محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843155933
رشد اقتصاد ملي در گرو توجه به بخش خصوصي/ ضرورت تدوين سند کارآفريني کشور با همکاري کارآفرينان
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۳۸ب.ظ)
رشد اقتصاد ملي در گرو توجه به بخش خصوصي/ ضرورت تدوين سند کارآفريني کشور با همکاري کارآفرينان همايش ملي کانونهاي کارآفريني کشور در همدان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، اين همايش دو روزه با يک گردهمايي در شوراي اداري آغاز شد و با نشست مشترک کارآفرينان و پنلهاي تخصصي در دانشکده علوم پزشکي دانشگاه بوعلي ادامه يافت و در روز دوم نشست تخصصي مديران اشتغال و کارآفريني کشور با حضور دکتر طايي و انتخابات کانون هاي کارآفريني کشور برگزار شد.
معاون اشتغال و توسعه کارآفريني:
هزار ميليارد تومان براي اجراي سياستهاي بازار کار اختصاص يافت
حسن طاييT معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در نخستين روز همايش که در محل استانداري برگزار شد، اعلام کرد: قرار شده است هزار ميليارد تومان توسط بانک مرکزي براي اجراي سياستهاي بازار کار اختصاص يابد.
معاون وزير کار با تاکيد بر اينکه اشتغالزايي در کشور بايد براي مردم قابل لمس و محسوس باشد، گفت: در بودجه امسال مبلغ يک هزار ميليارد تومان براي اجراي سياستهاي بازار کار در کشور اختصاص يافت.
طايي در ادامه داد: وقتي در رسانهها آماري از اشتغالزايي و رفع بيکاري ارائه ميشود، لازم است تا اين آمار در سطح جامعه نيز براي مردم قابليت درک و لمس داشته باشد.
وي با بيان اينکه اشتغال و کار آفريني محصول يک سيستم، نظام اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي است، تصريح کرد: اشتغال محصول يک سياست نيست، چندين جريان به هم پيوسته منجر به تحول در جامعه شده و اشتغال زايي را در پي دارد.
معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در ادامه اين همايش ايجاد اشتغال را فرا قوهاي و دستگاهي دانست و گفت: در دنياي امروز بيکاري يکي از جلوههاي فقر اجتماعي و اقتصادي محسوب ميشود که تمامي دستگاههاي دولتي و خصوصي در رفع آن بايد تلاش کنند.
وي افزود: ۷ جريان در ايجاد اشتغال و توليد در کشور نقش اساسي دارند که بايد تمامي آنها در کنار يکديگر هماهنگ عمل کنند.
طايي آموزش، مهارت؛ تخصص و دانايي، سرمايهگذاري، رشد و توليد، محيط مناسب کسب و کار، فضاي مساعد و امن سرمايهگذاري، وجود تقاضا و بازار مناسب، فرهنگ متناسب و بهره وري نيروي کار و در آخر نظام اداري تسهيلگر و کارآمد را از جمله هفت جريان موثر در ايجاد اشتغال دانست.
معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي عنوان کرد: تا سال ۱۴۰۰ بايد سالانه ۲۰ هزار فرصت شغلي در استان همدان ايجاد شود که نياز به پنج هزار ميليارد تومان سرمايهگذاري دارد.
وي با اشاره به يکي از جريانهاي ايجاد اشتغال يعني نظام اداري تسهيلگر و کارآمد بيان کرد: در اين زمينه همراهي و همکاري نظام اداري بسيار مورد اهميت قرار دارد.
طايي با اشاره به اينکه نبايد مواد را خام به ساير کشورها صادر کرده و در مقابل کالا وارد کنيم، تاکيد کرد: بدترين نوع تجارت در عرصه بينالملل، جريان تجارت خارجي يک سويه است.
وي با بيان اين که نحوه خروج از اين چرخه کاهلي و تنبلي بايد مورد بحث قرار گيرد، تصريح کرد: متاسفانه در حال حاضر خود کار به عنوان مشاغل سخت و زيانآور محسوب ميشود.
معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعي قوانين دست و پاگير، دشواري تامين مالي طرحها، دشواري طرح دعاوي، پراکندگي سازمانها، بيثباتي در قوانين و مقررات و نوسانات بسيار در تعرفههاي گمرکي را از جمله محدوديتهاي موجود در زمينه اشغالزايي دانست.
وي با اشاره به وضعيت اشتغال و بازار کار گفت:روند ارتباط بين بانک و بنگاهها بايد تغيير کند.
طايي با بيان اينکه در يک ماه گذشته و در ششمين جلسه شوراي عالي اشتغال مصوبات خوبي براي اشتغالزايي در کشور انجام شد، تاکيد کرد: ابلاغ و اعمال سياستهاي اعتباري حمايت مالي از واحدهاي خرد، کوچک و متوسط توسط بانک مرکزي يکي از اين مصوبات بود.
کلانتري: اشتغال دستاورد اصلي تعاون است
معاون تعاون وزير تعاون، کار ورفاه اجتماعي با بيان اينکه تعاوني ها مجموعه اي بزرگ با آثار اجتماعي بزرگ تر هستند، گفت: اشتغال از دستاورد هاي اصلي تعاون است.
حميد کلانتري شامگاه پنجشنبه در جلسه مشترک مديران کل و مديران اشتغال و کارآفريني تعاون، کار و رفاه اجتماعي و روساي کانون هاي کارآفريني که درهمايش ملي کارآفريني در همدان دانشگاه بوعلي، اظهار داشت: اشتغال بحث حساسي بوده که به دنبال راهکاري اجرايي در اين حوزه هستيم.
وي با بيان اينکه در اين همايش همکاري خوبي بين کانون هاي کارآفريني ديده شده است، ابراز داشت: بايد براي اشتغال تلاش کرد چراکه اشتغال مبناي تمام بهبود ها در حوزه زندگي است.
کلانتري با اشاره به اين که کساني که در امر اشتغال جامعه قدم بر مي دارند در راه ثواب پا گذاشته اند، افزود: يکي از دستاورد هاي اصلي تعاون اشتغال بوده و تعاون علاوه بر ايجاد اشتغال در پايداري اشتغال نيز موثر است.
وي با بيان اينکه تعاون براي اشتغال ظرفيت سازي مي کند، اظهار کرد: تعاون ساختار اشتغال را فراهم کرده و تمريني براي ورود به اشتغال است.
معاون تعاون وزير تعاون، کار ورفاه اجتماعي تعاون را چشم جوشان اشتغال ناميد و ادامه داد: چنانچه در راستاي تعاون خدمت کنيم منجر به دستيابي اشتغال مي شود.
کلانتري با بيان اينکه تعاون در کشور ما جايگاه خوبي دارد، عنوان کرد: اصل ۴۴ قانون اساسي به طور ويژه به تعاون توجه کرده و قوانين موثري نيز در حوزه تعاون تصويب شده است.
وي در ادامه با اشاره به اينکه تعاون در کشور در حال گسترش است، تصريح کرد: در کنار تعاوني ها صندوق توسعه تعاون و بانک توسعه تعاون و امکانات نيز فراهم شده اما تعاون آنگونه که شايسته بوده رشد پيدا نکرده است.
وي با اشاره به اينکه تعاوني ها در حوزه هاي مختلف فعال هستند، خاطرنشان کرد: اگر تعاوني ها در قالب شبکه در کنار هم قرار گيرند همبستگي به وجود مي آيد و از طريق اين سرمايه انساني به سرمايه اجتماعي دست مي يابيم که مي تواند سرمايه اقتصادي را به صورت تصاعدي افزايش دهد.
