تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803553168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سالانه شش هزار هکتار از اراضي کشاورزي کشور از عرصه توليد خارج مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۷:۲۲ب.ظ)
سالانه شش هزار هکتار از اراضي کشاورزي کشور از عرصه توليد خارج مي شود حسين اميرحيدري افزود: با توجه به 18.7 ميليون هکتار اراضي کشاورزي و محدوديت اين اراضي در کشور مردم بايد در جلوگيري از تغيير کاربردي اراضي کشاورزي کمک کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون توسعه و ساماندهي اراضي سازمان امور اراضي کشور گفت: هم اکنون سالانه شش هزار هکتار از اراضي کشاورزي در کشور با تغيير کاربري از چرخه توليد خارج مي شود
وي اضافه کرد: زمين هاي کشاورزي قابل برگشت نيست به همين دليل براي اجراي قانون، تأمين امنيت غذايي نسل کنوني و آينده و رسيدن به استقلال و خودکفايي بايد مردم در حفظ اراضي کشاورزي در کنار دولت باشند و با متخلفان برخورد کنند.
امير حيدري بيان کرد: با توجه به تصويب قانون حفظ کاربري و اصلاحيه سال 85 وزارت جهاد کشاورزي، اين سازمان موظف به اجراي قانون در مورد افرادي است که به صورت غيرمجاز اراضي کشاورزي را تغيير کاربري مي دهند و براي اين افراد مجازات قلع و قمع بناهاي احداث و جريمه را اجرا مي کند.
وي ادامه داد: براي اجراي اين قانون در سال 93 در استان ها گشت هاي حفظ اراضي کشاورزي راه اندازي شده که دراين گشت ها همکاران بر تغيير کابري اراضي کشاورزي نظارت مستمر دارند.
معاون توسعه و ساماندهي اراضي سازمان امور اراضي کشور گفت: در اين ارتباط از همه دستگاه هاي خدمات رسان، از جمله برق، آب، شرکت گاز و دهياران درخواست کرديم در صدور پروانه ساختماني دقت نظر داشته باشند و به بناهايي که در اراضي غير مجاز احداث مي شوند، خدمات ارايه نکنند؛ زيرا اين بناها با حکم مراجع قضائي قلع و قمع مي شود.
وي تأکيد کرد: افراد قبل از هر اقدامي در محدوده خارج از شهر بايد مجوزهاي لازم براي ساخت و ساز را از سازمان امور اراضي بگيرند.
امير حيدري ادامه داد: در استان هاي شمالي کشور که ارزش اراضي کشاورزي بيشتر است، ساخت و سازهاي بيشتري در اراضي کشاورزي رخ داده است.
وي در مورد واگذاري اراضي به صنايع گفت: با هماهنگي که با شرکت شهرک هاي صنعتي صورت گرفته زمين به وزارت صنعت معدن و تجارت واگذار مي شود و پس از آماده سازي، واحدهاي توليدي داوطلب مي توانند در آن شهرک ها مستقر شوند.
امير حيدري افزود: صنايع بزرگي که امکان استقرار در شهرک هاي صنعتي را ندارند نيز به صورت خاص در خارج از شهرک ها پرونده واگذاري در استان براي آنها تشکيل و پس از تأييد سازمان امور اراضي زمين به متقاضيان واگذار مي شود.
وي اضافه کرد: سازمان امور اراضي به صورت ويژه در سال 94 برنامه دارد ضريب حفاظتي و پايش در اراضي کشاورزي را از طريق گشت هاي ويژه اضافه کند و با استفاده از خدمات الکترونيکي نوين و از طريق اعمال قانون از سوي مجلس شوراي اسلامي برخورد با متخلفان را شديد تر کند.
وي يادآور شد: همچنين با هماهنگي که با بنياد مسکن انجام شده در تهيه و تدوين طرح هاي هادي اراضي کشاورزي کمتري در داخل طرح ها ديده شود و جاهايي که در طرح هاي هادي گذشته زمين کشاورزي بيش از نياز در نظر گرفته شده نيز با هماهگي بنياد بازنگري و از محدوده طرح هاي هادي خارج شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن