تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868616371




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اینترنت، بزرگترین دستگاه جاسوسی دنیا است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اینترنت، بزرگترین دستگاه جاسوسی دنیا است خبرگزاری پانا: رییس تشخیص و پیگیری جرائم سایبری با اشاره به اینكه اینترنت، بزرگترین دستگاه جاسوسی دنیا است، گفت: سازمان جاسوسی سایبری NSA آمریکا تاکنون 20 هزار کارشناس ریاضی‌دان، مهندس کامپیوتر، زبان‌شناس و تحلیلگر رمز را استخدام کرده است تا روزانه فضای مجازی را رصد کنند.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۹ آذر ساعت 13:23



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، سرهنگ علی اعتمادی، رییس تشخیص و پیگیری جرائم سایبری مشهد، در بخش دوم همایش «امنیت سایبری خانواده» كه در سالن اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، به مباحثی چون آشنایی با آسیب ها و تهدیدات فضای سایبر، آشنایی با جرایم رایانه ای، شناخت تهدیدات شبکه های اجتماعی، و آشنایی با روش های حفظ اطلاعات شخصی در فضای سایبر پرداخت و با بیان اینكه پلیس فتا با هوشیاری كامل، مراقب مجرمین اینترنتی است، عنوان کرد: رصد كلی فضای مجازی، ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات برای فعالیت‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه‌ی اطلاعاتی، حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملی، مراقبت و پایش از فضای تولید و تبادل اطّلاعات برای پیش‌گیری از تبدیل شدن این فضا به بستری برای انجام هماهنگی‌ها و عملیات‌ برای انجام و تحقق فعالیت‌های غیرقانونی و ممانعت از تعرض به ارزش‌ها و هنجارهای جامعه در فتا از جمله‌ی وظایف و مأموریت‌های پلیس فضای تولید و تبادل اطّلاعات ناجاست.       رویكرد پلیس فتا اعتمادی رویكرد پلیس فتا را، علمی دانست و گفت: كارشناسان فتا، از پیشرفته‌ترین نرم‌افزار و سخت‌افزار‌های روز استفاده می‌كنند و همیشه از لحاظ علمی چند قدم از هكر‌ها جلوتر هستند. این كارشناس فضای مجازی با استناد به سخن مقام معظم رهبری ابراز داشت: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد، زیرا عدم توانایی ما در این عرصه باعث پایمال شدن دستاوردهای خون شهدای انقلاب می‌شود. مسئول تشخیص و پیشگیری جرائم پلیس فتا با بیان اینکه امنیت فضای مجازی یک فرایند است، افزود: این فرایند باید از نهادهای فرهنگی و دانشگاهی آغاز شود و نمی‌توان آن را بدون آموزش ایجاد کرد. وی در ادامه عنوان داشت: به همین جهت است که یک کلیک نادرست در اینترنت می تواند عواقبی جبران ناپذیر داشته باشد.     علل پیشرفت فضای مجازی       وی اعتیاد نسل جوان و مردم به فضای مجازی، گسترش روابط ناسالم، شکستن قبح مسایل و حریم‌های خانوادگی، رواج دوستی‌ها و ازدواج‌های اینترنتی ناموفق، ایجاد شبهه در عقاید، ایجاد سردرگمی در نوجوانان و جوانان و کم رنگ شدن ارزش‌های دینی را از جمله آسیب‌های شبکه‌های  اجتماعی در فضای مجازی قابل دسترس در کامپیوتر و موبایل عنوان کرد. رییس تشخیص و پیگیری جرائم سایبری با اشاره به اینكه شبكه‌های اجتماعی دارای ابعاد مثبت و منفی است، افزود: ﻣﻨﻔﻲﺗﺮﻳﻦ ﭘﻴﺎﻣﺪ آن را ﻣﻲﺗﻮان ﺑﻪ ﺧﻄﺮ اﻓﺘﺎدن ﺣﺮﻳﻢ ﺧﺼﻮﺻﻲ اﻓﺮاد، ﻣﻨﺰوی ﺷﺪن آﻧﻬﺎ و ازﻫﻢ ﭘﺎﺷﻴﺪﮔﻲ ﺑﻨﻴﺎن ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﻌﺮﻓﻲ كرد، اﺻﻠﻲﺗﺮﻳﻦ ﻋﻠﺘﻲ ﻛﻪ     ﻣﻲ‌ﺗﻮان ﺑﺮای ﺑﺮوز اﻳﻦ ﭘﻴﺎﻣﺪﻫﺎی ﻣﻨﻔﻲ ﺑﻴﺎن داﺷﺖ، اﻳﻦ اﺳﺖ ﻛﻪ در ﻓﻀﺎی ﻣﺠﺎزی اﻓﺮاد ﻧﻤﻲﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺻﺤﻴﺢ و ﻛﺎﻓﻲ ازﻫﻢ دﺳﺖ ﻳﺎﺑﻨﺪ. این نشست علمی به همت بسیج دانشگاه علوم اسلامی رضوی و با پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن