واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: توضیحات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره یک گزارش
انتظار سازمان فرهنگی هنری شهرداری این است تا با یک جستجوی ساده و بررسی سوابق یک خبر و از منظر تخصصی و کارشناسانه، به انتقاد سازنده پرداخته و از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و عوامانه خودداری کنند.
آفتاب- سرویس فرهنگی: در پی انتشار گزارشی با عنوان «زنگ کلاس موسیقی در فرهنگسرا به صدا درنیامد» درباره تعطیلی کلاسهای موسیقی در فرهنگسراهای شهرداری تهران در «آفتاب»، روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران جوابیهای برای آفتاب ارسال کرده است.
به گزارش آفتاب، توضیحات روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به شرح زیر است:
پیرو انتشار گزارشی که صبح روز دوشنبه 17 آذر با کد خبر 274744 و با عنوان «زنگ کلاس های موسیقی در فرهنگسراها به صدادرنیامد»، خواهشمند است دستور فرمایید برابر قانون مطبوعات نسبت به انتشار توضیحات اداره کل روابط عمومی و بین الملل سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران در اسرع وقت اقدام نمایند.
یک / در روتیتر گزارش آمده است که «9 ماه از وعده بازگشایی کلاس های موسیقی میگذرد»، در حالی که حدود 5 ماه قبل و در تابستان امسال بود که با توجه به ساماندهی نظام آموزشی هنر و ارتقای کیفیت آموزش موسیقی در فرهنگسراها، مقرر شد تا بعد از بررسی سوابق مدرسان موسیقی در فرهنگسراها از سوی مدیر موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و نگارش شرح درسی مدون و انتخاب شیوه آموزش مشخص، شیوه برگزاری این کلاس ها بازنگری گردد.
دو / در متن گزارش از «حجت الاسلام شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران» به «شهاب مرادی، معاون فرهنگی و هنری شهر تهران» یاد شده که نشان دهنده این امر است که نگارنده، حتی زحمت یک جستجوی ساده برای اطلاع یافتن از چند و چون ماجرا را هم به خود نداده و تنها سعی شده تا گزارشی عجلهای و تخریبی را علیه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و شخص حجت الاسلام مرادی تهیه کند. استفاده از خبر تکذیب شده «شهاب مرادی به تذکر شفاهی توجه نمیکند» تا اشتباهات تایپی فراوان گواه این مسئله است. لازم به ذکر است، مردادماه امسال حجت الاسلام شهاب مرادی در پاسخ به این پرسش که آیا تذکری از شهردار تهران مبنی بر دورههای موسیقی فرهنگسراها دریافت کرده است، گفت: تاکنون هیچ تذکری مبنی بر این موضوع از شهردار تهران نگرفته ایم و سیاست های ما در بحث آموزش موسیقی همان چیزی است که پیش از این اعلام شده و تغییری در آن رخ نمی دهد.
سه / به نقل از فردین خلعتبری، نقل شده است که «بعضاً دانشجویان موسیقی تدریس در این کلاس ها را بر عهده داشته اند» که این مسئله خود بیانگر ضعف در برگزاری این کلاس ها در هنگام برگزاری بوده است. همانطور که به گفته امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، «از بین 176 نفر مدرس موسیقی که در فرهنگسراها مشغول آموزش بودند، در بررسی مدیریت موسیقی، صلاحیت تنها 51 نفر برای تدریس تایید شد!» این در حالی است که همین مسئله در مورد کلاس های خوشنویسی هم اتفاق افتاد؛ و جالب اینکه هیچ کسی اعتراضی نکرد و هیچ حاشیهای هم ایجاد نشد.
چهار / مشخص نیست هدف نگارنده از عبارت «در تصمیمی یک شبه و در آستانه فصل تابستان، بنا به دلایل نامعلوم موسیقی در فرهنگسراها تعطیل و به میوه ممنوعهای مبدل میشود» چیست اما لازم به ذکر است، خبر این بازنگری در برگزاری کلاسها، در نشست خبری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در اوایل اردیبهشت مطرح شده و در تابستان امسال نهایی شد. ضمن اینکه هیچگاه در این 5 ماه، موسیقی در فرهنگسراها تعطیل نشده و برگزاری جشنواره موسیقی آوای غدیر با حضور هنرمندان شناخته شده و بین المللی، نشست ماهانه موسیقی در فرهنگسرای ارسباران، رونمایی از آلبوم موسیقی عاشورایی «دوشنبه کربلا» که روز گذشته در این سازمان برگزار شد، فعالیت گروه موسیقی فرهنگسرای بهمن برای حضور در جشنواره موسیقی فجر، هنرنمایی چهار گروه موسیقی مقامی ایران به مناسبت تولد امام رضا(ع) در فرهنگسراهای تهران، حضور هشت استاد ممتاز ساز کمانچه در نشست پژوهشی موسیقی دستگاهی ایران و دوتارنوازی هنرمندان استان خراسان شمالی در برنامه «دوتار دستان» و ده ها فعالیت دیگر، تنها بخشی از برنامه های مدیریت مرکز موسیقی معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.
پنج / اشاره به این مسئله که «مدیران فرهنگی از شرایط روز جامعه به درستی مطلع نیستند» نیز کمی قابل تأمل است. چرا که معاونت هنری و ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این 5 ماه در مصاحبههای مختلفی بر عدم رقابت فرهنگسراهای شهر تهران با بخش خصوصی و حمایت از موسیقی فاخر تأکید کرده اند. نمونه این اتفاق در سخنان روز گذشته حجت الاسلام مرادی در رونمایی از آلبوم موسیقی «دوشنبه کربلا» هم نمود داشته و ایشان در مورد حمایت از موسیقی فاخر گفت: «شاید دو سال به ما ناسزا بگویند که چرا آموزش موسیقی مبتدی در فرهنگسراها تعطیل شده است؛ سازمان فرهنگی هنری 30 فرهنگسرا دارد که از فضای عمومی و بیت المال استفاده می کند، و رقابت با آموزشگاههای خصوصی که باید مالیات و بیمه و کرایه بدهد ظلم به هنرمندانی است که در این حوزه فعالند.» حجت الاسلام شهاب مرادی در این مراسم همچنین اشاره کرد که: «سازمان فرهنگی هنری در حمایت از آثار فاخر هنری و پژوهش های هنری در حوزه موسیقی استقبال می کند و از خانه موسیقی و دیگر اساتید بابت حمایت ها و همراهی شان در این مسیر تشکر می کنیم.»
در پایان؛ اگر قرار دوستان بر انتقاد از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است، حداقل انتظار سازمان فرهنگی هنری شهرداری این است تا با یک جستجوی ساده و بررسی سوابق یک خبر، و از منظر تخصصی و کارشناسانه، به انتقاد سازنده پرداخته و از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه و عوامانه خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]