تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834635468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شنیدنی‌هایی درباره تاریخچه هک


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: شاید ندانید که عبارت هک و هک کردن از کجا ریشه گرفته و اگر هکرها نبودند دنیای رایانه و شبکه هرگز به چنین پیشرفت‌های سریعی به ویژه در بخش امنیت دست نمی‌یافت.




شنیدنی‌هایی درباره تاریخچه هک


 


 

شاید ندانید که عبارت هک و هک کردن از کجا ریشه گرفته و اگر هکرها نبودند دنیای رایانه و شبکه هرگز به چنین پیشرفت‌های سریعی به ویژه در بخش امنیت دست نمی‌یافت.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، بیشتر ارکان دنیا را می‌توان به دو دسته خیر و شر تقسیم کرد که دنیای اینترنت و وب نیز از این قاعده مستثنی نیست. هکرها، گروه غارتگران وب که هر ساله میلیون‌ها حمله کوچک و بزرگ را در اینترنت ترتیب می‌دهند، حدود نیم قرن است که فعالیت خود را شروع کرده‌اند و بیشتر با اهدافی سودجویانه به فعالیت‌های خراب‌کارانه دست می‌زنند. شاید اگر هیچ‌وقت هک و هکرها پای‌شان به دنیای وب باز نمی‌شد، امنیت کامپیوترها و شبکه‌ها اهمیت بالایی پیدا نمی‌کرد. 

این پدیده هم مانند دینامیت، باروت از ابتدا، کار خود را برای خراب‌کاری و از بین بردن امنیت دنیای دیجیتال شروع نکرد. در واقع شاید در سال ۱۹۶۰ که موسسه فناوری ماساچوست به فکر استفاده از روشی نامتعارف و سریع برای حل مشکلات تکنیکی کامپیوتر افتاد، هیچ‌وقت تصور نمی‌کرد که به تولد تاریک‌ترین موجودات دنیای دیجیتال کمک می‌کند. این روش نامتعارف اما سریع و بهینه همان سال با واژه «هک» نامگذاری شد و به دنبال آن کلمه «هکر» نیز به کسی گفته می‌شد که توانایی اجرا و طراحی روش‌های سریع و بهینه را برای حل مشکلات تکنیکی داشته باشد. خیلی زود این واژه ماهیت اصلی خود را پیدا کرد و از فرشته نجات به شیطانی خراب‌کار تغییر چهره داد. 

قرن‌ها قبل از این‌که کامپیوتری وجود داشته باشد و کسی به فکر هک کردن آن بیفتد در زبان انگلیسی‌ به کسانی که از  ابزارهای نه‌چندان مناسب نجاری مانند تبر برای ساخت وسایلی مانند کمد، قفسه و ... استفاده می‌کردند، هکر می‌گفتند. شاید تنها وجه مشترک بین هکرهای باستانی و امروزی انتخاب روشی نامتعارف برای انجام کار باشد. 

معمولا پرداخت هزینه برای خدمات جزو سخت‌ترین کارهاست که بعضی از انجام آن سرباز می‌زنند. همین مساله باعث شد که سال ۱۹۶۴ گروهی با نام phreaker راهی برای مکالمه‌های تلفنی رایگان از سرویس تلفن شرکتat&t پیدا کنند. این روش تا سال ۱۹۷۰ به شرکت‌های دیگر هم سرایت کرد اما سرانجام تعدادی از این گروه دستگیر و به دو سال زندان و ۱۰۰۰ ساعت کار عام‌المنفعه محکوم شدند. روش کار phreaker اولین عمل سودجویانه‌ای بود که لقب هک به خود گرفت.

اولین هک کامپیوتری سال ۱۹۸۳ انجام شد. یک گروه هفت نفره از جوانانی که حتی تا به حال گواهی‌نامه هم نگرفته بودند، با استفاده از دستگاه اپل۲ توانستند به اطلاعات ۶۰ کامپیوتر دیگر دست پیدا کنند. اما از شانس بد آن‌ها یکی از این ۶۰ کامپیوتر متعلق به اداره پلیسی بود که در محله آن‌ها قرار داشت و همین باعث شد خیلی سریع دستگیر شوند. 

شاید ندانید که دو برادر پاکستانی به نام‌های «باسط» و «امجد فروغ علوی» در عین ناباوری اولین مخترعان ویروس‌های کامپیوتری هستند. آن‌ها که سال ۱۹۸۶ شرکت کامپیوتری کوچک خود را راه انداختند و برای این‌که بتوانند از حق نشر خود محافظت کنند، کدی را وارد دیسکت‌های خود کردند که لیبل شرکت را با نام brain© تکثیر می‌کرد اما اشتباه کار آنجا بود که کد مذکور به‌هیچ ‌وجه پاک نمی‌شد و در هسته مرکزی دیسکت منتظر قربانیان جدیدی برای آلوده کردن می‌ماند.

اگر از هر کسی که اندکی با دنیای کامپیوتر آشنایی دارد، بپرسید امن‌ترین سیستم‌عامل و دستگاه جهان چیست احتمالا نشانی محصولات اپل را می‌دهد اما جالب است بدانید که در کنفرانس CanSecWest سال ۲۰۱۱ که برای امنیت اطلاعات برگزار می‌شود، چارلی میلر یک محقق امنیتی توانست یک دستگاه مک را در ۱۰ ثانیه با استفاده از نقص امنیتی مرورگر سافاری هک کند. 

در حال حاضر شدت حملات سایبری با مقیاس گیگابایت بر ثانیه سنجیده می‌شود تا بتوان رده‌بندی برای رقابت در دنیای هکرها ایجاد کرد یا آن‌که قدرت دشمن را بهتر سنجید. هم‌اکنون بالاترین رکورد ثبت شده، ۴۰۰ گیگابایت بر ثانیه است و مربوط به حمله‌ای می‌شود که توسط گروه DDoS انجام شده است. این عدد چهار برابر قوی‌تر از اسپم ‌هاوس، رکورددار قبلی حملات هکری است. 

جالب است بدانید که بنیان‌گذاران اپل، استیو وزنیاک و استیو جابز در گروه اولین هکرهای تاریخ قرار می‌گیرند. آن‌ها دستگاهی به نام جعبه آبی ساختند که به وسیله آن می‌شد مکالمه رایگان تلفنی داشت. بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت نیز یک هکر بود. بیل گیتس نیز در دوران دانشجویی کار خود را به عنوان هکر شروع کرد و حتی شایعه‌ای وجود دارد که اولین نسخه ویندوز نیز یک سیستم‌عامل هک شده اپل است که گیتس آن را به قیمتی بسیار کم از یک دانشجوی دانشگاه ام‌آی‌تی خریده است.

مرجع : همشهری آنلاین

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن