تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819482439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

30 ورزشکار مدال آور ملی و بین المللی سیستان به شغل های کاذب روی آورده اند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار زابل: 30 ورزشکار مدال آور ملی و بین المللی سیستان به شغل های کاذب روی آورده اند زابل- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه زابل گفت: 30 نفر از ورزشکاران صاحب مدال های بین المللی، آسیایی و ملی سیستان متاسفانه بدلیل کم توجهی و عدم برنامه ریزی مناسب به شغل های کاذب روی آورده و از صحنه های ورزشی دور مانده اند.


به گزارش ایرنا، هوشنگ ناظری روز دوشنبه در نشست شورای ورزش منطقه سیستان در فرمانداری زابل افزود: در 10 سال اخیر ورزش سیستان سیر نزولی داشته که با توجه به توانمندیها و ظرفیت های فراوان ورزشی این منطقه از مسوولان اداره کل ورزش و جوانان استان انتظار است ارتقا بخش های مختلف ورزشی را مد نظر قرار دهند.
فرماندار شهرستان ویژه زابل بیان کرد: فقدان سند راهبردی برای ورزش استان مشهود است که باید در این سند جایگاه ورزش سیستان در برنامه پنجم و ششم توسعه منظور شود.
وی اظهار داشت: استعدادیابی، آموزش، برگزاری مسابقات، اعزام تیم ها به اردو از ضروریات تقویت ورزش در سیستان است که به یقین با اجرای این پیشنهادات ورزشکاران بیش از پیش برای توسعه ورزش و کسب رتبه های بالا در میادین ورزشی ملی و بین المللی تشویق و ترغیب می شوند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود جوانان مستعد ورزشکار در منطقه سیستان، از ورزشکاران "هادی اشترک، معراج شیخ، مقدم و اعضای تیم ملی کبدی ساحلی آسیا" به سبب کسب مدال طلای این مسابقات قدردانی کرد.
ناظری اظهار داشت: برای پیشرفت ورزش تعامل اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با دیگر دستگاههای اجرایی الزامی است.
وی وظیفه دستگاههای حاکمیتی را امید، آرامش و نشاط در جامعه عنوان کرد و گفت: همه این اقدامات مستلزم نقشه راه و برنامه محوری است.
فرماندار زابل هشدار داد: انسانهای با استعداد و خبره در سیستان و بلوچستان وجود دارند که اگر به این استعدادها کمک نشود از بین خواهند رفت.
ناظری اظهار داشت: بانوان سیستان با توجه به محدودیت های موجود در زمینه نبود مکان و سالن های مناسب ورزشی از صحنه های ورزش دور مانده اند که باید به آنان توجه ویژه ای شود.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: استعدادهای بکر و نهفته در منطقه سیستان وجود دارد بطوریکه این منطقه خواستگاه و مهد کشتی است و با نام این منطقه به ثبت رسیده است و بایستی برای احیا این رشته ورزشی تلاش کنیم.
حسین ثوری با اشاره به اختصاص بودجه برای تکمیل خانه کشتی زابل گفت: خانه کشتی زابل پروژه ای عظیمی است که با تکمیل آن شاهد رشد ورزش کشتی در استان خواهیم بود.
وی اظهار داشت: ورزش های کبدی، بوکس، کشتی، ووشو، دومیدانی، والیبال، فوتبال، فوتسال از جمله ورزش هایی هستند که در استان به صورت ویژه دیده شده اند و برای المپیک آینده و حضور ورزشکاران استان در آن برنامه ریزی شده است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان عنوان کرد: خانه کبدی یکی از احتیاجات مهم سیستان است که بدنبال آن هستیم تا پایان سال اعتباری برای آن تخصیص یابد.
وی با اشاره به تخصیص بودجه برای تکمیل طرح های نیمه تمام در حوزه سیستان گفت: سالن ورزشی ادیمی، پیست دو میدانی، سالن ورزشی و استادیوم زهک، سالن ورزشی هیرمند، سالن مخصوص بانوان هیرمند، سالن ورزشی کرباسک و لوتک از جمله طرح های است که بودجه برای آن تخصیص یافته است.
ثوری اظهار داشت: سند توسعه جامع راهبردی ورزش سیستان و بلوچستان در حال تنظیم است و به تمام ادارات ورزش و جوانان استان ابلاغ شده تا نسبت به موقعیت شهر خود این سند را تنظیم و به اداره کل ارسال کنند.
وی ورود افراد غیر ورزشی و ورود سلیقه های شخصی و گروهی را باعث عقب ماندگی ورزش در گذشته عنوان کرد و گفت: با سیاست زدگی و عدم برنامه ریزی، به ورزش سیستان وبلوچستان خیانت شده است.
وی با اشاره به تفاهم نامه امضا شده میان اداره کل آموزش و پرورش و ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان مطرح کرد: این تفاهم نامه در 20 رشته ورزشی امضا شده و در کل استان اجرا خواهد شد و این اقدام باعث شناسایی و پرورش استعدادها در استان می شود.
وی با بیان اینکه سرانه ورزشی در استان 40 سانتی متر است و با سرانه کشور فاصله زیادی دارد گفت: بدنبال این هستیم که سرانه ورزشی استان را به 120 سانتی متر برسانیم.
رییس اداره ورزش و جوانان زابل نیز گفت: افزون بر دو هزار و 300 ورزشکار در زابل بیمه و سازماندهی شده اند و بیش از هشت هزار و 500 نفر سازمان یافته نیستند.
حسین کلانتر افزود: 30 هیات ورزشی مردان و 15 هیات بانوان در شهرستان وجود دارد که بخشی فعال، نیمه فعال و غیرفعال هستند.
وی با بیان این که تنها هیات سوارکاری استان با 30 راس اسب در زابل فعال است، اظهار داشت: واگذاری استخر به بخش خصوصی، تعامل و ارتباط مستمر با ادارات، پیگیری اشتغال برای مدال آوران آسیایی کبدی، برگزاری مسابقات بومی و محلی با محوریت کشتی کچ گردان و چوخه، شرکت نونهالان در مسابقات کشتی کشور، تجلیل از مقام آوران ملی از جمله اقدامات ورزش و جوانان طی سال جاری بوده است.
در ادامه تعدادی از هیات های ورزشی با بیان مشکلات خود خواستار حل مشکلات ورزشکاران از سوی معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار زابل و مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان شدند.
نبود فضا برای ورزش، نبود اسپانسر مالی، عدم سازمان یافتگی هیات های ورزشی، مشکلات عدیده در استادیوم ورزشی زابل، نبود فضای سرپوشیده مناسب برای بانوان، احداث بوستان بانوان، نبود نیروی متخصص رسانه ای در زابل، ساخت و تکمیل خانه کشتی زابل، ساخت و تکمیل خانه کبدی زابل از جمله خواسته های هیات های ورزشی سیستان بود. ک/2
7307 / 653


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن