واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرهادی زاد: عملکردفدراسیون اسلامی ورزش زنان کلید راه اندازی مجدد آن است تهران - ایرنا - استاددانشکده تربیت بدنی دانشگاه الزهرا(س)گفت: ارزیابی منصفانه ودقیق عملکردفدراسیون اسلامی ورزش زنان قطعاتمامی مسئولان ورزشی ومدیران کشور را برای راه اندازی مجدد ان مجاب خواهد کرد.
مهین فرهادی زاد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در ارزیابی فدراسیون اسلامی ورزش زنان باید اهداف و میزان تحقق این اهداف بیش از هر چیز مورد توجه قرار گیرد.
وی بابیان اینکه زنان مسلمان به دلیل ملاحظات فرهنگی واسلامی امکان حضور در میادین بین المللی ورزش را نداشتند ، ادامه داد: هدف بنیانگذاران فدراسیون اسلامی ورزش زنان ، توسعه ورزش در بین زنان مسلمان بویژه زنان ایرانی بود تاضمن ترغیب آنان به حضور در میادین ورزشی ، انگیزه کافی در آنان برای صعود به مراحل بالاتر فراهم شود.
رئیس سابق انجمن ورزش تیراندازی ، اضافه کرد: یک مقایسه ساده از برگزاری نخستین تاچهارمین دوره بازیهای اسلامی زنان مسلمان رشد قابل توجه ورزش زنان کشورهای اسلامی طی یک دوره 16 ساله را به خوبی نشان می دهد.
به گفته فرهای زاد درحالی که در نخستین دوره بازیهای اسلامی زنان مسلمان 600زن ورزشکار از 12کشور درهشت رشته ورزشی با هم به رقابت پرداختند در چهارمین دوره این رقابت ها بیش از دو هزار زن مسلمان ورزشکار از 34 کشور اسلامی در 18 رشته با هم رقابت کردند.
معاون فنی بازیهای اسلامی زنان ارتقاء دانش فنی و علمی زنان درحوزه ورزش را از دیگر نتایج و دستاورهای فعالیت فدراسیون اسلامی ورزش زنان دانست و گفت: این فدراسیون طی بیش از دو دهه فعالیت خود، دهها زن در پست های مدیریتی، مربیگری و داوری تربیت کردوباتوجه به جایگاه این فدراسیون نزد کمیته بین المللی المپیک (IOC ) زنان توانستند چندین کرسی در مجامع و فدراسیون های بین المللی کسب کنند.
وی تصریح کرد: تلاش این فدراسیون تنها به تربیت کارشناسان ، مدیران ، مربیان و داوران زن خلاصه نشد وتعداد زیادی از مردان در دوره های مربیگری ، داوری و مدیریتی که توسط این فدراسیون برگزارمی شد شرکت کرده و به دانش افزایی پرداختند.
به گفته استاد دانشگاه الزهرا، هدف ازدوره های آموزشی این فدراسیون تربیت نیروی انسانی متخصص درتمامی زمینه ها بود زیراباتوجه به ملاحظات فرهنگی -اسلامی که در انجام ورزش و رقابت های زنان وجود داشت، می بایست تمامی بخش ها بامدیریت وتصدی زنان انجام شود که این مساله اهمیت بحث آموزش را به خوبی نشان می دهد.
معاون فنی بازیهای اسلامی زنان ادامه داد:آنچه امروزبه عنوان موفقیت ورزشی زنان ایران قابل مشاهده است و مدال ها و عناوینی که زنان در رویدادهای مهم آسیایی وجهانی کسب می کنند،نتیجه تلاش های بی بدیل فدراسیون اسلامی ورزش زنان است.
فرهادی زاد همچنین تلاش فدراسیون اسلامی ورزش زنان را در ایجاد فضا برای رقابت زنان در رشته هایی که به دلیل ملاحظات شدید امکان فعالیت و رقابت برای آنان وجود نداشت را بی نظیر عنوان کرد.
وی ادامه داد: قطعا اگر یک ارزیابی دقیق انجام شود، این مساله محرز خواهد شد که فدراسیون در رشد وتوسعه ورزش زنان وجایگاه آنان درسطح بین المللی تاثیر بسزایی داشته و مدال هایی که امروز کسب می شود دستاورد بیش از 20سال تلاش است.
استاددانشکده تربیت بدنی دانشگاه الزهرا تاکیدکرد:راه اندازی مجدد فدراسیون اسلامی ورزش زنان باتوجه به جایگاهی که درمجامع وفدراسیونهای بین المللی دارد، کمک موثری به حضوربیشتر زنان ایران در رقابت های بین المللی و برگزاری رقابت های دوستانه در داخل یا خارج از ایران خواهد داشت.
فدراسیون اسلامی ورزش زنان باهدف حضور زنان ورزشکار مسلمان ضمن رعایت موازین اسلامی در میادین و رقابت های بین المللی با ابتکار و پیشنهاد فائزه هاشمی نایب رئیس وقت کمیته ملی المپیک ایران و موافقت سامارانش رییس وقت کمیته بین المللی المپیک، شیخ احمد الفهد الصباح رییس شورای المپیک آسیا و حجت الاسلام رفسنجانی رییس جمهوری وقت در سال 1369 راه اندازی شد.
فعالیت این فدراسیون البته با نام دیگری و بعد از برگزاری چندین دوره بازیهای همبستگی زنان کشورهای اسلامی و زنان مسلمان ادامه داشت تا اینکه در سال 1389تعطیل گردید.
درماههای اخیر درخواست هااز سوی دست اندرکاران اسبق کمیته ملی المپیک ایران و ورزش زنان برای راه اندازی این فدراسیون افزایش یافته است.
ورزشی (4)**1828**1590
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]