معاون تعاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اشاره به اين که در کنار سرمايه اجتماعي به سرمايه اقتصادي دست پيدا مي کنيم، افزود: متاسفانه تا کنون سرمايه اجتماعي خوبي در کشور به دست نياورده ايم و چنانچه تعاوني بر مبناي هفت اصل تعاون يعني آزادي و دموکراسي عمل کنند مي توان به سرمايه اجتماعي دست يافت.
کلانتري با بيان اينکه تعاون نقش ترکيبي دارد، خاطرنشان کرد: اين شبکه مي تواند سرمايه اقتصادي شود و بيش از ۱۰۰ هزار تعاوني فعال در ايران وجود دارد که نزديک به ۱۰۰ گرايش فعاليت دارند.
وي با اشاره به اينکه ۱۱ ميليون ذينفع در اين تعاوني ها وجود دارد، گفت: اين تعاوني ها داراي ۵۰۰ هزار نفر هيئت مديره و ۶۸۰ اتحاديه سراسري هستند.
معاون تعاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با تاکيد بر اين که فرهنگ تعاون بايد در کشور گسترش پيدا کند، اظهار کرد: تعاوني مجموعه اي بزرگي است که مي تواند آثار اجتماعي بزرگي داشته باشد.
کلانتري با بيان اينکه تعاوني ها مي توانند مستقل از دولت و کمک هاي بيروني فعاليت کنند، خاطرنشان کرد: تعاوني ها مي توانند موجب هم افزايي و گردش مالي و ارزش افزوده در داخل خود شوند و در کنار هم قرار بگيرند.
مجلس لايحه «خروج از رکود دولت و رفع موانع رکود» را هرچه زودتر تصويب کند
استاندار همدان نيز در اين همايش با بيان اين که مهمترين لايحه در مجلس لايحه خروج از رکود دولت است، گفت: مدت زمان حضور اين لايحه در مجلس بسيار طولاني شده و بايد هرچه سريعتر توسط مجلس بررسي شود.
محمد ناصر نيکبخت در شوراي اداري استان که همزمان با همايش سراسري رؤساي کارآفريني در همدان برگزار شد، اظهار کرد: انتظار است تا در مجلس شوراي اسلامي با ارائه لوايح مشکلات را حل کنند تا بتواند طبق منشور و فرامين مقام معظم رهبري کمک حال دولت و مردم باشند.
وي با بيان اين که استعداد کشور در توسعه فراهم است، افزود: با تقويت سرمايهگذاري و کارآفريني در کشور مراقب توسعه سرمايهگذاري و توليد باشيم زيرا اشتغال به تنهايي مشکلات اقتصادي را حل نميکند و بايد به دنبال آن با نوآوري و شکوفايي استعدادها به دنبال پايداري در نظام اقتصادي باشيم.
استاندار همدان تصريح کرد: سرمايه به تنهايي ثروت افزايي نميکند و بايد در اين راستا با کارآفريني در توسعه متوازن و اشتغال پايدار به عنوان مکمل يکديگر همراه باشند، ضمن اين که با انديشه بر ارائه راهکارها اقتصاد مقاومتي طرح شده و با پايداري در نظام اقتصادي تحقق پيدا ميکند.
وي با اشاره به سپردهگزاري مردم در بانکها، از افزايش سپردهها در بانکهاي خصوصي گفت: در سال ۹۰ ميزان سپردهگذاري مردم ۴۵۷۰ تريليون ريال بوده که حدود ۱۵۰۰ تريليون ريال آن در بانک دولتي و مابقي در بانک خصوصي بوده است در حالي که ميزان مشارکت بانک خصوصي در سرمايهگذاري بسيار پايين است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
ضرورت احیای اقتصاد به وسیله بخش خصوصی
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۷ عضو اتاق بازرگانی ایران تاکید کرد 85 درصد اقتصاد کشور در اختیار بخش حاکمیتی و 15 درصد در دست فعالان بخش خصوصی است و این نشاندهنده آن است که جدیت و قاطعیتی برای واگذاری امور به بخش خصوصی وجود ندارد محمدلاهوتی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد قوانیمشاور رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران تاکید کرد آموزش بخش خصوصی برای ارتقای بهرهوری در کشور
مشاور رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران تاکید کردآموزش بخش خصوصی برای ارتقای بهرهوری در کشورمشاور رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران گفت باید در راستای آموزش بخش خصوصی برای ارتقای بهرهوری در مناطق مختلف کشورمان گام برداشته شود به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه رضا شفیعیثابت ظهر امرمعاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد: سالانه 3 هزار سند استاندارد ملی در کشور تدوین میشود
معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد سالانه 3 هزار سند استاندارد ملی در کشور تدوین میشودمعاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد از تدوین سالانه 3 هزار سند استاندارد ملی در کشور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از یزد علی اباذری ظهر امروز در همایش کارشناسان استاندارد واحدهایحدود 27 هزار سند استاندارد ملی در کشور تدوین شده است
حدود 27 هزار سند استاندارد ملی در کشور تدوین شده است رشت - ایرنا - معاون برنامه ریزی تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد گفت در حال حاضر حدود 27 هزار سند استاندارد ملی در حوزه های مختلف اجتماعی اقتصادی فرهنگی کشاورزی و خدمات صنعتی تدوین شده است به گزارش خبرنگار ایرنا علی ادبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی همدان مطرح کرد همافزایی بخش خصوصی و دولتی زمینهساز اجرای اصل 44 قانون اسا
دبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی همدان مطرح کردهمافزایی بخش خصوصی و دولتی زمینهساز اجرای اصل 44 قانون اساسیدبیر همایش ملی کانونهای کارآفرینی استان همدان گفت تشکلهای بخش خصوصی باید با کمک گرفتن از ظرفیت دولت کشور را به سمت اجرای اصل 44 قانون اساسی پیش ببرند به گزارش خبرگضرورت توجه به حوزه اقتصادی برای رشد مبادلات تجاری میان ایران و الجزایر
مصباحیمقدم در دیدار با سفیر الجزایر در تهران مطرح کرد ضرورت توجه به حوزه اقتصادی برای رشد مبادلات تجاری میان ایران و الجزایر رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و الجزایر گفت روابط سیاسی و پارلمانی ایران و الجزایر در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد اما در زمینه اقتصادی از تمامی ظرفیتهتوجه به اقتصاد مقاومتی در توسعه کشور یک ضرورت است
امام جمعه موقت هرات توجه به اقتصاد مقاومتی در توسعه کشور یک ضرورت است یزد - ایرنا - امام جمعه موقت هرات شهرستان خاتم گفت توجه به اقتصاد مقاومتی در توسعه کشور یک ضرورت است به گزارش ایرنا حجت الاسلام غلامرضا محمودی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر هرات با بیان اینکه اقتصادلزوم توجه به سلامت روان کودک/تهیه سند ملی رشد کودکان
رئیس اداره سلامت کودکان تاکید کرد لزوم توجه به سلامت روان کودک تهیه سند ملی رشد کودکان خبرگزاری پانا رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت بر لزوم توجه به سلامت روانی کودک در کنار سلامت فیزیکی کودکان تاکید کرد ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ آذر ساعت 12 00 به گزارش خبرگزاری پانا حامد برکاتی درناخرسندی گروهکهااز وفاداری دولتمردان به نظام و انقلاب/بررسی تخلفات یک بانک خصوصی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتص
اخبار ویژه روزنامه های پنجشنبه ناخرسندی گروهکهااز وفاداری دولتمردان به نظام و انقلاب بررسی تخلفات یک بانک خصوصی در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی استتار عضو حزب منحله مشارکت به روش کبک سعید جلیلی حصر ربطی به فتنه ندارد علت تعلیق پروازهای تهران- باکو تحصن دانشجویان در قشم وضرورت گسترش روابط بخش خصوصي دو کشور ايران و آذربايجان
۱۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۳ ۵۵ب ظ ضرورت گسترش روابط بخش خصوصي دو کشور ايران و آذربايجان وزير حوادث غير متقربه جمهوري آذربايجان به موضع جمهوري اسلامي ايران گفت دو کشور با وجود داشتن ظرفيت ها و امکاناتي که دارند مي توانند حجم روابط تجاري خود را تا اندازه قابل قبولي افزايش دهند به گزارش خبرگرئیس اتاق بازرگانی اردبیل: تقویت بخش خصوصی تسهیلگر حوزه اقتصاد و کارآفرینی است
رئیس اتاق بازرگانی اردبیل تقویت بخش خصوصی تسهیلگر حوزه اقتصاد و کارآفرینی استرئیس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت بخش خصوصی مورد حمایت دولت است چرا که این بخش میتواند بازوی توانمند دولت در تقویت حوزه اقتصادی و کارآفرینی باشد به گزارش خبرگزاری فارس از اتوجه به فناوریهای نوین ضرورت تحقق صادرات بازارپسند
یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۹ معاون برنامهریزی استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه توجه به فناوریهای نوین ضرورت تحقق صادرات بازارپسند است گفت سهولت در کسب و کار باید جدی گرفته شود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی آذربایجانغربی تقی کهوریان در آئین تجلیل ازبخش قابل توجهای از بودجه عمرانی کشور در سال 93 محقق نشده است
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۳ عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه شرایط سخت اقتصادی باعث شده تا در سال جاری دولت با کسری بودجه زیادی مواجه شود گفت علاوه بر مشکل تحریم کاهش قیمت نفت فشار مضاعفی را بر اقتصاد کشور تحمیل کرده که این مساله دولت را وادار به تخصیص بودجه در بخشهای ضرورعضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفتوگو با فارس: حمایت از بخش خصوصی مهمترین رکن اقتصاد مقاومتی است/ ق
عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی در گفتوگو با فارس حمایت از بخش خصوصی مهمترین رکن اقتصاد مقاومتی است قیمت ۱۳۰۰ تومانی خرید تضمینی گندم مناسب استعضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی گفت مهمترین رکن اقتصاد مقاومتی مشارکت دادن مردم است و با حمایت کردن از بخش خصوصی میتوان بمصرف 92 درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد
مصرف 92 درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد گرگان - ایرنا - وزیر نیرو با اشاره به مصرف 92 درصدی منابع آب کشور در بخش کشاورزی بر اصلاح فرهنگ مصرف در بین کشاورزان و روش های زراعی تأکید کرد به گزارش صبح چهارشنبه ایرنا مهند حمید چیت چیان و هیات همراه در بازگزارش فارس از نخستین همایش اقتصاد نشر کودک و نوجوان/۲ اللهیاری: خرید کتاب در نهاد کتابخانههای عمومی کشور طبق
گزارش فارس از نخستین همایش اقتصاد نشر کودک و نوجوان ۲اللهیاری خرید کتاب در نهاد کتابخانههای عمومی کشور طبق نظر کتابدار اولویت این نهاد توجه به حوزه کودک و نوجوان استمعاون توسعه نهاد کتابخانههای عمومی کشور با بیان اینکه اولویت این نهاد توجه و خرید کتاب کودک است گفت خرید کتابرئیس قوه قضاییه تأکید کرد/۳ ضرورت توجه به استقلال دستگاه قضایی کشور/اجرای عدالت مسئله مهم دستگاه قضا/عدم تأثیر
رئیس قوه قضاییه تأکید کرد ۳ضرورت توجه به استقلال دستگاه قضایی کشور اجرای عدالت مسئله مهم دستگاه قضا عدم تأثیرگذاری قوانین حوزه مواد مخدررئیس قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که استقلال دستگاه قضایی از اهمیت بالایی برخوردار است گفت یکی از مسائل مهم در قوه قضاییه باید موضوع اجرای ع-
گوناگون
پربازدیدترینها