محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826316916
شکنجه بی رحمانه حیوانات/تصاویر+13
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: شکنجه بی رحمانه حیوانات/تصاویر+13
انجام آزمایش روی حیوانات زنده و انسان ها دارای دیرینه تاریخی می باشد. حدود ۲۰۰۰ سال پیش روی برده ها و مجرم ها ازمایش انجام می دادند.
گروه خواندنی های نامه نیوز - انجام آزمایش روی حیوانات زنده و انسان ها دارای دیرینه تاریخی می باشد. حدود ۲۰۰۰ سال پیش روی برده ها و مجرم ها ازمایش انجام می دادند. در عصر حاضر هم با وجود مشکلات اموزشی و اخلاقی و با وجود روشهای پیشرفته و انسانی، هنوز هم بطور گسترده در کلاسهای عملی بسیاری از رشته ها از حیوانات زنده برای اموزش و آزمایش استفاده می شود. برمبنای آمار تقریبی، همه روزه بین 150-100 میلیون حیوان از موش گرفته تا خرگوش، سگ و گربه، خوک و بز و انواع میمونها به طرق دردناک، شکنجهآور، غیرانسانی و غیر ضروری تحت آزمایشات مختلف پزشکی، شیمیایی، بیوشیمیایی و بیولوژیکی قرار میگیرند. تاریخچه آزمایش بر روی حیوانات روشهای آزمایشهای تجربی در قرن ۱۷ توسط گالیله و بیکن کشف شدند. تا قبل از قرن ۱۷ کالبد شکافی حیوان زنده بطور محدود انجام می گرفت. قرن ۱۷ شروع پیشرفتهای علمی در زمینه طب و فیزیک و شیمی بود. بیکن اصرار زیادی روی استفاده از حیوان زنده در تحقیقات داشت. در آن زمان در انگلیس و فرانسه این کار بسیار مرسوم شد. آنها اعتقاد داشتند که حیوان درد را درک نمی کند؛ دکارت، فیلسوف فرانسوی، حیوانات را به ماشینی تشبیه کرد که فریاد آنها چیزی بیش از صدای تیک تیک ساعت معنا نداشت.
در قرن ۱۹ با انقلاب صنعتی که رخ داد انجام آزمایشها شدت گرفت. محققان بطور تمام وقت در آزمایشگاه های مخصوص حیوانات به کار گرفته شدند. دو فیزیولوژیست فرانسوی به نامهای ماگندی و کلود برنارد روشهای جدید علمی با استفاده از حیوان را ابداع و متداول کردند.
پیمان نامه هلسینکی که به دنبال افشای جنایات هولناک آلمانها در آزمایش بر روی انسان، در سال ۱۹۶۴ میلادی به تصویب رسیده و هرگونه آزمایش بر روی گونه بشر را بدون انجام آزمایشات اولیه بر روی حیوانات، در بعد بینالمللی قدغن اعلام کرده است . در حالی که صنعت داروسازی بسرعت به پیش می رفت و از آزمایش بر روی حیوانات بمنظور افزایش درآمد بهره می برد، فاجعه ی تالیدومید پیش آمد. تالیدومید، دارویی که برای کاهش آثار ناخوشی بامدادی (یا تهوع صبحگاهی در زنان باردار) تجویز می شد، باعث تولد بیش از ده هزار نوزاد ناقص شد. این ماجرا کنگره ی آمریکا را بر آن داشت تا هرآنچه در توانش بود برای بازگرداندن اعتماد مردم به صنایع داروسازی انجام دهد. قرار بر آن شد که این اطمینان از راه تصویب قانونی برای الزامی شدن آزمایشات حیوانی به جامعه داده شود. غافل از اینکه تالیدومید پیش از عرضه به بازار بر روی حیوانات آزمایش شده بود و در آنها باعث نقص های مادرزادی نشده بود و حتی پس از این قانون و وقتی دانشمندان پی بردند که دنبال چه تاثیری بگردند، نقص مادرزادی ناشی از تالیدومید بندرت در حیوانات مشاهده شد. در میان پانزده نژاد موش، ده نژاد موش صحرایی، یازده نژاد خرگوش، دو نژاد سگ، سه نژاد همستر و هشت گونه نخستی (پریمات) و همچنین گونه های متفاوتی مانند گربه، آرمادیو، خوکچه هندی، خوکسانان و راسوهایی که تالیدومید برای روی آنها آزمایش شد، دشدیسگی تنها گهگاه دیده شد.
هیچگاه به این موضوع اهمیت داده نشد که مدارک نیرومند و فراوانی وجود داشت که آشکارا نشان می داد مواد شیمیایی در گونه های متفاوت، بسیار متفاوت عمل می کنند. بوسیله ی تصویب قانونی که به موجب آن باید بی خطر بودن و موثر بودن همه ی داروها قبل از عرضه به بازار در آزمایشهای حیوانی به اثبات برسد، دولت آمریکا مفرّی ساخت برای پنهان شدن شرکت های داروسازی و همه ی صنایعی که در مورد سلامت محصولاتشان از نظر پزشکی تردید وجود دارد. از آن زمان، هرگاه شکایتی طرح می شود، شرکت های داروسازی ادعا می کنند که طبق متن قانون رفتار کرده اند. بدون شک، منافع هنگفت تجاری که صنایع از وجود این شکاف قانونی بدست می آورند، نقش بزرگی در ایجاد نوعی قداست و مصونیت از انتقاد و تغییر برای آزمایشات ناکارامد حیوانی بازی کرده است. بسیاری از این آزمایشات هیچگونه نقشی در بهبود سلامتی انسانها نداشته اکثراً به دلایل متفاوت بهرهگیریهای مادی و شغلی صورت گرفته و در موارد بسیار زیاد در سلامتی انسان نقش مخرب نیز ایفا میکنند. چرا باید آزمایشات پزشکی برروی حیوانات قطع گردد؟ "دکتر زرین آذر"
1- این آزمایشات غیراخلاقی و ظالمانه بوده با درد، شکنجه، آزار و اسارت و نهایتاً مرگ در وحشت و تنهایی موجوداتی بیدفاع همراه است. بطور کلی عموم مردم در مورد شرایط زندگی و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی و چگونگی انجام آزمایشات برروی آنها در بیاطلاعی مطلق نگهداشته میشوند. آنها تحت این تصور هستند که این حیوانات در شرایط انسانی و راحت نگهداری شده در هنگام آزمایشات مورد بیحسی و یا بیهوشی کامل قرار گرفته و درد نمیکشند. محل نگهداری و چگونگی انجام آزمایش برروی این موجودات از چشم مردم مخفی نگهداشته شده و معمولا از اجازه ورود و بازدید عموم تحت عناوین مختلف از جمله "حفظ امنیت"، "خطر انتقال میکروبهای بیماریزا" و امثالهم جلوگیری به عمل میآید.
بطور مثال، بسیاری از مردم نمیدانند که ایجاد زخم و بریدگی با چاقو یا در مقابل گلوله و خمپاره قرار دادن، بریدن یا شکستن دست و پا، قطع کردن یا له کردن و بریدن دیگر اعضای بدن، شوکهای مکرر الکتریکی در طول روز، تکه برداری، شکستن جمجمه، وصل کردن الکترودهای جریان برق به مغز نخاع و مخچه، تزریق مواد سمی، ایجاد تشنج، درد، حملات صرعی، خونریزیهای داخلی، اسهال، استفراغ و بسیار عوارض دیگر بوسیله داروهای مختلف، اعمال گازهای اشکآور، گازهای سمی و مواد سرطانزا بر چشم و گوش در مورد میمونها، خوراندن الکل و سایر مواد سمی غوطهورکردن یا غرق کردن در آب، پرتاب وزنههای سنگین روی جوندگان برای قطع نخاع و ایجاد فلجی، و هزاران هزار فجایع مشابه اساس آزمایشات برروی حیوانات را تشکیل میدهد.
شکی نیست که اگر مردم از ماهیت این آزمایشات با خبر بودند برای ممنوعیت آنها با ما هم صدا میشدند. 2- به دلیل تفاوتهای فاحش فیزیولوژیک، بیولوژیک، پسیکولوژیک، ژنتیک، آناتومیک و محیط زیستی بین انسان و دیگر حیوانات، نتایج آزمایش برروی حیوانات غیرقابل اعتماد است. تجربه نشان داده که تکیه بر نتایج بدست آمده از آزمایش برروی حیوانات نه تنها کمکی به بهبود وضع سلامت انسانها نکرده بلکه در بسیاری موارد نتایج غلط، انحرافی و خطرناک برای بشر به بار آورده است.
3- شرایط ساختگی محیط آزمایشگاهی و ایجاد بیماری مصنوعیِ در حیوانات برای مطالعه آن هر چند هم که سعی در شبیهسازی آن به محیط زندگی انسانها و پروسه بیماری در آنها گردد بازهم مصنوعی و غیرقابل اعتماد است.
بیماریهای مختلف در میان گونهها و انواع مختلف متفاوت بوده داراری اتیولوژی، تاریخ طبیعی، علایم بالینی و پروسه متفاوت بوده به درمان نیز پاسخی متفاوت میدهند. حال آنکه مشاهده و تحقیق پروسه ایجاد و پیشرفت یا بهبود بیماریها در جوامع انسانی و تحقیقات اپیدمیولوژیکی برروی جوامع، گروهها و قومیتهای متفاوت نتایج قابل اتکایی در مورد علل بوجود آورنده بیماریها و گروهها و دستههایی که در ریسک کمتر یا بیشتر قرار دارند بدست خواهد داد. این تنها راه قابل اعتماد برای آزمایش برروی بیماریهای انسانهاست.حیوانات همچنین با زبان انسان تکلم نکرده قادر نیستند تأثیرات داروهای مختلف و مواد شیمیایی، بهبود یا عدم بهبود خود را با ما در میان بگذارند. این خود سرچشمه بسیاری از اشتباهات و نتیجهگیریهای نادرست و بیاطلاعی از بسیاری عوارض بدنی میگردد. که سپس میتواند در انسانها عواقب غیر قابل جبرانی ببار آورد. 4- بسیاری از آزمایشات تکراری، بیمعنا و بیهوده بوده به دلایلی غیر از دلایل شناخت و درمان بیماری و یا به اصطلاح کمک به انسانها انجام میشوند. این دلایل عدیده بوده و از میان آنها میتوان گرفتن کمکهای مالی از دولت، از کمپانیهای دارویی یا تکنولوژیکی و از مراکز تحقیقاتی یا دانشگاهی که از این نوع آزمایشها پشتیبانی مینمایند، انتشار نتایج آزمایشی، صرفنظر از موضوعیت داشتن یا قابل استفاده بودن آن برای انسان، برای کسب پرستیژ، حفظ و نگهداری مشاغل و کرسیهای دانشگاهی، نفوذ شبکههای پرورش یا اسارت حیوانات به منظور فروش آنان به آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی و بهرهگیریهای غول آسای مالی و پذیرش و مقاومت روشهای جدید و آسان بدون روشهای جا افتاده و تکراری و... را نام برد. 5- انسان مرکز ثقل جهان نیست.
بنظر میرسد که بخصوص در چند صد سال اخیر با غلبه علم و تکنولوژی بر تفکر و زندگی، بشر خود را مرکز جهان و کائنات تصور کرده بدین باور رسیده که از عقل و هوشی برتر نسبت به تمامی موجودات دیگر برخوردار است و براین مبنا به خود اجازه داده که با "موجودات پستتر از خود" هرگونه که خواست رفتار کند. امروزه به درستی ثابت شده که انسان نه تنها مرکز کائنات نبوده بلکه از نظر هوش و درک و احساس در همین کره خاکی نیز تک و بیهمتا نیست. تحقیقات، مطالعات، تجربیات و مشاهدات فراوان افرادی که از نزدیک در ارتباط با حیوانات بوده و حتی در میان آنان زندگی کردهاند نشان میدهد که مغز این حیوانات از نظر عملکرد اگر بالاتر از مغز انسان نباشد هم ردیف آن است. به عنوان مثال ثابت شده که دولفینها دارای شخصیت، فرهنگ و جامعه بوده هر دولفینی قائل به فردیت شخص خود و تمیز خود از دیگران است. این مسئله مختص به دولفینها نبوده و میدانیم که بطور کلی حیوانات دارای هوش، ادراک و احساس بوده از اجتماع و قوانین اجتماعی خاص خود برخوردارند. 6- ما انسانها تنها موجودات روی زمین نیستیم. کره زمین خانه همه است. همه موجودات دیگر مانند ما انسانها حق حیات دارند. هر موجودی در این جهان صرفنظر از شکل و رنگ و اندازه نه فقط دارای حق حیات بوده بکله در تداوم چرخه حیات و اکوسیستم نقش مهمی بازی میکنند.
کره زمین در کل خود یک ارگانیسم زنده، یک بدن است و هر یک از ما موجودات چه نبات، چه حیوان و چه کانی مانند سلولی از این بدن، همانگونه که هر سلولی در وجود ما جایگاه و عمل خاص خود را داشته بدون آن، اعمال حیاتی بدن دچار اختلال گشته و سرانجام به مرگ ارگانیسم میانجامد به همان شکل هر موجودی در چرخه اکوسیستم جایگاه خاص خود را داشته نقش خاصی را در هموستازی، بالانس و بقای کره زمین و موجودات دیگر برعهده دارد. درک این نکته باعث تکریم و احترام به حیات در هر شکل آن، تواضع و فروتنی به جای اینکه خود را صاحب هرگونه حقی بدانیم، میگردد. 7- همه ما به هم وابستهایم و توسط شبکهای به نام حیات با یکدیگر در ارتباطیم.
حیات ما بسته به حیات دیگر موجودات طبیعت است. هوایی که ما نفس میکشیم همان هوایی است که سگ و گاو و خرگوش و دیگر حیوانات تنفس میکنند آب و خاک نیز همان است. آنچه آنها بیرون میریزند ما مصرف میکنیم و آنچه ما بیرون میریزیم به مصرف آنها میرسد. برخلاف تصور داروین که کل حیات و همه موجودات را در رقابت، جنگ و سبعّیت مداوم با یکدیگر میدانست، کل چرخه حیات در همکاری و همیاری با هم است که موجودیت مییابد. همه ما برای ادامه حیات به هم وابستهایم. ما به هوا و گیاهان و حیوانات و خورشید و آب وابستهایم دیگر حیوانات هم به ما و به یکدیگر وابستهاند. سبعّیت ما تکرار و تداوم سبعّیت در جهان است و مهربانی ما تداوم مهربانی در جهان. همه ما به هم وابستهایم و درد و شکنجه هر موجودی درد و شکنجه ما، درد و شکنجه دیگر موجودات و درد و شکنجه زمین و حیات است. 8- حیوانات دارای حس و ادراک هستند، درد میکشند، ترس و وحشت را میشناسند و بجای بسر بردن در تنهایی در قفسهای سرد آزمایشگاهی در خوف شکنجهگاه باید در محیط طبیعی خود در طبیعت زندگی کنند. حیوانات مهربانی را میشناسند و در مقابل محبت عکسالعمل مهربانانه و سپاسگزارانه نشان داده با انسان اُخت شده اعتماد نشان میدهند. هر انسانی که به شکلی در رابطه با حیوانات قرار میگیرد بدرستی بر این نکات صحه خواهد گذاشت.
9- شفقت و مهربانی به حیوانات قلب های ما و جهان ما را مهربان تر و نرم خوتر میکند. چه کسی است که نخواهد در جهانی سرشار از عدالت، در صلح و مهربانی، به دور از جنگ و کشتار و در کنار خانه و خانواده خود در سلامت و شادمانی زندگی کند. دیگر موجودات نیز همین گونه محیط زیست و زندگی را دوست دارند و خواهان آنند. خشونت، خشونت میآفریند. سبعّیت جنگ و ترس و ویرانی را دامن میزند. آزار و سبعّیت نسبت به حیوانات سکوت و تحمل در برابر آن آموزش خشونت و سبعّیت به جامعه و به کودکان ماست.
10- درصد بسیار بزرگی از بیماریهایی که امروزه بشر بدان مبتلاست در اثر تغذیه نادرست و ناسالم و محیط زیست و تفکر بیماریزا بوجود آمده است. درصد بزرگتری از بیماریها نیاز به دارو و درمان نداشته با استراحت و طی شدن پروسه بیماری، توسط بدن بهبود پیدا میکنند.
