واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۱۴ق.ظ)
تجهيز بندر انزلي به سيستم کنترل ترافيک دريايي سيدعلي نعيمي در بندر انزلي با اشاره به اجراي الزامهاي کنوانسيونهاي دريايي و بينالمللي در بنادر گيلان، اظهار کرد: اجراي الزامهاي ملي دريانوردي از وظايف حاکميتي دريايي در بنادر استان است.
به گزارش خبرگزاري موج، مديرکل بنادر و دريانوردي گيلان بر حفاظت محيط زيست دريايي تاکيد کرد و افزود: تامين ايمني دريانوردي، امنيت دريايي، عمليات جستوجو و نجات، ثبت و بازرسي کشتيها، آزمون و صدور گواهينامههاي دريانوردي، عمليات راهنمايي و کنترل تردد کشتيها در بنادر گيلان اجرايي شده است.
نعيمي با بيان اينکه انزلي به عنوان بزرگترين بندر حاشيه درياي خزر مجهز به امکانات مدرن تخليه و بارگيري است، تصريح کرد: بندر انزلي داراي رتبه سوم بين بنادر کشور پس از بندر امام خميني (ره) و بندر شهيد رجايي است.
مديرکل بنادر و دريانوردي گيلان نزديکي به بندر آستراخان و لاگان در روسيه، کراسنودسک در ترکمنستان، اکتائو در قزاقستان و باکو در جمهوري آذربايجان را از قابليتهاي بندر انزلي خواند و بيان کرد: ارتباط با بازارهاي منطقهاي و دسترسي به بازار مصرف جمعيت ۳۰۰ ميليون نفري کشورهاي تازه استقلال يافته شوروري سابق از جمله مزيتهاي بندر انزلي است.
وي به قرار گرفتن بندر انزلي در مسير کريدور بينالمللي شمال - جنوب به عنوان کوتاهترين و ارزانترين مسير اشاره کرد و گفت: انتخاب مسير مناسب ميتواند قيمت تمام شده و زمان تحويل کالا را کاهش دهد.
نعيمي واقع شدن در محدوده منطقه آزاد را از ويژگيهاي بندر انزلي برشمرد و خاطرنشان کرد: فراهم کردن تسهيلات و امکانات ويژه براي صاحبان کالا، بازرگانان و سرمايهگذاران و برخورداري از معافيت مالياتي از قابليتهاي بندر انزلي است.
مديرکل بنادر و دريانوردي گيلان با اشاره به قرار گرفتن بندر انزلي در نزديکي فرودگاه بينالمللي سردار جنگل رشت، يادآور شد: دسترسي به معادن سرب، روي و آهن و مراکز صنعتي، برخورداري از شرايط آب و هوايي معتدل و نزديکي به استانهاي صنعتي همجوار از جمله ويژگيهاي بندر انزلي است.
وي از تجهيز بندر انزلي به سيستم کنترل ترافيک دريايي خبر داد و اظهار کرد: سيستم مذکور تاثير بسياري در افزايش کارآيي و بهرهوري بندر دارد ضمن اينکه سيستم هندهلد، به منظور تخليه و بارگيري کالا از کشتي به کاميون در بندر انزلي اجرايي شده است.
نعيمي با بيان اينکه اداره تمام امور به صورت سيستمي، اتوماسيون، ثبت شرکتها، ويدئو کنفرانس و سيستم مديريت عمليات کالاي عمومي در بندر انزلي اجرا ميشود، تصريح کرد: سيستم جامع دريايي در راستاي انجام عمليات بندري و تشريفات ترخيص کالا در بندر انزلي اجرايي شده است.
مديرکل بنادر و دريانوردي گيلان، انجام عمليات و خدمات دريايي در بندر انزلي را به صورت ۲۴ ساعته در تمام روزهاي هفته عنوان کرد و افزود: انزلي به عنوان تنها بندر در کشور داراي دو مسير اختصاصي مجزا براي ورود و خروج کالا و کاميون است.
وي با اشاره به ايجاد شبکه بين سازماني اداره بندر، گمرک، پايانه، منطقه آزاد و شرکتهاي طرف قرارداد در بندر انزلي، بيان کرد: ۱۰۰ کيلومتر مربع محوطهسازي با استحصال از طريق دريا در بندر انزلي انجام شده است.
نعيمي ظرفيت واقعي بندر انزلي را هفت ميليون تن عنوان کرد و گفت: ۱۱ ميليون تن ظرفيت اسمي بندر انزلي است ضمن اينکه ۲۲ هزار و ۱۵۱ متر مربع مساحت انبارهاي قابل بهرهبرداري در اين بندر وجود دارد.
مديرکل بنادر و دريانوردي گيلان تعداد اسکلههاي بندر انزلي را ۱۰ پست ذکر کرد و يادآور شد: عمق اسکلهها پنج متر است.
وي نظارت بر بنادر تجاري، مسافري و چندمنظوره را از وظايف بنادر و دريانوردي گيلان دانست و خاطرنشان کرد: تخليه، بارگيري، انبارداري، ترابري، تامين زيرساخت و روساختهاي بندري، تامين فضاي ايمن کسب و کار و تامين شبکههاي اطلاعاتي و الکترونيکي و همچنين نظارت بر عمليات بندري و دريايي پيمانکاران بندر از ديگر وظايف اجرايي بنادر و دريانوردي گيلان است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]