تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864626964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جبهه النصره اعلام کرد که یک نظامی دیگر لبنانی را اعدام کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جبهه النصره اعلام کرد که یک نظامی دیگر لبنانی را اعدام کرده است بیروت – ایرنا – گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره اعلام کرد که « علی البزال» یک نظامی ربوده شده دیگر لبنانی را اعدام کرده و اگر زندان « ابوبکر البغدادی» سرکرده اصلی داعش و « ابوعلی الشیشانی» از سرکردگان جبهه النصره آزاد نشوند، یک نظامی دیگر را اعدام می کند.


به گزارش ایرنا، گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره در بیانیه ای که در پایگاه های اجتماعی منتشر شد، اعلام کرد که علی البزال از نیروهای ژاندارمری لبنان را در واکنش به بازداشت زنان سرکردگان گروه های داعش و جبهه النصره اعدام کرده است.
دربیانیه این گروه تروریستی تکفیری آمده است که اعدام علی البزال کمترین پاسخ به اقدامات ارتش لبنان علیه گروه های تروریستی تکفیری است و اگر زنان البغدادی و الشیشانی آزاد نشوند، یک نظامی ربوده شده دیگر لبنانی را اعدام می شود.
جبهه النصره در این بیانیه به نام نظامی دیگر لبنانی که قصد اعدام او را دارد، اشاره نکرده است.
بعداز صدور بیانیه این گروه تروریستی تکفیری، خانواده علی البزال جاده بین المللی بین شهرک های البزالیه و اللبوه در شرق لبنان را مسدود کردند و خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی که در میدان ریاض الصلح بیروت تحصن کرده اند، خشمگین شده اند.
برخی از اعضای این خانواده ها میدان ریاض الصلح را به مقصد شهرک البزالیه ترک کرده تا به خانواده نظامی اعدام شده توسط گروه تروریستی تکفیری داعش بپیوندند.
خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد که بعداز انتشار بیانیه جبهه النصره ، نیروهای ارتش لبنان در منطقه بقاع بطوری گسترده حضور یافته و در آماده باش بسر می برند تا مانع وقوع هرگونه تحول امنیتی شوند.
براساس این گزارش درگیری های بین نیروهای ارتش لبنان و عناصر مسلح گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره که از دیروز در بلندی های شهرک عرسال شروع شده، شب گذشته با شدت بیشتری ادامه یافت.
ارتش لبنان ، « سجی الدلیمی» زن سابق ابوبکر البغدادی سرکرده داعش و « آلاء العقیلی» زن « انس شرکش» معروف به « ابوانس(علی) الشیشانی» از سرکردگان جبهه النصره را بازداشت کرده است.
انس شرکس دیروز در فیلمی ویدئویی به دولت لبنان هشدار داد که باید بسرعت زنش را آزاد کند والا دست به اقدامات خطرناکی از جمله ربودن زنان و کودکان لبنانی می زند و نظامیان ربوده شده لبنانی را اعدام می کند.
گروه های تروریستی تکفیری داعش وجبهه النصره 10 مردادماه گذشته به شهرک عرسال درشمال شرق لبنان ونزدیک مرزهای سوریه حمله کردند وبه مدت 5 روز این شهرک را اشغال کردند.
این گروه ها بعداز عقب نشینی به بلندی های شهرک عرسال، شماری از نظامیان لبنانی را ربوده و با خود بردند تا از آنها برای مبادله با تروریست های تکفیری موجود درزندان های لبنان بویژه رومیه استفاده کنند.
اکنون و بعداز اعدام البزال، 22 نظامی ربوده شده لبنانی و جنازه 4 تن دیگر از این نظامیان در اختیار این دو گروه قرار دارد.
16 نظامی ربوده شده ازجمله پیکر های « محمد حمیه» و « علی البزال» نزد گروه تروریستی تکفیری جبهه النصره و9 تن دیگر ازجمله دو پیکر « علی السید» و« عباس مدلج» نزد گروه تروریستی تکفیری داعش است.
داعش پیشتر « علی السید» و « عباس مدلج» دو نظامی ربوده شده لبنانی را سر بریده وجبهه النصره نیز « محمد حمیه» یک نظامی دیگر ربوده شده را اعدام کرده بود.
خاورم ** 1324


15/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن