واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۵۴ق.ظ)
توليد مازاد مصرف گوشت قرمز در استان مرکزي علي رضائي پور در جريان بازديد از گروه صنايع غذايي شرکت درسا مرغ شازند با اشاره به سياستهاي حمايتي دامپزشکي افزود: با توجه به اينکه استان مرکزي در کشور به عنوان پايلوت شهر سالم از منظر غذا انتخاب شده است، شايسته است عرضه کليه محصولات پروتئيني به شکل فراوري شده و بسته بندي شده باشد چرا که به اين شکل امنيت غذايي بصورت گسترده تري تامين شده و نيز ارزش افزوده اقتصادي بالاتري را براي توليد کنندگان خواهد داشت و فرصتهاي شغلي بيشتري را نيز فراهم خواهد آورد.
به گزارش خبرگزاري موج، مديرکل دامپزشکي استان مرکزي خاطرنشان کرد: دامپزشکي استان مرکزي از شرکتهاي بخش خصوصي که به شکل زنجيره توليد فعاليت دارند و در استان از ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل مناسبي برخوردارند حمايت و شرايط را براي حضور آنها در بازارهاي داخلي و خارجي هموار خواهد نمود.
رضائي پور در ادامه به ظرفيت بالاي استان مرکزي در توليد مواد پروتئيني اشاره کرد و گفت: ظرفيت توليد گوشت مرغ در استان مرکزي در حال حاضر 56هزار تن است که اين ميزان 22هزار تن بيش از نياز مصرفي استان است.
وي همچنين از توليد شير به ميزان 49 درصد مازاد مصرف استان و تخم مرغ به ميزان 65درصد بيش از نياز مصرفي استان خبر داد.
محمد رضا عاشوري " افزود: مسئولان بايد با توجه به سياست ها و اولويت هاي دولت تدبير و اميد در بحث رونق اقتصادي و توسعه و حمايت از سرمايه گذاران و اشتغال پايدار، تعامل و همکاري مناسبي را با متقاضيان واحد هاي توليدي داشته باشند تا خللي در روند توليد و اشتغال و معيشت مردم ايجاد نشود.
عاشوري تاکيد کرد: بايد انگيزه در سرمايه گذاران را با خدمات ضروري، تسهيلات و استقبال از سرمايه گذاران فراهم کنيم چرا که اگر سرمايه گذاران احساس امنيت داشته و به خوبي همراهي شوند، دلگرم به سرمايه گذاري در استان خواهند شد.
نماينده مردم شازند در مجلس شوراي اسلامي نيز در سخناني گفت با توجه به امر توليد و حمايت از سرمايه گذار بايد کاستي هاي گذشته را با جديت جبران کنيم تا شاهد نشاط و پويايي در جامعه باشيم و بخش اشتغال را جدي بگيريم و تمام تلاش خود را براي جذب سرمايه گذار به کار ببنديم.
فرماندار شهرستان شازند نيز در اين بازديد گفت: توسعه و ايجاد اشتغال پايدار تنها با سرمايه گذاري محقق نمي شود بلکه نيازمند تسهيل گري و نظام کار آمد اداري است و با حمايت از سرمايه گذاران مي توانيم رونق چشم گيري در اقتصاد کشور داشته باشيم.
مدير عامل شرکت گروه صنايع غذايي درسا مرغ هم با بيان اينکه اين شرکت سالانه 40 هزار تن مرغ را کشتار مي کند، افزود: مرحله دوم اين کشتارگاه در دست ساخت است که با احداث آن اين ميزان کشتار به 100 هزار تن در سال خواهد رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]