تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871419579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بوگدانوف:همه کشورهای منطقه باید درقبال سوریه سیاست خویشتنداری اتخاذ کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در واکنش به سخنان رییس جمهوری سابق لبنان بوگدانوف:همه کشورهای منطقه باید درقبال سوریه سیاست خویشتنداری اتخاذ کنند بیروت - ایرنا - « میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه « ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه تاکید کرد:همه کشورهای منطقه باید مانند دولت لبنان در مقابل تحولات سوریه سیاست خویشتنداری و بی طرفی اتخاذ کنند.


به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری ملی لبنان ، معاون وزیرامور خارجه روز جمعه در دیدار با « میشل سلیمان» رییس جمهوری سابق لبنان که بر ضرورت اجرای سیاست خویشتنداری در قبال بحران سوری براساس اعلامیه بعبدا (کاخ ریاست جمهوری لبنان) تاکید کرده بود، گفت که همه کشورهای منطقه نه تنها نباید درامور سوریه دخالت کنند بلکه باید به سیاست خویشتنداری دولت لبنان بپوندند.
سلیمان و بوگدانوف در این دیدار در باره روابط دو جانبه بیروت و مسکو و تحولات در منطقه از جمله لبنان گفت وگو کردند.
سلیمان در دیدار با هیات روس، گفت: امنیت و ثبات لبنان با بی طرفی و خویشتنداری آن در مقابل بحران ها وجنگ ها در منطقه بستگی دارد و در این صورت است که از پیامدهای منفی جنگ های در همسایگی آن در امان خواهد ماند.
وی بر اهمیت اعلامیه بعبدا ( توافق بین گروه های لبنانی شرکت کننده در گفت وگوهای ملی) برای آنچه دور ساختن لبنان از پیامد بحران ها وجنگ های در منطقه خواند، تاکید کرد.
کارشناسان تاکید کرده اند که لبنانی ها بجای دل بستن به این اعلامیه ها که دشمنان تروریستی صهیونیستی و تکفیری اعتباری برای آنها قائل نیستند باید برای دفاع از سرزمین ، کشور و مردم خود بر مبنای معادله طلایی ارتش ، مردم و مقاومت، آمادگی های خود را افزایش دهند.
سلیمان با اشاره به اینکه لبنان چند ماهی است ( 195 روز) که رییس جمهوری ندارد، گفت که این وضعیت به نفع گروه های تروریستی و طرف های دیگر است.
وی افزود: همه حامیان منافع لبنان باید بر کسانی که مانع انتخاب رییس جمهوری جدید شده اند اعمال فشار کنند تا به وظایف اخلاقی و قانونی خود در این زمینه و بسرعت عمل کنند.
رییس جمهوری سابق لبنان از روسیه خواست تا از ارتش لبنان در نبرد با تروریست ها حمایت و برای ناکام گذاشتن برنامه هایی که هدف آنها تغییر چهره لبنان است، کمک کند.
بوگدانوت در پاسخ تاکید کرد که روسه اهتمام زیادی به ثبات اوضاع در لبنان دارد و برای انتخاب رییس جمهوری جدید آن همه گروه های سیاسی را تشویق می کند.
معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین بر اهمیت نقش ارتش و نیروهای امنیتی لبنان در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.
همزمان با هفتادمین سالگرد روابط روسیه و لبنان، « میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه« ولادیمیر پوتین» رییس جمهوری در امور خاورمیانه شامگاه پنجشنبه وارد بیروت شد.
معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین قرار است در مراسمی که به مناسبت هفتادمین سالگرد روابط دو کشور با حضور « جبران باسیل» وزیر امور خارجه لبنان تشکیل خواهد شد، شرکت کند.
خاورم ** 1324


14/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن