واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آذر ۱۳۹۳ (۹:۵۱ق.ظ)
استاندار همدان در همايش ملي کانون هاي کارآفريني کشور مطرح کرد: مجلس لايحه خروج از ركود را سريع تر بررسي كند استاندار همدان از نمايندگان حاضر در همايش روساي كانون هاي كارآفريني كشور خواست تا با پي گيري لايحه خورج از رکود، در تغيير شرايط موجود نقش خود را ايفا کند.
به گزارش خبرنگار موج از همدان، محمد ناصر نيکبخت در نشست شوراي اداري استان و همايش كانون هاي كارآفريني كشور در همدان مشکل اساسي کشور را مسأله اقتصاد و معيشت مردم دانست و گفت: تبليغ توسعه اقتصادي و سرمايهگذاري به منظور اشتغال صرف نيست بلکه مقصد توسعه همراه با نوآوري، شکوفايي و پايداري است که بايد به وسيله کارآفريني انجام شود؛ لذا سرمايه به تنهايي کار ساز نيست و بايد با کارآفريني مکمل شود تا توسعه متوازن، اعتلاي اقتصادي، کارآفريني و اشتغال پايدار ايجاد شود.
نيکبخت با بيان اين که سال 91 سپردهگذاري مردم در نزد بانکها 4 هزار و 570 تريلون ريال بود گفت: از اين مبلغ هزار و 500 تريلون ريال در بانکهاي دولتي و بقيه در بانکهاي خصوصي موجود بود که با اين وصف لازم است بانکها در توليد حضور يابند اما اکنون در مقوله واردات، صرافيها و شرکتهاي تحت پوشش خود سرمايهگذاري ميکنند
لازم به بيان اين که؛ لايحه خروج از رکود و رفع مشکلات توليد حدود 6 ماه است که به مجلس رفته است اضافه کرد: اين لوايح تا کي بايد در مجلس بماند چرا بررسي نميشود.
وي از نمايندگان حاضر در همايش خواست تا با پي گيري لايحه خورج از رکود، در تغيير شرايط موجود نقش خود را ايفا کند.
وي با اشاره به برگزاري همايش سرمايهگذاري در استان بيان کرد: نتيجه اين همايش 3 هزار ميليارد تومان عقد قرارداد، تفاهم نامه و قول سرمايهگذاري بود که در اين راستا هفته گذشته دو هزار و 500 تن سيبزميني از همدان صادر شد.
استاندار همدان به هم استانيها وعده داد در آيندهاي نه چندان دور در همدان شاهد آغاز عمليات اجرايي طرحهاي اقتصادي باشند و تأکيد کرد: دولت يازدهم سفير اميد است و شعار انتخابياش بهبود معيشت خانوادهها و اشتغالزايي بوده است در اين راستا لازم است مجلس شوراي اسلامي با توجه به ابلاغ منشور اقتصاد مقاومتي توسط رهبري معظم انقلاب اسلامي لوايح ارائه شده درخصوص مشکلات توليد و خروج از رکود را هر چه سريعتر بررسي کرد و نتيجه را اعلام کند.
نيکبخت با تشريح آمار اشتغال استان اظهارکرد: سال 92، 21 هزار شغل در استان ايجاد شد و 26 هزار مشاغل از کار بيکار شدند که 5 هزار نفر اشتغال منفي داشتيم از ابتداي سال جاري تا پايان شهريور طبق اعلام سازمان تأمين اجتماعي 4 هزار 933 نفر اشتغال زايي در همدان داشتيم. همچنين به دنبال تعيينتكليف 700 واحد توليدي تعطيل و نيمهتعطيل استان هستيم تا با اختصاص سرمايه در گردش و تأمين بدهيهاي سرمايهگذاران با همكاري بانكهاي استان بتوانيم وضعيت اشتغال و توليد را بهبود بخشيم. در اين باره با ارائه 5 درصد از بدهي واحدهاي داراي معوقه به بانكها، 95 درصد باقيمانده در طي 5 سال پرداخت ميشود تا سرمايهگذار بتواند در نهايت سرمايه در گردش بگيرد و چرخ واحد توليدي را بچرخاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]