واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 16 آذرنماد استقلال طلبی، استکبار ستیزی و بصیرت دانشجویان ایران است نوشهر - ایرنا - فرماندار نوشهر با اشاره به دلایل وقوع حادثه 16 آذر به عنوان نقطه عطف در تاریخ جنبش دانشجویی کشور، گفت: 16 آذرنماد استقلال طلبی، استکبار ستیزی و بصیرت دانشجویان ایران است.
![16 آذرنماد استقلال طلبی، استکبار ستیزی و بصیرت دانشجویان ایران است](http://img7.irna.ir/1393/13930916/81417263/81417263-6126760.jpg)
به گزارش خبرنگار ایرنا، " محمدعلی قمی " روز یکشنبه در حاشیه بازدید از دانشگاه علمی کاربردی و مارلیک نوشهر به مناسبت 16 آذر روز دانشجو، اظهار داشت: این روز بزرگ یادآور جانفشانی مردانی است که با بصیرت بالای خود در مقابل زیاده خواهی کشورهای مستکبر ایستادگی کرده و 16 آذر را به عنوان نماد استقلال طلبی و عدالت خواهی دانشجویان ایران تبدیل کردند.
وی تصریح کرد: حدود پنج ماه بعد از کودتای 28 مرداد 1332که منجر به سرگونی دولت مصدق و به قدرت رساندن رژیم دست نشانده پهلوی از سوی استکبار شد، دانشجویان با شناخت و بصیرت با یک اقدام حق طلبانه، به مقابله با دشمن ملت پرداختند.
وی اظهار داشت: امروز نیز با بهره گیری از همین روحیه استکبار ستیزی می توان به مقابله با دشمنی که بیش از پیش چهره آن برای مردم و جهانیان آشکار شده است، پرداخت.
فرماندار نوشهر با اشاره به هجمه سنگین دشمن در جنگ نرم علیه مردم آزاده و مسلمان ایران افزود: هدف در این جنگ دانشجویان و آینده سازان ایران اسلامی هستند تا انقلاب اسلامی را از رسیدن به اهداف والای خود باز دارند.
قمی اویلی گفت: دانشجویان باید در جهت ارتقای بصیرت سیاسی خود گام بردارند تا با تحلیل و تشخیص درست شرایط کشور توطئه های مختلف دشمن را خنثی کنند.
قمی تاکید کرد: دانشجو باید سیاسی باشد ولی از سیاست زدگی که آفت انقلاب است، دوری کند و با بهره گیری از آگاهی های عقیدتی و آموزه های دینی در مقابله با جنگ نرم دشمن موفق باشد.
وی خاطرنشان کرد: برغم تحریم ها و فشارهای دشمن، امروز با تکیه بر استحکام درونی نظام که بر گرفته از روحیه ایثار و استکبار ستیزی شهدا و امام شهدا است به پیشرفت های خیره کننده ای در جهان دست یافته ایم و قادر خواهیم بود با ادامه این روند از سوی دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور آن را به سرانجام برسانیم.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی نوشهر در این بازدید با اشاره به نقش مهم دانشگاهیان و اساتید در ادامه حرکت استکبار ستیزی 16 آذر افزود: باید از هر فرصتی برای افزایش بصیرت و آگاهی دانشجویان برای شناخت و تشخیص دشمن و توطئه آنها بهره برد و در این راستا دانشگاهیان و اساتید از جایگاه ویژه ای درارتقای بصیرت دانشجویان و به تبع آن جامعه ایفا می کنند.
" جعفر کیا لاشکی " به بیان وضعیت این دانشگاه پرداخت و گفت: این دانشگاه با بیش از یک هزار دانشجو در 20 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد در فضای بالغ بر شش هزار متر مربع به ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان است.
وی تصریح کرد: با توجه به نیاز بازار برخی از رشته ها حذف و برخی رشته های جدید راه اندازی شد تا بتوانیم علاوه بر کار آفرینی، پویای اقتصاد و فرهنگ جامعه را نیز موجب شویم.
معاون آموزشی دانشگاه مارلیک نیز در این بازدید استکبار ستیزی را جزو صفات ذاتی ایرانیان و فرهنگ اسلامی بر شمرد و اظهار داشت: آگاهی که دانشجویان در دانشگاه کسب می کنند در شناخت و تببین استکبار ستیزی نسل دانشجو موثر است.
" محمد قمری " با بیان اینکه امروز دانشجویان به عنوان یکی از عناصر توسعه وپیشرفت ایران اسلامی می باشند اظهار داشت: چنین افرادی با داشتن توانایی و نیروی جوانی، و نیز با پشتوانه علمی و کوله باری از علوم و فنون متنوع، می توانند در اداره آگاهانه و برنامه ریزی شده جامعه نقش بسزایی را در مقابله با دشمنان ایفا کنند.ک/3
1295/1535/506
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]