارات ذکر کرد و افزود: در صورتي که بعد از فعاليت ايمني راهها اعتباري باقي ماند به امور ديگر اختصاص خواهد يافت؛زيرا اعتبارات ايمني در مقايسه با کل اعتبارات موردنياز، چندان قابل توجه نيست، اما؛ تلاش ميگردد براي اين بخش اهميت بيشتري قائل شويم. همچنين تلاش ميشود، بخش ايمني جادهاي در سال 94 نيز تقويت شود و اعتبارات بيشتري به اين حوزه اختصاص يابد.
معاون وزير راه و شهرسازي در ادامه، از همکاري مطلوب بين سازمان راهداري و حملونقل جادهاي و پليس راهور خبر داد و گفت: در همين راستا سال گذشته و سال جاري دو تفاهمنامه با پليسراه کشور و يک تفاهمنامه با سازمان امداد و نجات هلالاحمر منعقد گرديد، همچنين در راستاي برنامههاي هوشمندسازي جادهها بسياري از دوربينهاي ثبت تخلفات سرعت که در سراسر کشور فعال نبودند فعال گرديد که تأثير زيادي در رفتار رانندگان داشت.
وي با بيان اين که در حال حاضر 400 دستگاه انواع دوربين ثبت سرعت در جادههاي کشور فعال است، خاطرنشان کرد: از چند ماه آينده پوشش راههاي شرياني کشور توسط اين دوربينها بيشتر خواهد شد، ضمن اين که 500 ميليارد تومان صرف هزينه نصب دوربين راههاي شرياني کشور ميشود که البته هزينه نگهداري آنها هم رقم قابلتوجهي است که تلاش خواهد شد اعتبار در نظر گرفتهشده براي اين بخش افزايش يابد.
مهندس کشاورزيان در بخش ديگري از سخنان خود، از ساخت پاسگاههاي جديد پليسراه خبر داد و گفت: در اين راستا پس از اخذ مجوز از شوراي اقتصاد، پاسگاه زيرساختي بتني پليسراه که از امکانات مطلوبي برخوردار بوده و از نظر پدافند غيرعامل نيز مناسب است، در راهها نصب خواهد شد.
وي افزود: اقدامات لازم براي نصب GPS بر روي ناوگان حملونقل عمومي نيز با مشارکت پليس راهور انجام شده است، که به زودي نصب و بهرهبرداري از اطلاعات آنها آغاز خواهد شد.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي همچنين با اشاره به فعاليت 15 هزار نيروي رسمي و قراردادي و 985 راهدارخانه در طرح راهداري زمستاني اظهار داشت: در اين طرح که از امروز آغاز ميشود و تا ابتداي سفرهاي نوروزي ادامه دارد، 1400 اکيپ راهداري و 1400 گشت راهداري فعال هستند که اميدواريم با امکانات موجود مردم سفر ايمني را در اين مدت تجربه کنند.
بر اساس اين گزارش، سردار دکتر اسکندر مؤمني رئيس پليس راهور ناجا نيز در رزمايش ترافيکي طرح زمستاني با اشاره به اينکه سال گذشته با همت و تلاش همه دستگاهها خوشبختانه حدود هزار انسان کمتر در سوانح رانندگي کشته شدند، اظهار داشت: در عين حال هزاران انسان کمتر مصدوم شدند و هزاران خانواده کمتر داغ ديدند که اين بزرگترين توفيق و افتخار براي ما محسوب ميشود، چرا که اگر حتي يک انسان احيا شود گويي يک جامعه احيا شده و بيترديد همه عواملي که اين موفقيت را رقم زدند، خدمتگزاران جامعه هستند.
وي با بيان اينکه امروز طرح راهداري زمستاني همزمان با طرح ترافيکي ويژه اربعين آغاز شده است، گفت: از امسال با توجه به استقبال بيسابقه هموطنان در مراسم اربعين حسيني در کربلا، براي اولين بار قرارگاه ترافيکي با 31 هزار نفر در قالب 7000 گروه از راهداري، حملونقل جادهاي، اورژانس، هلالاحمر، بيمه و پليس راهور در مهران راهاندازي شد که تا پايان هفته آينده فعال خواهد بود.
سردار مؤمني تصريح کرد: همچنين طرح راهداري زمستاني از امروز در 28 استان کشور و 110 نقطه و گردنه برفگير آغاز شد که طي آن 39 گروه ثابت و سيار با 236 هزار نفر از همراهان در راهداري، اورژانس، هلالاحمر و پليس به مسافران خدماترساني ميکنند.
وي افزود: تفاوت طرح زمستاني و تابستاني در اين است که در طرح تابستاني حجم سفر بسيار بالاست و افزايش قابلتوجهي نسبت به ايام ديگر دارد، اما؛ در طرح زمستاني حجم سفر کم اما مخاطرات بيشتر است و شرايط ناپايدار جوي و انسداد معابر در صورت عدم آمادگي باعث بروز بحران ميشود.
بنابراين ما به عنوان متوليان تأمين امنيت مردم بايد از آمادگي کامل برخوردار باشيم و با در اختيار داشتن تجهيزات و حضور بهموقع و مؤثر درصحنه نسبت به بازگشايي معابر، امدادرساني و اسکان مسافران اقدام کنيم.
رئيس پليس راهور ناجا همچنين به مردم توصيه کرد: در سفرهاي زمستاني تجهيزات ايمني مورد نياز را به همراه داشته باشند، ضمن اطمينان از سالم بودن خودروي خود، پيش از سفر نسبت به اخذ معاينه فني اقدام کنند.
شايان ذکر است، در اين رزمايش رئيس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي و قائممقام جمعيت سازمان امداد و نجات هلالاحمر نيز از آمادگي کامل سازمان خود در طرح راهداري زمستاني خبر دادند و در پايان با رژه ماشينآلات دستگاههاي دست اندر کار در امر ايمني، طرح راهداري زمستاني از امروز در سراسر کشور آغاز شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]