تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804636888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای حملات هکرهای ایرانی به 16 کشور


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ادعای حملات هکرهای ایرانی به 16 کشور
یک شرکت آمریکایی ارایه دهنده خدمات امنیتی سایبری می گوید هکرهایی از ایران در دو سال اخیر و در حملاتی سازماندهی شده، به سامانه‌های آنلاین شرکت‌های بزرگ انرژی، حمل و نقل و تاسیسات زیربنایی رخنه کرده اند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از بی بی سی، شرکت "سایلنس" که مقر آن در ایالت کالیفرنیا است روز سه شنبه نتیجه تحقیقاتش را در قالب گزارشی مفصل منتشر کرد و گفت این پژوهش پس از دو سال مطالعه گسترده و دقیق عملکرد هکرهای ایرانی انجام شده است.

 
بنا به این تحقیق که در ۸۷ صفحه منتشر شده، شرکت "سایلنس" می گوید نفوذهای پیشین هکرهای ایرانی در تاسیسات زیربنایی کشورهای مختلف، به آنها این امکان را می دهد که در نهایت بتوانند آسیب جدی وارد کنند.

به گفته محققان "سایلنس"، شرکت‌های هواپیماسازی، فرودگاه ها و خطوط هوایی، دانشگاه ها، شرکت‌های انرژی، بیمارستان ها و اپراتورهای مخابراتی اسرائیل و 15 کشور از جمله آمریکا، چین، عربستان سعودی، هند، آلمان، فرانسه و بریتانیا در این کارزار هدف حمله هکرهای ایرانی قرار گرفته اند.
 
در این تحقیق به نام شرکت‌های هدف قرارگرفته اشاره ای نشده است اما شخصی آشنا با موضوع این تحقیق به خبرگزاری رویترز گفته است از جمله اهداف هکرهای ایرانی، شرکت نفتی آمریکایی کالپین، شرکت‌های نفتی دولتی عربستان سعودی (آرامکو) و مکزیک (پمکس)، و خطوط هوایی قطر و کره جنوبی بوده اند.
 
در سال ۲۰۱۰ گفته شد که آمریکا و اسراییل با ارسال ویروسی کامپیوتری به نام " استاکس نت" به تاسیسات اتمی ایران، روند فعالیت‌های هسته ای این کشور را مختل کرده اند.
 
پژوهشگران شرکت "سایلنس" می گویند شواهدی دارند که نشان می دهد این حملات سایبری به بیش از ۵۰ شرکت بین المللی، از سوی گروهی ساکن تهران انجام شده که در سال ۲۰۱۳ نیز به شبکه مجازی نیروی دریایی آمریکا نفوذ کرده بود.
 
حمید بابایی، سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، ادعاهای موجود در این تحقیق سایلنس را "بی اساس" و هدف از انتشار آن را اختلال در مذاکرات جاری هسته ای از طریق تخریب چهره ایران دانسته است.
 
با این حال شرکت سایلنس می گوید تصمیم گرفته این گزارش را منتشر کند تا به صنایع زیربنایی و دولت ها هشدار دهد که برای حفاظت از اطلاعات خود اقدامی عاجل انجام دهند: "معتقدیم که اگر عملیات نفوذ هکرهای ایرانی ادامه یابد در گذر زمان آنها توانایی به خطر انداختن ایمنی جهان را به دست می آورند."
 
   سخنگوی ایران در سازمان ملل متحد، ادعاهای موجود در تحقیق سایلنس را "بی اساس" و هدف از انتشار آن را اختلال در مذاکرات جاری هسته ای از طریق تخریب چهره ایران دانسته است.
 
پیشتر هکرهایی از چین و روسیه به عنوان مسئول حملات سایبری به شرکت ها و تاسیسات دولتی در کشورهای مختلف شناخته می شدند. حال شرکت سایلنس می گوید "ایران به یک چین جدید تبدیل شده است."
 
به گفته کارشناسان شرکت سایلنس، تیم هکرهای ایرانی تا به حال حمله ای واقعی به قصد آسیب رساندن به تاسیسات کشورهای مختلف انجام نداده و تنها به گردآوری اطلاعات بسنده کرده اند. سایلنس، کارزار جمع آوری اطلاعات از سوی هکرهای ایرانی را "عملیات ساطور" نامیده است زیرا هکرهای ایرانی در چند مورد در زنجیره کدهایی که نوشته اند از معادل انگلیسی کلمه "ساطور" cleaver استفاده کرده اند.
 
محققان سایلنس می گویند به بخشی از بانک اطلاعاتی هکرهای ایرانی دسترسی یافته اند که نشان می دهد آنها حجم انبوهی از اطلاعات کاربری، رمزهای عبور، نمودارها و تصاویری را از شرکت‌های بزرگ انرژی، حمل و نقل هوایی، و دانشگاه‌های بین المللی ذخیره کرده بودند.
 
همچنین به گفته محققان سایلنس، آنها صدها پرونده را در اختیار دارند که ظاهرا در حمله سال ۲۰۱۳ هکرهای ایرانی به شبکه نیروی دریایی آمریکا از آنجا ربوده شده و در این بانک اطلاعاتی ذخیره شده بود.
 
در سال ۲۰۱۲ گزارش شد که حدود ۳۰ هزار کامپیوتر در شرکت نفتی دولتی عربستان سعودی، آرامکو، به ویروسی موسوم به "شمعون" آلوده شده است. به گفته برخی مقام‌های آمریکایی، این حمله سایبری به عربستان سعودی از ایران انجام شد.




۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن