واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر: سه هزارو500 پروژه نیمه تمام ورزشی درانتظار تامین اعتبار است اراک - ایرنا- معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: سه هزار و 500 طرح نیمه تمام ورزشی کشور در انتظار تامین اعتبار است.
«امیر رضا خادم» روز چهارشنبه در سفر یک روزه به استان مرکزی در نشست تخصصی با جامعه ورزش این استان افزود: برای تکمیل و بهره برداری از طرح های نیمه تمام ورزشی حداقل 80 هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است.
وی ادامه داد: تکیه بر اعتبارات دولتی آفت بزرگ ورزش کشور است که استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی می تواند در حل این معضل یاریگر باشد.
خادم بیان کرد: با توجه به محدودیت های مالی، اعتبارات وزارت ورزش و جوانان پاسخگوی همه نیازهای حوزه ورزش کشور نیست و بازنگری در شیوه مدیریت جذب منابع در استان ها می تواند به عنوان بازویی قدرتمند به کمک ورزش کشور بیاید.
وی گفت: هنوز ظرفیت های بالقوه و تاثیرگذار عرصه ورزش به عنوان یک شاخص ایده آل در توسعه مد نظر قرار نگرفته و این مهم نیازمند فرهنگ سازی است تا بخش خصوصی
بویژه صنعت حضور پررنگ تری در این عرصه داشته باشد.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: مستند سازی حقوقی فضاهای ورزشی کشور نیازمند بازنگری جدی است و در این راستا استانها عملکرد مثبتی نداشته اند.
خادم اضافه کرد: توجه به حوزه جوانان از دغدغه هایی است که همواره در وزارت ورزش و جوانان مدنظر بوده و به نظر می رسد تلفیق این حوزه با ورزش نیازمند بررسی و کارشناسی است.
وی گفت: بسترسازی برای حضور بیشتر بانوان در میادین ورزشی داخلی و خارجی از دیگر اولویتهای وزارتخانه است که لازم است مدیریت استانها نیز فضاهای ورزشی خود را بیشتر از گذشته در اختیار بانوان ورزشکار قرار دهند.
خادم با اشاره به واگذاری فضاهای ورزشی به بخش خصوصی بیان کرد: قانونگذار واگذاری فضاهای ورزشی را الزامات برنامه های حوزه ورزش مشخص کرده و هیات های ورزشی استانها در نگهداری و استفاده مناسب در جهت درآمدزایی این فضاها مثبت عمل نکردند.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: استان مرکزی به واسطه بهره گیری از صنایع بزرگ و کوچک ظرفیت های مطلوبی در توسعه ورزش دارد که به نظر می رسد در بهره گیری از این بسترها نیازمند تلاش و پشتکار بیشتری است.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان نیز در این نشست در سخنانی گفت: کمبود اعتبارات حوزه ورزش مسئله تازه ای نیست.
«ایرج رحمانی » بیان کرد: مجموع اعتبارات ورزش استان مرکزی در سالهای اخیر حدود چهار میلیارد ریال بوده که با توجه به ضریب اندک این بودجه، موفقیت های قابل توجهی در عرصه ورزش کشور کسب شده است.
وی اظهارکرد: تاسیس انجمن اولیای ورزش در مدارس کشور نیاز حیاتی ورزش محسوب می شود و در این راستا باید از ظرفیتهای آموزش و پرورش در جهت توسعه کمی و کیفی ورزش بهره جست.
رحمانی گفت: ساماندهی مربیان ورزشی، امکان سنجی توسعه باشگاه ای ورزشی با اولویت ورزش همگانی، بررسی راهکارهای تقویت مشارکت صنعت در ورزش ،شناسنامه دار کردن مربیان تخصصی هر رشته و حمایت از کاهش تصدی گری دولت در امر ورزش از جمله محورهای مورد تاکید وزارت ورزش و جوانان است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز گفت: 70 هزار ورزشکار سازمان یافته در استان مرکزی وجود دارد.
«سعید ملکی » اظهار کرد: اینک 320 هزار نفر از جمعیت استان مرکزی به ورزش اشتغال دارند که با توجه به جمعیت یک میلیون و 440 هزار نفری استان باید برای فراگیر شدن ورزش تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی همچنین بیان کرد: استان مرکزی در راستای کاهش طلاق و اقدامات فرهنگی تحکیم بنیان خانواده به عنوان رتبه نخست استان و دوم کشور معرفی شد.
به گفته ملکی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی در حوزه فرهنگ و عفاف نیز به عنوان دستگاه اجرایی برتر استان معرفی شد.
دیدار با استاندار استان مرکزی، جامعه ورزش و بازدید از طرحهای در دست اجرای ورزشی از دیگر برنامه های سفر معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان به استان مرکزی است.
استان مرکزی 424 هیات ورزشی و 314 باشگاه خصوصی دارد.ک/2
560/7112/ 684
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]