بطور مثال در مورد شناخت و درمان بیماریهای دیابت، فشار خون، چاقی، بالا بودن کلسترول، بیماریهای قلبی، کبدی، رودهای و بسیاری بیماریهای دیگر که ارتباط مستقیم با طرز تغذیه و نوع زندگی دارند به جای آزمایشات بیهوده با هزینههای سرسام آور و کشتار و شکنجه روزانه میلیونها حیوان، باید به تعلیم و آموزش روشهای درست تغذیه پرداخت. برنامههای آموزشی تغذیه و روش زندگی سالم باید پزشکان و دستاندرکاران را نیز به اندازه بیماران در برگیرد زیرا متأسفانه کارشناسان امور سلامت نیز خود به جز درصد کوچکی، از این دست آموزشها بیبهره نگاه داشته شدهاند. 11- امروزه علم و تکنولوژی، گزینه های فراوانی به جای استفاده از حیوانات در امور آزمایشگاهی و آموزشی فراهم آورده است. این روشها نه تنها انسانیتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفهتر میباشند بلکه به دلیل شباهت بسیار نزدیکتر به مدلهای انسانی و شرایط واقعی بیماریها و هم چنین پاسخ بدن به درمانهای مختلف قابل اتکاءتر و حقیقیتر هستند.
۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]
صفحات پیشنهادی
دختر جوان با فریب نامزدش پا به شکنجه گاه گذاشت
اقدام جنون آمیز یک مرد دختر جوان با فریب نامزدش پا به شکنجه گاه گذاشت یک مرد شیطانصفت انگلیسی در اقدامی جنونآمیز نامزد سابقش را در خانهای متروکه اسیر کرد و او را به طرز وحشیانهای زیر شکنجه قرار داد - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر ۰۳ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۰وقتی پنگوئن و کوسه به جمع حیوانات سیرک خلیل عقاب اضافه می شوند
وقتی پنگوئن و کوسه به جمع حیوانات سیرک خلیل عقاب اضافه می شوند جامعه > محیط زیست - بهاره مدرس با نگاهی به فهرست کشورهایی که حیوانات را از سیرکها حذف کرده اند و خبرهایی که از حیوان آزاری در سیرکهای کشور از گوشه و کنار به گوش میرسید در اسفندماه سال گذشته کمپین درخشکنجه کودکان توسط داعش به بهانه آموزش نظامي
المیادین گزارش داد شکنجه کودکان توسط داعش به بهانه آموزش نظامي جنگجویان داعش در این اردوگاه ها همچنین به شکم کودکان با لگد ضربه می زنند که سلامت این کودکان را به شدت به خطر می اندازد به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز شبکه المیادین امروز گزارش داد که تروریست های داعش بهسردار شاهچراغی: جنایات تکفیریها در حیوانات هم دیده نمیشود
سردار شاهچراغی جنایات تکفیریها در حیوانات هم دیده نمیشودفرمانده سپاه قائم آل محمد عج استان سمنان گفت برخی جنایات تکفیریها حتی در جامعه حیوانات هم دیده نمیشود و بسیار ددمنشانه است به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان سردار سیدمحمد شاهچراغی پیش از ظهر امروز در حاشیه یادواره شهتقدیم دستورالعمل باورهای دینی رفاه حیوانات به سازمان جهانی بهداشت دام
رییس سازمان دامپزشکی کشور تقدیم دستورالعمل باورهای دینی رفاه حیوانات به سازمان جهانی بهداشت دام تهران - ایرنا - رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت مفاهیم و باورهای دینی مرتبط با رفاه حیوانات به صورت دستورالعمل به سازمان جهانی بهداشت دام تقدیم می شود به گزارش ایرنا از سازمان دامپزشکاوباما اخبار شکنجه زندانیان سیاسی آمریکا را منتشر کند
اوباما اخبار شکنجه زندانیان سیاسی آمریکا را منتشر کند سازمان ملل از اوباما خواست با احترام به موازین و استانداردهایی که آمریکا در رابطه با رعایت حقوق بشر و شفافیت و مسئولیت پذیری مقرر کرده است گزارش کاملی از شکنجه زندانیان سیاسی از سوی ماموران سازمان سیا در این کشور منتشر کند بتذکر وزارت بهداشت درباره سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت
