واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۷ب.ظ)
نصب دستگاه جي پي اس در تمام خودروهاي ناوگان حمل و نقل جاده اي رئيس پليس راهور ناجا از نصب دستگاه جي پي اس در تمام خودروهاي قديمي و جديد ناوگان حمل و نقل جاده اي، خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار اسکندر مؤمني در مراسم امضاي تفاهم نامه همکاري مشترک بين پليس راهور ناجا و سازمان پايانه ها و حمل و نقل جاده اي، اظهار داشت: امضاي اين تفاهم نامه بدون شک نقطه عطفي در افزايش ايمني آمد و شد سيستم حمل و نقل خواهد بود و اثرات آن را در آينده اي نه چندان دور شاهد خواهيم بود.
وي به نتايج مثبت تفاهم قبلي منعقد شده ميان اين پليس و سازمان مزبور در خصوص نصب دوربين هاي هوشمند در جاده ها اشاره کرد و گفت: در کشور بيش از 90 درصد حمل و نقل بار و مسافر زميني محور و کمتر از 10 درصد هوايي، ريلي و دريايي است و از سويي ديگر کشور ما به لحاظ وسعت حدود 30 کشور اروپايي را در خود جاي مي دهد و مردم به آساني به اقصي نقاط کشور سفر مي کنند.
اين مقام ارشد انتظامي افزود: با توجه به افزايش تقاضاي سفر و توليد روزافزون خودرو براي ايجاد نظم و امنيت و تسهيل در رفت و آمد نيازمند اتخاذ تمهيدات جديدي بوديم.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا ادامه داد: در سال 80، 4 ميليون خودرو، سال 84، 6 ميليون خودرو و هم اکنون حدود 17 ميليون خودرو در کشور تردد مي کنند که اين امر حاکي از افزايش تقاضاي سفر است.
سردار مؤمني به دو نوع کنترل بيروني و دروني خودروها در سطح جاده هاي کشور اشاره کرد و افزود: در تفاهم نامه قبلي و با نصب دوربين هاي هوشمند، تخلفات ناوگان حمل و نقل عمومي بار و مسافر ثبت مي شد، اما؛ اکنون با امضاي اين تفاهم نامه و نصب دستگاه جي پي اس در داخل خودرو هاي مزبور به صورت شبانه روزي و هوشمندانه کنترل که به افزايش ايمني انضباط و آرامش منجر مي شود.
اين مقام ارشد انتظامي با بيان اينکه امروزه در دنيا، هر دو رويکرد (کنترل دروني و بيروني) اجرا مي شود، گفت: در سفر اخير خود به استان اصفهان، از 15 ميليون خودرو که در مسير اصفهان – شيراز تردد مي کردند حدود 30 هزار خودرو (2/0) مرتکب تخلف شدند.
وي با اشاره به اينکه بيمارستان هاي خصوصي و دولتي ملزم هستند بدون قيد و شرط مصدومان را مداوا کنند، گفت: 50 درصد کشته هاي تصادفات در سر صحنه و 50 درصد ديگر در مسير يا بيمارستان فوت مي شوند، اميدواريم با اين الزام ميزان تلفات کاهش يابد.
مؤمني تصريح کرد: موضوع ايمني، انضباط و ترافيک يک مسأله بين بخشي بوده و با شعار نمي توان آن را محقق کرد؛ چرا که مؤثرترين مولفه ها در کاهش سوانح و کشته هاي جاده ها کنترل هوشمند است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در خاتمه افزايش ايمني و انضباط، کاهش زمان سفر، کنترل مصرف سوخت و بسياري اقدامات در حوزه ايمني و امنيتي را از دستاوردهاي سامانه جديد و نصب GPS آنلاين در سيستم حملونقل عمومي، بار و مسافر عنوان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]