تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829789880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشوری مخاطره‌انگیز برای روزنامه‌نگاران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کشوری مخاطره‌انگیز برای روزنامه‌نگاران
فیسل محمد صلیح دیگر روزنامه‌نگاری است که به جرم تهیه گزارش برای الجزیره توسط دولت تنبیه شده است. صلیح ۵۲ ساله است و در حال تربیت روزنامه‌نگاران جوان است. او می‌گوید دوران طلائی روزنامه‌نگاری در سودان بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ بوده است البته نه بر اساس معیارهای بین‌المللی، بلکه در مقایسه با روزنامه‌نگاری که پیش از این سال‌ها در خود سودان رواج داشته است. او می‌گوید که این دولت یک دولت دیکتاتور محض است اما تظاهر می‌کند که نیست.
آفتاب- سرویس بین‌الملل: به نظر می‌رسد با وجود خط قرمزهای بی‌شمار دولت سودان، روزنامه‌نگاری شغل پرخطری در این کشور باشد. اخیرا روزنامه‌نگاران و اهالی رسانه این کشور دست به اعتراضی علیه فضای حاکم زده‌اند تا بتوانند به آزادی در حرفه اشان دست یابند.


به گزارش «آفتاب» به نقل از گاردین، روزنامه‌نگاران در این اعتراضات شعار "یا آزادی مطبوعات، یا بدون مطبوعات" سر دادند. در عوض دولت با در نظر گرفتن جریمه‌های نقدی و یا مجازات‌های دیگر سعی کرده است نبض مطبوعات سودان را در دستان خود بگیرد. 


حافظ هبانی نمی‌تواند درک کند که چرا مادرش ناپدید شده است. هنگامی که یک مامور امنیتی سعی داشت عکس مادر هبانی را ضبط کند، هبانی با حالتی تهاجمی خطاب به مامور می‌گوید: «اگر عکس مادرم را پس ندهی، این سنگ را به سویت پرتاب می‌کنم.»... مامور عکس مادرش را پس می‌دهد.


امال، مادر حافظ، روزنامه‌نگار است. او پیش از این ۷ بار دستگیر شده است، اکثر این دستگیری‌ها از یک سال پیش – هنگام اعتراضات ضددولتی گسترده- تا کنون اتفاق افتاده است.


دولت سودان اخیرا برخی از روزنامه‌ها را تعلیق، روزنامه‌نگاران مستقل را دستگیر و بسیاری از وب‌سایت‌های منتقد را فیلتر کرده است. از طرف دیگر او روزنامه‌نگاران منتقد خود را سعی می‌کند با ارعاب کنترل کند.


سال گذشته دولت وعده داده بود که فضای امنیتی حاکم را کاهش دهد و سانسور و حذف مقالات روزنامه‌ها را به حداقل برساند اما برخلاف این وعده، دولت سودان سایه تدابیر شدید امنیتی را بر جامعه مطبوعاتی کشور خود بیش از پیش گستراند و با اعمال جریمه‌های نقدی سعی در کنترل روزنامه‌ها دارد. 


امال ۴۰ ساله است و سابقا در روزنامه‌ها یک ستون روزانه می‌نوشت. روز دستگیری‌اش در حال صحبت کردن با تلفن همراه بوده است که توسط ۱۵ مرد که سوار بر ماشین پلیس بودند، توقیف می‌شود. او می‌گوید: «ابتدا تلاش کردم خودم را نجات بدهم، از آن‌ها می‌پرسیدم که چه کسانی هستید، آن‌ها من را هل دادند و گفتند آدم‌ربا هستیم.»


او درباره اتفاقات پس از دستگیریش می‌گوید: «من سه روز در یک جائی مانند یک قبر زندانی شده بودم. برای اولین‌بار در زندگیم ترسیده بودم. از طرفی نگران فرزندانم بودم که نکند خطری تهدیدشان کند.» امال یک فعال حقوق زن نیز هست.


دیده‌بان حقوق بشر گزارش داده است که مقامات امنیتی روزنامه‌ها و روزنامه‌نگاران زیادی را پس از اعتراضات سال ۲۰۱۳ مورد بازجوئی قرار داده‌اند و ایستگاه‌های تلویزیونی و اینترنت را به مدت یک روز مسدود کرده‌اند.


یک روزنامه‌نگار دیگر می‌گوید که در کشورش نمی‌تواند فعالیت آزادانه داشته باشد. او می‌گوید که یک سانسورچی وجود دارد که تمام کلمات را قبل از چاپ بررسی و در صورت لزوم حذف می‌کند.


فیسل محمد صلیح دیگر روزنامه‌نگاری است که به جرم تهیه گزارش برای الجزیره توسط دولت تنبیه شده است. صلیح ۵۲ ساله است و در حال تربیت روزنامه‌نگاران جوان است. او می‌گوید دوران طلائی روزنامه‌نگاری در سودان بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ بوده است البته نه بر اساس معیارهای بین‌المللی، بلکه در مقایسه با روزنامه‌نگاری که پیش از این سال‌ها در خود سودان رواج داشته است. او می‌گوید که این دولت یک دولت دیکتاتور محض است اما تظاهر می‌کند که نیست.




تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن