واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ آذر ۱۳۹۳ (۴:۵۸ق.ظ)
رشد 101 درصدي زکات جمع آوري شده در استان قزوين مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين اضافه كرد: امروز ما بيش از گذشته به تفکر ناب بسيجي که برگرفته از انديشههاي الهي است، نياز داريم و بايد در اين زمينه تلاش کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين گفت: از رشد 101 درصدي زکات جمع آوري شده طي هشت ماهه نخست سال جاري جمع آوري شده است.
هدايت صفري در ديدار با سرپرست سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين بيان داشت: بسيج شجره طيبه و ستون استوار نظام در برابر هجمه هاي مختلف دشمنان است كه تاكنون در عرصه هاي مختلف كارنامه درخشاني را از خود بر جاي گذاشته است.
وي ادامه داد: بسيج يک حرکت اجتماعي است که در هر جامعه اي با توجه به فرهنگ آن جامعه و به اشکال مختلفي در اثر شرايط خاص بوجود مي آيد. حتي در دوران صدر اسلام نيز به هنگام حمله کفار و منافقين عليه مسلمانان زماني که فرمان تشکيل نيروي مبارز عليه آنها داده مي شود مسلمانان داوطلبانه در مساجد گردهم مي آمدند تا توان خود را از نظر نيروي انساني و تجهيزات نظامي براي مقابله با دشمنان اسلام بسيج کنند .
وي در ادامه با اشاره به موضوع زكات و لزوم اجراي اين فريضه الهي اظهار داشت: زکات يکي از واجبات مالي و عبادي است که در نظام اسلامي از اهمّيت بالايي برخوردار است و در منابع ديني در رديف نماز قرار گرفته است اگر زکات اموال مطابق آنچه که در فقه اسلامي آمده مورد عمل قرار گيرد و به مرحله اجرا در آيد، اکثر کمبودهاي اقتصاي، فواصل طبقاتي و نيازهاي مستمندان برطرف مي شود و در جامعة اسلامي، عدالت اجتماعي به پا خواهد شد.
صفري عنوان كرد: در دوران حکومت پيامبرگرامي اسلام (ص) و امام علي بن ابيطالب (ع) اکثر گرفتاري ها و کمبودها و نيازهاي اقتصادي از طريق زکات تأمين مي شد، در اهميت زکات و جايگاه آن و تأکيد بر اينکه مردم بايد زکات اموالشان را بپردازند، روايات زيادي از اهل بيت عصمت و طهارت (ع) وارد شده است. به طور مثال در روايتي از امام جعفر صادق (ع) آمده است: "اموال خود را با دادن زکات حفظ کنيد و بيماران و مريضان خود را با دادن صدقه مداوا کنيد. به درستي که هيچ مالي در بيابان و در صحرا از بين نرفت، مگر آنکه زکات آن داده نشد".
وي تصريح كرد: در حقيقت، دادن زکات اموال موجب بيمه شدن ثروت آدمي است، همان گونه که زکات فطره نيز بيمه جان و عمر انسان است، بنابراين در حُسن تزکيه اموال و خوبي و ارزشمند بودن زکات جاي بحث و ترديدي وجود ندارد.
مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان قزوين اعلام كرد: كميته امداد امام خميني (ره) در اين زمينه تلاش هاي خوبي انجام داده به طوري كه ميزان زكات جمع آوري شده در سال 84 با 10 ميليون تومان آغاز شد، ولي؛ طي هشت ماهه نخست سال جاري اين رقم به هشت ميليارد رسيد كه به نسبت مدت مشابه سال گذشته با رقمي حدود چهار ميليارد از رشد 101 درصدي برخوردار است البته پيش بيني ما اين است كه تا پايان سال جاري ميزان زكات جمع آوري شده به 110 ميليارد ريال برسد.
وي تأكيد كرد: درخواست ما اين است که جهاد کشاورزي در انتخاب کشاورزان نمونه به شاخصه پرداخت زکات از سوي کشاورزان توجه کند و همچنين در اختصاص پروژه هاي کشاورزي و خدمات کشاورزي، روستاهايي که در آن روستاها زکات بسيار پررنگ است در اولويت هاي اجرايي شما قرار داشته بگيرند.
صفري افزود: در کلاس هاي ترويجي و آموزشي شايسته است از حضور و مشارکت امداد بهره گرفته شود تا بتوانيم اين فريضه واجب الهي را به نحو احسن تبليغ و ترويج و تبيين کنيم تا ازاين طريق فرهنگ پرداخت زکات را به نحو مطلوب در بين آحاد جامعه؛ بخصوص کشاورزان عزيز نهادينه کنيم و همچنين ديدار چهره به چهره با زکات دهندگان براي ترغيب و تشويق اين عزيزان موضوع ديگري است كه مي توان با اهميت بيشتري به اين موضوع پرداخت که درخواست داريم در اين امر همکار و همراه اين نهاد مقدس باشيد.
در ادامه کشاورز سرپرست جهاد کشاورزي استان قزوين اظهار داشت: از تلاش هاي امداد براي خدمت رساني به محرومان و احياي فريضه الهي زکات کمال تقدير و تشکر را داريم.
كشاورز محمديان يادآور شد: در تبيين و فرهنگ سازي زکات در بين آحاد مردم، اين نهاد مقدس گام هاي خوبي برداشته است در نتيجه ما نيز آمادگي داريم در هر زمينه اي؛ بخصوص در زمينه زکات که نياز به کمک وهمکاري و همياري جهاد کشاورزي باشد با اين نهاد مقدس همکاري کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]