واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۶:۱۵ب.ظ)
ورود به حريم خصوصي کاربران غير قانوني است معاون وزير ارتباطات با تاکيد بر رعايت حريم خصوصي افراد در فضاي مجازي گفت: ورود به محتواي اطلاعات افراد در فضاي مجازي خط قرمز به حساب مي آيد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اصغر عميديان در نشستي که به مناسبت يازدهمين سالروز تأسيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي برگزار شد در خصوص رعايت حريم خصوصي افراد و تعيين هويت کاربران اينترنتي، اظهار داشت: وقتي صحبت تعيين هويت مي شود، هويتي است که قابليت دسته بندي داشته باشد و منظور ورود به محتواي حريم شخصي افراد نيست.
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اشاره به اصل 25 قانون اساسي که بر رعايت حريم خصوصي افراد تاکيد شده گفت: قانون اساسي و قانون جرايم رايانه اي خطوط قرمزي است که بدون آنها نمي توان به حريم خصوصي افراد نزديک شد و در واقع منظور از تعيين هويت کاربران؛ دسته بندي افراد به گروه هاي اساتيد، دانشگاه ها، دانشجويان، کسبه و ساير اصناف است تا بتوان مطابق با نياز آنان و به شکل بهرهور تر، خدمات ارائه کرد.
عميديان تاکيد کرد: احراز هويت کاربران به منظور تشخيص هويت اقشار مختلف مردم براي دسته بندي نيازهايشان است و زماني که موضوع احراز هويت کاربران مطرح شد منظور هويتي بود که قابليت دسته بندي بدون ورود به حريم خصوصي افراد را دارد.
وي در خصوص آخرين وضعيت طرح رومينگ ملي که بين اپراتورها براي پوشش دهي بيشتر شبکه ارتباطي انجام شد نيز گفت: تا پايان بهمن ماه سال جاري تمام نقاط کشور از سيستم رومينگ ملي بهره خواهند برد و اپراتور ها در اين زمينه تلاش خواهند کرد.
وي با بيان اين که رومينگ بين رايتل با دو اپراتور ديگر برقرار است اما دو اپراتور اول و دوم در برخي از نقاط شهرستان ها هنوز رومينگ را برقرار نکرده اند با ارائه آماري از وضعيت مشترکان روم شده هر اپراتور گفت: ايرانسل 26 هزار 463مشترک در همراه اول ، همراه اول 5 هزار و 462مشترک در ايرانسل ، رايتل نيزدر شبکه همراه اول حدود 227 هزار مشترک و در ايرانسل حدود 85 هزار مشترک روم کرده است.
عميديان همچنين در ارتباط با ترابردپذيري شماره ها با اشاره به تاکيد وزارت ارتباطات بر انجام آن تصريح کرد: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اعمال حاکميت منطقي ناظر بر فعاليت اپراتور ها مطابق با پروانه هاي ارائه شده بوده و تعاملش با اپراتور ها کاملا قانونمند است .
او همچنين در ارتباط با فعاليت هاي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در پايش فضاي فرکانسي به پيشرفت 32 درصد پوشش جمعيتي در خشکي اشاره کرد و گفت: اين پروژه نياز به سرمايه گذاري هاي کلاني داشته که در سازمان تنظيم مقررات با جديت آن را دنبال مي کنيم.
وي در ارتباط با گزارش فرکانس هاي ارتباطي که در کميته مشترک بين وزراي دفاع، ارتباطات، بهداشت و سازمان انرژي اتمي مطرح شده نيز گفت: گزارش کامل از وضعيت فرکانسي تهيه و به نهاد رياست جمهوري ارسال شده و
براساس تحقيقات انجام شده مشخص شده در آنتن هاي موبايل (BTS) استانداردهاي لازم رعايت مي شود و خطري براي زندگي مردم ندارد.
معاون وزير ارتباطات در پاسخ به اين سوالي در خصوص مقايسه قيمت اينترنت در ايران با ساير کشور ها نيز گفت: اين موضوع بايد از ابعاد مختلف بررسي شود اما با تلاش هاي صورت گرفته به سمتي مي رويم که هزينه اينترنت را تا جاي ممکن کاهش دهيم.
معاون وزير ارتباطات در خصوص موضوع پيامکهاي انبوه نيز يادآور شد: پس از استعلام اپراتورهاي تلفن همراه در سال 91 حدود 3 ميليون و 318 هزار و 364 مشترک همراه اولي اعلام کردند که مايل به دريافت پيامکهاي تبليغاتي نيستند و برهمين اساس اپراتورها موظف شدند تا براي مابقي مشترکان نيز فضايي را ساماندهي کنند که بتوانند اعلام انصراف دهند که اپراتور همراه اول شماره 8999 و اپراتور دوم شماره 5005 را براي اعلام انصراف اعلام کردند.
عميديان در پايان نيز با اشاره به برنامه هاي منسجم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در سال آينده خاطر نشان کرد: تنظيم مقررات با آينده نگري برنامه هاي خود را پايه گذاري کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]