تذکر وزارت بهداشت درباره سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت خبرگزاری پانا: مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به شایعات مربوط به عرضه سوسیس و کالباس حیوانات حرام گوشت در برخی از فروشگاههای کشور پاسخ داد ۱۳۹۳ پنج شنبه ۶ آذر ساعت 09 55 به گزارش پانا دکسازمان ملل: اوباما گزارش های مربوط به شکنجه زندانیان سیاسی در آمریکا را منتشر کند
سازمان ملل اوباما گزارش های مربوط به شکنجه زندانیان سیاسی در آمریکا را منتشر کند نیویورک- ایرنا- کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل از باراک اوباما خواستند با احترام به موازین و استانداردهایی که آمریکا در رابطه با رعایت حقوق بشر و شفافیت و مسئولیت پذیری مقرر کرده است گزارش کاملی ازدرخواست سازمان ملل از اوباما درباره شکنجه زندانیان سیاسی
درخواست سازمان ملل از اوباما درباره شکنجه زندانیان سیاسی بین الملل > آمریکا - سازمان ملل از باراک اوباما خواسته است گزارش کاملی از شکنجه زندانیان سیاسی از سوی ماموران سازمان سیا در این کشور منتشر کند به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا کارشناسان حقوق بشر سازمان مللحیوانات در زمستان چطور گرم میشوند؟
زمستان حیوانات در زمستان چطور گرم میشوند - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر نظرات 0 ۰۶ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۸ ۰۰کارشناسان سازمان ملل شکنجه متهمان توسط سازمان جاسوسي آمريکا را بررسي مي کند
۶ آذر ۱۳۹۳ ۹ ۱۳ق ظ کارشناسان سازمان ملل شکنجه متهمان توسط سازمان جاسوسي آمريکا را بررسي مي کند گروهي از کارشناسان و متخصصان حقوق بشر سازمان ملل متحد از رئيس جمهور آمريکا خواسته اند گزارشي از شکنجه زندانيان و روند بازجويي توسط سازمان سيا منتشر کند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرانتقاد شدید سازمان ملل از شکنجه و نقض حقوقبشر در آمریکا
انتقاد شدید سازمان ملل از شکنجه و نقض حقوقبشر در آمریکا انتقاد شدید سازمان ملل از شکنجه و نقض حقوقبشر در آمریکا 93 09 07 - 19 20کمیته ضد شکنجه سازمان ملل هم پلیس آمریکا را محکوم کرد
کمیته ضد شکنجه سازمان ملل هم پلیس آمریکا را محکوم کرد بین الملل > آمریکا - واحدمرکزی خبر نوشت یک نهاد ناظر سازمان ملل متحد روز جمعه تیراندازی های پلیس آمریکا را به سیاه پوستان در این کشور محکوم کرد این انتقاد چند روز پس از آن صورت گرفت که هیئت منصفه عالی ایالت میسورگزارش شکنجه در آمریکا
تکلیف مجلس به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تبرئه حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر و گزارش شکنجه و برخوردهای خشن پلیس آمریکا با غیر سفیدپوستان و اقلیت های نژادی از عناوین مهم اخبار ساعت 14 روز شنبه 8 آذر 1393 از شبکه 1 سیما است دانلود لینک را کپی کنید دانلودشنبه 8 آذر 1393 16خمیازه کشیدن حیوانات کوچولو+فیلم
خمیازه کشیدن حیوانات کوچولو فیلم دانلود لینک ۰۸ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۵دستیابی محققان ایرانی به فناوری تولید حیوانات
دستیابی محققان ایرانی به فناوری تولید حیوانات استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به دستیابی به فناوری تولید حیوانات ترانسژن شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت دکتر محمدرضا تابنده عضو هیئت علمی گروه علوم پایه دانشکده دگزارش شکنجه در آمریکا روی میز سازمان ملل
درمان رایگان و فوری مداوای مصدومان رانندگی تبرئه فرعون و گزارش شکنجه در آمریکا روی میز سازمان ملل از عناوین مهم بخش خبری ساعت 21 امشب شنبه 8 آذر بود منبع شبکه یک دانلود لینک را کپی کنید دانلودشنبه 8 آذر 1393 22 00-
گوناگون
پربازدیدترینها