واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۰:۵ق.ظ)
سياست روز: تغيير جاي مجرم و شاکي در فتنه ۸۸
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه سياست روز چنين نوشت:
عقل و منطق در گفتمان و گفت وگو، اصل مهم و تاثيرگذار در جريان هاي سياسي است. جمهوري اسلامي ايران با انقلاب اسلامي خود، توانست با سياست هاي منطقي و عقلاني، چه در داخل و چه در خارج تأثيرات شگرفي را بر افکار عمومي بگذارد.
همراه ساختن افکار عمومي نيازمند هنر سخن گفتن براساس حق، منطق و عقل است. همه اين موارد در آموزه هاي ديني تشيع به خوبي و تمام و کمال ديده مي شود. تنها چگونگي استفاده از آنها اهميت دارد.
اگر چه دل در گرو آرمان هاي انقلاب اسلامي داريم و دارند،اما چگونه سخن گفتن و اعلام مواضع از سوي هر شخصي از هر طيف سياسي مي تواند تبعات مثبت و منفي براي کشور، نظام اسلامي و مردم داشته باشد.
براي اين منظور گوش شنوا هم نياز است. يکطرفه سخن گفتن و اعلام مواضع کردن براي هر قشري از جامعه، بدون توجه به نقاط ضعف خود، آن هم در جمعي که، تنها هوادار است و گوشي براي شنيدن حقايق ندارد، سم سياسي است تا به روشن شدن فتنه اي ديگر دامن بزند.
تضارب افکار و عقايد، طرح ديدگاه هاي مخالف و موافق، پرسش و پاسخ و مطالبات به حق قشري که قرار است، با درس خواندن، آينده کشور را رقم بزند، نيازمند دورانديشي، اخلاق گرايي و اخلاق مداري، سعه صدر و حق طلبي است. اين که تنها شنونده مطالبي باشيم که باب ميل ما باشد و براي آن سوت و کف هم بزنيم، اما گوش هاي خود را براي شنيدن ديدگاه ها و نظراتي که مي تواند روشنگر و مفيد باشد با انگشت خود بگيريم و ديگري را ناحق بدانيم و خود را حق، راه به جايي نخواهد برد.
آن هايي که نمي خواهند بشنوند جز آن چه دوست دارند، شايد نتوان آگاه ساخت، اما در ميان همان ها هستند افرادي که مي توان با زبان عقل و منطق، روشن کرد و آگاه ساخت.
روز گذشته، ۱۶ آذر ماه روز دانشجو بود. روزي که هر سال برگزار مي شود و در آن اتفاقاتي هم مي افتد که هم جاي خوشحالي دارد و هم جاي تأسف! اين قشر جوان دانشجو مطالبه گر است و شور و نشاط دارد خوشحال کننده است، در مقابل قشري ديده مي شود که سياست زده شده است و اهداف طيف هاي سياسي را دنبال مي کند.
فضاي دانشگاه ها، سياست زده شده است و همين سياست زدگي است که باعث مي شود تا دانشگاه ها از وظيفه اصلي خود غافل شوند.
شايد برخي تصور کنند که اگر احزاب به شکل واقعي خود در کشور وجود داشت، فضاي سياسي کشور به ويژه دانشگاه ها اينگونه نمي بود، اما بايد گفت، اکنون که همين طيف هاي سياسي و احزاب دست و پا شکسته وجود دارد، فضاي سياسي کشور اينگونه است و هر طيفي در پي اهداف سياسي خود است و درصدد آن است تا بتواند، جوان دانشجوي کشور را همراه سياست و اهداف خود سازد، بدون اين که به آينده کشور، انقلاب و نظام اسلامي و مردم فکر کند.
روز گذشته شخصيت هاي زيادي در دانشگاه ها حضور پيدا کردند و سخنراني نمودند و برخي هم به خاطر مسائلي از حضور در دانشگاه محروم شدند و برنامه آنها لغو شد.
با مقايسه سخنان برخي از افراد از طيف اصلاح طلب که فرصت يافتند سخنراني کنند، با سخنان برخي افرادي از طيف مقابل(اصولگرا) مي توان به اهداف، برنامه ها و عقايد آنها پي برد که چه درسر دارند.
گرچه در ميان اصلاح طلبان افرادي منطقي و معقول بودند که روز گذشته با رعايت منافع ملي نه حزبي و شخصي، سخنراني کردند و ثابت نمودند که مي توان با داشتن افکار سياسي متفاوت، با انقلاب و نظام همراه بود، اما بودند افراد ديگري که از همين طيف، سخنراني کردند و سوت و کف همراهان فکري داخلي و خارجي خود را هم به نظاره نشستند و شادمان شدند.
«تعريفي از فتنه وجود ندارد. عوامل واقعي فتنه کساني هستند که سال ۸۸ جلوي يک انتخابات سالم را گرفتند و قبل از انتخابات، حکم دستگيري صادر کردند و به روي راهپيمايي مردم آتش گشودند.»
اين سخن در تناقض با خود است. اگر تعريفي از فتنه به گفته آقاي شکوري راد وجود ندارد، پس چگونه است که عضو حزب منحله مشارکت در پس اين جمله، از فتنه، تعريف ارائه داده است؟
با اين سخن از منظر مسببان فتنه ۸۸، جاي محکوم و شاکي تغيير کرده است. قلب واقعيت از سوي برخي عوامل اصلاح طلب افراطي مدتي است پيگيري مي شود.
در فتنه ۸۸ نظام اسلامي مظلوم واقع شد و متهم به تقلب گرديد. بر اساس يک ادعاي بي اساس و پايه، انتخابات ۸۸ رياست جمهوري به تقلب متهم شد و هنوز آراء انتخابات خوانده نشده، کانديداي اصلاح طلب اعلام پيروزي کرد و در پي آن اعتراضات فتنه گرانه اصلاح طلب باعث اغتشاش و آشوب در برخي شهرها از جمله تهران شد و به ساحت مقدس ابا عبدالله(ع) اهانت شد.
چگونه مي توانند ادعا کنند که حاکميت جلوي يک انتخابات سالم را گرفت؟در حالي که آنهايي که ادعاي تقلب داشتند، هيچ سند و مدرکي ارائه ندادند و تنها براساس يک ادعا چنين رفتاري را با نظام اسلامي و مردم کردند؟ اصلاح طلبان بارها گفته اند و باز هم خواهند گفت که سياست آنها به چالش کشيدن حاکميت اسلامي و خروج از حاکميت است.
اصلاح طلباني که داعيه پيروي از خط امام(ره) را داشتند، اهداف خود را در تغيير قانون اساسي، تغيير ساختار قوه قضائيه و حذف نهاد ولايت فقيه دنبال مي کردند. اينها را ما نمي گوييم بلکه خودشان اعتراف کرده اند و بر زبان رانده اند.
عقايد و افکار افراطي اصلاح طلبان به واسطه برخي سياست هاي دولت تدبير و اميد در حال زنده شدن است. باز توليد اين افکار خطرناک که هيچ عقل و منطقي هم بر آن حاکم نيست، براي فضاي سياسي کشور به ويژه قشر دانشجو خطرناک است.
فضا براي آنها دوباره باز شده است تا بتوانند با دروغ هاي خود، مظلوم نمايي کنند و فتنه ديگري را رقم بزنند. چنين فضايي براي دولت تدبير و اميد هم خطرساز خواهد بود.
به نظر مي رسد، رفتارهايي که بر سر رأي اعتماد به وزير پيشنهادي علوم که چند نفر را تجربه کرد، باعث شده است، تا اصلاح طلبان فرصت طلبانه به ميدان بيايند و عرض اندام کنند. منافع ملي ارجح بر هر عقيده سياسي است، اگر هر طيف سياسي منافع ملي و آرمان هاي انقلاب اسلامي را رعايت نکند، خوارج دوران است.
نويسنده: محمد صفري
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]