تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860373098
![نمایش مجدد: آشنایی با قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز (1) refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
آشنایی با قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز (1)
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آشنایی با قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز (1) زاهدان- ایرنا- خبرگزاری جمهوری اسلامی سیستان و بلوچستان با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی استان اقدام به انتشار مفاد قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سال 92 و گفت و گو با مسوولان مربوطه کرده است که نخستین شماره آن منتشر شد.
![آشنایی با قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز (1)](http://img7.irna.ir/1393/13930916/81417254/81417254-6126749.jpg)
به گزارش ایرنا، "مرتضی مدنی فدکی" مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: در صورت آشنایی کامل مردم و ماموران نظامی و انتظامی با مفاد این قانون بسیاری از مشکلات موجود برطرف و از توانمندی های گسترده استان از جمله بازارچه های مرزی، تجارت چمدانی، مبادلات مرزی و تجارت مرزنشینان بهره گیری لازم انجام خواهد شد.
*فصل اول- قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سال 92 شامل "تعاریف، مصادیق و تشکیلات"
ماده 1- اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
الف- قاچاق کالا و ارز: هر فعل یا ترک فعلی است که موجب نقض تشریفات قانونی مربوط به ورود و خروج کالا و ارز گردد و براساس این قانون و یا سایر قوانین، قاچاق محسوب و برای آن مجازات تعیین شده باشد، در مبادی ورودی یا هر نقطه از کشور حتی محل عرضه آن در بازار داخلی کشف شود.
ب- کالا: هر شیء که در عرف، ارزش اقتصادی دارد.
پ- ارز: پول رایج کشورهای خارجی، اعم از اسکناس، مسکوکات، حوالجات ارزی و سایر اسناد مکتوب یا الکترونیکی است که در مبادلات مالی کاربرد دارد.
ت- تشریفات قانونی: اقداماتی از قبیل تشریفات گمرکی و بانکی، أخذ مجوزهای لازم و ارائه به مراجع ذیربط است که اشخاص موظفند طبق قوانین و مقررات به منظور وارد یا خارج کردن کالا یا ارز، انجام دهند.
ث- کالای ممنوع: کالایی که صدور یا ورود آن به موجب قانون ممنوع است.
ج- کالای مجاز مشروط: کالایی که صدور یا ورود آن علاوه بر انجام تشریفات گمرکی حسب قانون نیازمند به کسب مجوز قبلی از یک یا چند مرجع ذیربط قانونی است.
چ- کالای مجاز: کالایی است که صدور یا ورود آن با رعایت تشریفات گمرکی و بانکی، نیاز به کسب مجوز ندارد.
ح- ارزش کالای قاچاق ورودی: عبارت است از ارزش سیف کالا(مجموع قیمت خرید کالا در مبدأ و هزینه بیمه و حمل ونقل) به اضافه حقوق ورودی زمان کشف و سایر هزینه هایی که به آن کالا تا محل کشف تعلق می گیرد که براساس بالاترین نرخ ارز اعلامی توسط بانک مرکزی در زمان کشف محاسبه می شود.
خ- ارزش کالای قاچاق خروجی: عبارت است از قیمت آزاد کالا در نزدیک ترین بازار داخلی عمده فروشی محل کشف به اضافه هزینه حمل و نقل و هزینه هایی مانند عوارض ویژه صادراتی و کلیه یارانه هایی که به آن کالا تعلق می گیرد.
تبصره- فهرست و ارزش کالای قاچاق خروجی مربوط به فرآورده های نفتی و محصولات پتروشیمی حسب مورد متناسب با بالاترین قیمت خرید کالا در بازارهای هدف و یا براساس بالاترین نرخ ارز رسمی کشور و سایر عوامل مؤثر توسط وزارت نفت و ستاد اعلام می شود.
د- بهای ارز: بالاترین نرخ اعلامی ارز که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در زمان کشف اعلام می گردد.
ذ- شناسه کالا: شناسه ای چند رقمی که مبتنی بر یک نظام جامع طبقه بندی کالاست و مشخصات ماهوی هر قلم کالا احصاء و در یک سامانه ثبت می شود و به صورت رمزینه(بارکد) و یا نظایر آن بر روی کالا نصب یا درج می گردد.
ر- شناسه رهگیری: شناسه ای چند رقمی مبتنی بر شناسه کالاست و به منظور منحصر به فرد نمودن هر واحد کالا به کلیه کالاهای دارای بسته بندی با ابعاد مشخص اختصاص می یابد. ماهیت، مالکیت و موقعیت کالا در هر نقطه از زنجیره تأمین مبتنی بر این شناسه قابل استعلام و رهگیری است و در قالب یک رمزینه بر روی کالاهای مزبور نصب یا درج می شود.
ز- اسناد خلاف واقع: اسنادی است که در آن خصوصیات کالای ذکر شده از حیث نوع، جنس، تعداد و وزن با کالای اظهار یا کشف شده تطبیق ننماید و یا جعلی باشد.
ژ- اسناد مثبته گمرکی: عبارت است از اصل سند پروانه ورود گمرکی، پته گمرکی، قبض سپرده موجب ترخیص کالا، حواله فروش و یا قبض خرید کالای متروکه، ضبطی و بلاصاحب، پروانه عبور(ترانزیت)،پروانه مرجوعی، پروانه ورود موقت، پروانه ورود موقت برای پردازش، پته عبور، پروانه کران بری(کابوتاژ)، پروانه صادراتی، پروانه صدور موقت و کارت مسافری صادره توسط مناطق آزاد تجاری و صنعتی و کارت هوشمند که توسط گمرک تکمیل و تأیید می شود مشروط بر اینکه مشخصات مذکور در این اسناد با مشخصات کالا از هر حیث تطبیق نماید و فاصله بین تاریخ صدور سند و تاریخ کشف کالا با توجه به نوع کالا و نحوه مصرف آن متناسب باشد.
اسناد گمرکات کشورهای خارجی و یا اسنادی که دلالتی بر ورود و یا صدور قانونی کالا از کشور ندارند، اسناد مثبته گمرکی تلقی نمی شوند.
س- قاچاق سازمان یافته: جرمی است که با برنامه ریزی و هدایت گروهی و تقسیم کار توسط یک گروه نسبتاً منسجم متشکل از سه نفر یا بیشتر که برای ارتکاب جرم قاچاق، تشکیل یا پس از تشکیل، هدف آن برای ارتکاب جرم قاچاق منحرف شده است صورت می گیرد.
ش- قاچاقچی حرفه ای: شخصی است که بیش از سه بار مرتکب تکرار و یا تعدد جرم قاچاق شود.
ص- دستگاه کاشف: دستگاه اجرائی موضوع ماده(5) قانون مدیریت خدمات کشوری است که به موجب این قانون و سایر قوانین و مقررات، وظیفه مبارزه با قاچاق کالا و ارز و کشف آن را برعهده دارد.
ض- دستگاه مأمور وصول درآمدهای دولت: هر یک از دستگاه های اجرائی است که به موجب قوانین یا شرح وظایف مصوب، موظف به وصول درآمدهای دولت می باشد.
ط- ستاد: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع این قانون است.
ماده 2- علاوه بر مصادیقی که در قانون امور گمرکی مصوب 22/8/1390 ذکر شده است، موارد زیر نیز قاچاق محسوب می شود:
الف- برنگرداندن کالای اظهار شده به عنوان خروج موقت یا کران بری به کشور در مهلت مقرر در صورت ممنوع یا مشروط بودن صادرات قطعی آن کالا
ب- اضافه کردن کالا به محموله عبوری (ترانزیتی) خارجی و تعویض یا کاهش محموله های عبوری در داخل کشور
پ- اظهار کالا به گمرک با ارائه اسناد و یا مجوزهای جعلی
ت- تعویض کالای صادراتی دارای پروانه، مشروط بر شمول حقوق و عوارض ویژه صادراتی برای کالای جایگزین شده
ث- ورود کالای موضوع بند(ر) ماده(122) قانون امور گمرکی مصوب22/8/1390
ج- اظهار کالای وارداتی با نام یا علامت تجاری ایرانی بدون أخذ مجوز قانونی از مراجع ذیربط با قصد متقلبانه
چ- واردات کالا به صورت تجاری با استفاده از تسهیلات در نظر گرفته شده در قوانین و مقررات مربوط برای کالاهای مورد مصرف شخصی مانند تسهیلات همراه مسافر، تعاونی های مرزنشینی و ملوانی در صورت عدم اظهار کالا به عنوان تجاری به تشخیص گمرک
ح- خروج کالاهای وارداتی تجمیع شده مسافری و کالاهای مشمول تسهیلات مرزنشینی و ملوانی از استان های مرزی، بدون رعایت تشریفات قانونی
خ- ورود، خروج، خرید، فروش و حواله ارز بدون رعایت ضوابط تعیینی توسط دولت و بدون مجوزهای لازم از بانک مرکزی
د- عرضه کالا به استناد حواله های فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و یا سایر دستگاه ها مشروط بر عدم مطابقت با مشخصات حواله
ذ- عرضه کالاهای وارداتی فاقد شناسه کالا و شناسه رهگیری در سطح خرده فروشی با رعایت ماده (10) این قانون
ر- هرگونه اقدام به خارج کردن کالا از کشور برخلاف تشریفات قانونی به شرط احراز در مراجع ذیصلاح با استناد به قرائن و امارات موجود
ز- سایر مصادیق قاچاق به موجب قوانین دیگر
ماده 3- به منظور سیاست گذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت در حوزه امور اجرائی، پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز متشکل از وزیران دادگستری، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، کشور، امورخارجه، صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی، جهادکشاورزی، نفت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا معاونان ذیربط آنان و دو نفر از نمایندگان عضو کمیسیون های اقتصادی و قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس و رؤسای سازمان های تعزیرات حکومتی، جمع آوری و فروش اموال تملیکی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، بازرسی کل کشور، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، رؤسای کل بانک مرکزی و گمرک جمهوری اسلامی ایران، رئیس مؤسسه ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران و معاون اجتماعی و پیشگیری قوه قضائیه و نماینده تام الاختیار رئیس قوه قضائیه با ریاست رئیس جمهور یا نماینده ویژه وی تشکیل میگردد.
تصمیمات این ستاد پس از امضای رئیس جمهور و یا نماینده ویژه وی با رعایت اصل یکصد و بیست و هفتم(127) قانون اساسی در موضوعات مرتبط با قاچاق کالا و ارز برای تمامی دستگاه های اجرایی لازم الاجراء است.
سایر دستگاه های مرتبط با امر پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جمله قوه قضائیه، نیروهای نظامی و انتظامی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و دستگاه های عضو ستاد وظیفه دارند در حدود اختیارات این ستاد، همکاری لازم را با آن داشته باشند.
تبصره- کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان ها به ریاست استاندار و زیر نظر ستاد و حسب مورد با اعضای متناظر ستاد تشکیل می شود.
ماده 4- به منظور هماهنگی و نظارت بر اجرای وظایف مندرج در این فصل، ستاد می تواند حسب مورد کارگروه های کارشناسی از قبیل کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز متشکل از نمایندگان دستگاه های عضو ستاد تشکیل دهد.
تبصره 1- معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه مسئولیت کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز را برعهده دارد.
تبصره 2- کلیه پیشنهادها و تصمیمات این کارگروه ها پس از تصویب ستاد، با رعایت مقررات این قانون لازم الاجراء است.
ماده 5- دولت مکلف است به منظور پیشگیری از ارتکاب قاچاق و شناسایی نظام مند آن با پیشنهاد ستاد و پس از ابلاغ رئیس جمهور سامانه های الکترونیکی و هوشمند جدید مورد نیاز جهت نظارت بر فرآیند واردات، صادرات، حمل، نگهداری و مبادله کالا و ارز را ایجاد و راه اندازی نماید.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف به رعایت احکام این قانون مربوط به سامانه های راه اندازی شده می باشند و اشخاص حقیقی متخلف به محرومیت از اشتغال به حرفه خود تا یک سال و اشخاص حقوقی به ممنوعیت از فعالیت تجاری تا شش ماه محکوم می شوند.
تبصره 1- هرگونه دسترسی غیرمجاز به اطلاعات سامانه های راه اندازی شده به موجب این قانون و افشای اطلاعات آنها جرم است و مرتکب به مجازات از شش ماه تا دوسال حبس محکوم می شود.
تبصره 2- وارد نمودن اطلاعات خلاف واقع یا ناقص یا با تأخیر در سامانه های موضوع این قانون جرم است و مرتکب به شش ماه تا دو سال انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی محکوم می شود.
تبصره 3- ستاد موظف است از طریق وزارت اطلاعات و با همکاری وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی(گمرک جمهوری اسلامی ایران)، بانک مرکزی و سایر دستگاه های ذیربط به تهیه، اجراء و بهره برداری از سامانه شناسایی و مبارزه با کالای قاچاق اقدام نماید.
کلیه مراکز مرتبط با تجارت داخلی و خارجی کشور، موظف به ارائه و تبادل اطلاعات از طریق این سامانه می باشند.
تبصره 4- هزینه های اجرای حکم موضوع این ماده و بند(ب) ماده(11) که در بودجه سالانه پیش بینی می شود از محل درآمدهای این قانون تأمین و مطابق آیین نامه ای که به پیشنهاد ستاد و وزارت دادگستری تهیه می شود و به تصویب هیئت وزیران می رسد، به مصرف خواهد رسید.
7307/653
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 315]
صفحات پیشنهادی
رئیس اتحادیه لوازم خانگی در گفتوگو با فارس: معرفی جاعلان کارت گارانتی به ستاد مبارزه با قاچاق کالا/ قیمت لواز
رئیس اتحادیه لوازم خانگی در گفتوگو با فارس معرفی جاعلان کارت گارانتی به ستاد مبارزه با قاچاق کالا قیمت لوازم خانگی افزایش نمییابدرئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت برخی فکر میکنند با نتیجه نگرفتن مذاکرات ممکن است قیمت لوازم خانگی افزایش یابد در صورتی که این گونه نیست و به دلیل وسومین مرحله طرح ضربتی مبارزه با قاچاق کالا در سمنان اجرا شد -
سرهنگ رسولی فر سومین مرحله طرح ضربتی مبارزه با قاچاق کالا در سمنان اجرا شد شناسه خبر 2433069 تاریخ مخابره یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۵۱ استانها > سمنان سمنان - رئیس پلیس آگاهی استان سمنان از اجرای سومین مرحله طرح ضربتی مبارزه با قاچاق کالای گمرکی دخانی در استان سمنان خبر داد بدبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری البرز: 20 تن سبوس یارانهای در استان البرز کشف و ضبط شد
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری البرز 20 تن سبوس یارانهای در استان البرز کشف و ضبط شددبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری البرز از کشف دو کامیون حامل 20 تن سبوس یارانهای در استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از کرج به نقل از پایگاه اطلاع رسانیقوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشدید شد -
مدنی فدکی خبر داد قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشدید شد شناسه خبر 2432569 تاریخ مخابره یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۴ استانها > سیستان و بلوچستان زاهدان- مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت قوانین و جرایم تعزیراتی در قانون جدید مبارزه و مقابله با قاچاق کالااستان مرکزی رتبه برتر مبارزه با کالای قاچاق و ارز کشور را دارد
استان مرکزی رتبه برتر مبارزه با کالای قاچاق و ارز کشور را دارد اراک - ایرنا - رییس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان مرکزی گفت این استان رتبه برتر مبارزه با کالای قاچاق و ارز کشور را دارد سرهنگ دوم سید نورالدین حسینی روزیکشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود قانون ابلرئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی ناجا: مناطق آزاد یکی از نقاط کلیدی و تأثیرگذار در قاچاق کالا و
رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی ناجا مناطق آزاد یکی از نقاط کلیدی و تأثیرگذار در قاچاق کالا و ارز استسردار زمانیان گفت جابجایی کالا بدون پرداخت سود و عوارض گمرکی در مناطق آزاد و خلأ یک قانون مدون جهت برخورد با خودروهای خروجی از این مناطق زمینه شکل گیری بخشی از قبرنامه جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان گلستان تدوین می شود
برنامه جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان گلستان تدوین می شود گرگان - ایرنا - مسئول دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گلستان اعلام کرد برنامه جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تدوین می شود به گزارش ایرنا حبیب اله سیفی روز دوشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه باسردار زمانیان: مناطق آزاد یکی از نقاط کلیدی و تأثیرگذار در قاچاق کالا و ارز است/ نقش مهم تولید کنندگان در مبار
سردار زمانیان مناطق آزاد یکی از نقاط کلیدی و تأثیرگذار در قاچاق کالا و ارز است نقش مهم تولید کنندگان در مبارزه با قاچاق سردار زمانیان گفت جابجایی کالا بدون پرداخت سود و عوارض گمرکی در مناطق آزاد و خلأ یک قانون مدون جهت برخورد با خودروهای خروجی از این مناطق زمینه شکل گیری بخشیراهاندازی بانک اطلاعاتی قاچاق کالا و ارز، راهکاری موثر در مبارزه با این جرائم است
حجتالاسلام قربانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران راهاندازی بانک اطلاعاتی قاچاق کالا و ارز راهکاری موثر در مبارزه با این جرائم است معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت راهاندازی و تشکیل بانک اطلاعاتی قاچاق کالا و ارز بین سازمان تعزیرات حکومتی و قوه قضائیه یکی از راهفرمانده انتظامی بناب خبر داد آغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق دخانی و ترانزیتی
فرمانده انتظامی بناب خبر دادآغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق دخانی و ترانزیتیفرمانده انتظامی بناب از آغاز طرح مبارزه با کالاهای قاچاق دخانی و ترانزیتی در این شهرستان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بناب علی سلطانیوش ظهر امروز در جریان بازدید از کالاهای قاچاق کشف شده در این شدبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان خبر داد لوازم آرایشی اقلام قاچاق در گیلان
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان خبر دادلوازم آرایشی اقلام قاچاق در گیلاندبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گیلان به تردد روزانه 200 کامیون از مرز آستارا اشاره کرد و گفت لوازم آرایشی لباس و چوب از اقلام قاچاق در گیلان است به گزارش خبرگزاری فارس از رشت اسماعیرئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور تجارت سهل و آسان بهترین گزینه برای مقابله با قاچاق است
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشورتجارت سهل و آسان بهترین گزینه برای مقابله با قاچاق استرئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور گفت باید مسیر تجارت قانونی سهل و آسان جایگزین مسیرهای غیر رسمی شود به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس حبیبالله حقیقی ظهر امروزاقدامات پیشگیرانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز |اخبار ایران و جهان
اقدامات پیشگیرانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال حاضر 70 درصد اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دولت تدبیر و امید از جنس پیشگیری است که خود شامل اصلاح قوانین و ساختارها و انجام فعالیتهای فرهنگی می شود کد خبر ۴۵۱۶۱۳ تاریخ انتشار ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ - 23 Novembeتعزیرات حکومتی قزوین به 570 فقره پرونده در زمینه قاچاق کالا و ارز رسیدگی کرد
تعزیرات حکومتی قزوین به 570 فقره پرونده در زمینه قاچاق کالا و ارز رسیدگی کرد قزوین-ایرنا- سرپرست تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت طی هشت ماهه نخست سال جاری 570فقره پرونده در زمینه قاچاق کالا و ارز در شعبات تعزیرات حکومتی استان مورد رسیدگی قرار گرفته است محمود احمدی روز یکشنبه دبرگزاری دوره آموزشی «آشنایی با قانون مالیات بر ارزش افزوده»
دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۲ گروه مالی و سرمایهگذاری دانشگاه صنعتی شریف دورههای آموزشی آشنایی با قانون مالیات بر ارزش افزوده و آشنایی با صورت جریان وجوه نقد را برگزار میکند به گزارش سرویس بازار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تعریف مالیات و انواع آن مشخصات کلی قانون مالیرئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر قزوین خبر داد دستگیری 33 قاچاقچی و خردهفروش مواد مخدر در قزوین
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر قزوین خبر داددستگیری 33 قاچاقچی و خردهفروش مواد مخدر در قزوینرئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین از دستگیری 8 قاچاقچی و 25 خرده فروش و نگهدارنده مواد مخدر در استان خبر داد ولی وندایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد مأمورانتایج نشست جدید ستاد مبارزه با مفاسد/ کلیات طرح تکمیل سامانههای بانکی تصویب شد -
به ریاست جهانگیری برگزار شد نتایج نشست جدید ستاد مبارزه با مفاسد کلیات طرح تکمیل سامانههای بانکی تصویب شد كلیات پیشنویس مصوبه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برای تکمیل سامانههای اطلاعاتی بانکی تصویب شد به گزارش خبرگزاری مهر در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی كه عص-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها