محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827468337
برخی اشخاص متنفذ سیاسی مانع بازگشایی خانه احزاب هستند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: برخی اشخاص متنفذ سیاسی مانع بازگشایی خانه احزاب هستند
عضو سابق شورای مرکزی خانه احزاب تاکید میکند: همه گرایشهای موجود در جامعه هم خواهان قانون احزاب، البته یک قانون اصلاح شده، جامع، مانع و مطلوب و هم علاقمند به شروع کار مجدد خانه احزاب هستند. همه از رییسجمهور و وزیر کشور گرفته تا بقیه تمایل به این دو موضوع دارند. اما زمانی که به پایین میآید متولیان اشراف لازم را به این موضوع ندارند. میبینیم که چندین ماه است وزارت کشور معاون سیاسی ندارد و کسانی هم که مطرح می شوند تسلط لازم را ندارند. به نظر می آید به تخصص فرد و ویژگیهای لازم توجهای نمیشود و بیشتر سلیقه ای است و به روابط بر میگردد.
آفتاب- سرویس سیاسی: امرالله شیخیانی درباره مخالفتهایی که با بازگشایی خانه احزاب میشود به «آفتاب» میگوید: متاسفانه بعضی از افراد و اشخاص متنفذ سیاسی وضع را برنمیتابیدند (تعداد زیادی را هم شامل نمیشوند شاید 15 تا 20 نفر هستند). این افراد احتمال دادند که در مجمع عمومی و کنگرهای که انتخابات برگزار میشود رای نمیآورند و عضو شورای مرکزی آینده خانه احزاب نمیشوند بنابراین شروع به مخالفت کردند.
به گزارش آفتاب، مخالفتها میان اعضای خانه احزاب باعث شده تا اعضا عملا نتوانند برای بازگشایی این نهاد کاری از پیش ببرند. امرالله شیخیانی، دبیرکل حزب مردم و عضو کمیته اجرایی خانه احزاب در کنار بیتفاوتی وزارت کشور این موضوع را مطرح و آن را عمدهترین دلیل عدم بازگشایی خانه احزاب عنوان میکند. اختلافاتی که او برخلاف شنیدههای قبلی منکر میشود که مختص جناح راست در خانه احزاب است و همه گرایشها را در آن دخیل میداند.
وی چهار دوره عضو خانه احزاب بوده و در حال حاضر هم جزء کسانی است که در تلاش برای احیای این نهاد است. شیخیانی درباره خانه احزاب میگوید: خانه احزاب به استناد قانون به وجود آمده دارای اساسنامه و مجوز است و جایگاه حقوقی دارد. این تشکل از کمیسیون ماده 10 پروانه فعالیت دارد و تا به حال هم مورد انحلال قرار نگرفته است. چهار دوره فعالیت کرده و دارای شورای مرکزی بوده، کنگره و همایشهایی داشته، کنفرانس احزاب آسیایی عضو بوده و شرکت کرده است. در زمان فعالیت خانه احزاب به ویژه در دوره اصلاحات و اوایل دولت نهم یک تشکل فعال بوده است. خانه احزاب در واقع متعلق به همه احزاب سیاسی کشور که عضو خانه احزاب هستند، است و خواهد بود.
عضو کمیته اجرایی خانه احزاب به روند تعطیلی این نهاد اشاره و توضیح میدهد: دولتهای نهم و دهم نه تنها خانه احزاب که هیچ یک از تشکلهای سیاسی را به هر دلیلی برنتابیدند با رفتار و رویکرد خاصی که نسبت به احزاب داشتند، عمدتا احزاب تعطیل شدند، خانه احزاب هم معطل و وسایل و تجهیزات آن هم از آن گرفته شد.
به گزارش آفتاب، خانه احزاب مدتی فعالیت نداشت تا دولت یازدهم بر سر کار آمد. بنابراین افرادی که از فعالان خانه احزاب در این چند سال بودند دور هم جمع شدند و یک کمیته متشکل از هشت نفر انتخاب کردند. قرار شد رایزنیها انجام شود تا براساس قانون و اساسنامه خانه احزاب مجددا این نهاد شروع به فعالیت کند.
شیخیانی تاکید میکند: خانه احزاب منحل نشده و هیچ مرجع قضایی درباره خانه احزاب اظهارنظر قضایی و حکمی صادر نکرده و شاکیی هم نداشته است.
دیبرکل حزب مردم ادامه میدهد: در این مدت جلساتی برگزار و بهترین راهکار این اعلام شد که یک سوم از احزاب عضو خانه احزاب درخواست مکتوب برگزاری مجمع عمومی کنند. با این روش هم به وزارت کشور و هم به احزاب عضو اطلاع دهند. این هشت نفر در کمیته نشستند و متن تهیه شد و بیش از هفتاد حزب از اعضای خانه احزاب که یک سوم هم بیشتر میشد آن را امضا و به وزرات کشور و احزاب دیگر ارائه کردند. این هفتاد امضایی که جمعآوری شده شامل همه گرایشهای اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدال گرا است.
عضو کمیته اجرایی خانه احزاب درباره مخالفتهای صورت گرفته با بازگشایی خانه احزاب عنوان میکند: در این مرحله اما متاسفانه بعضی از افراد و اشخاص متنفذ سیاسی که این وضع را برنمیتابیدند. تعداد زیادی را هم شامل نمیشوند شاید 15 تا 20 نفر هستند. این افراد احتمال دادند که در مجمع عمومی و کنگره ای که انتخابات برگزار می شود رای نمیآورند و عضو شورای مرکزی آینده خانه احزاب نمی شوند بنابراین شروع به مخالفت کردند.
وی ادامه داد: این افراد مطرح کردند که ما تمایل به تاسیس باشگاه داریم. به آنها گفتیم که باشگاه ربطی به حزب ندارد برای فعالیتهای فرهنگی هنری است. اما این آقایان معتقدند اگر این دیگ برای آنها نمیجوشد، برای هیچ کس نجوشد. بعد از این با مقامات بزرگ سیاسی مانند وزیر کشور ملاقات و در همایشها علنا مخالفت کردند. رفتار سیاسی این افراد بهگونهای پیش رفت که عملا کار خانه احزاب مختل شده است.
شیخیانی از دلایل دیگر عدم بازگشایی خانه احزاب را وزرات کشور عنوان میکند و توضیح میدهد: متاسفانه وزارت کشور هم تا چند ماه مدیرکل سیاسی که متولی پیگیری این موضوع است را در اختیار نداشت و الان یکی دو ماه است ایشان منصوب شدهاند. از طرف دیگر وزیر محترم کشور آن اشرافی را که باید به قانون احزاب داشته باشد را نداشت. معاون ایشان هم با توجه به اینکه بازنشسته بانک پاسارگاد است اشراف لازم را به آیین نامهها و قوانین و ضوابط حزبی نداشتند و کار را به دیگران محول کردند.
وی خاطرنشان کرد: بحث اصلاح قانون احزاب هم در همین دوره مطرح و وزارت کشور مامور این موضوع هم شد که این باعث شد تا بحث خانه احزاب تا حدودی تحت و الشعاع قرار گیرد و هیچ یک از این دو مورد رشد لازم را در این مدت نداشتند. چون قانون احزاب که در حال حاضر مطرح میشود جهان الشمول نیست و عده خاصی آن را کار کردهاند که تخصص لازم را هم ندارند.
عضو سابق شورای مرکزی خانه احزاب تاکید میکند: همه گرایشهای موجود در جامعه هم خواهان قانون احزاب، البته یک قانون اصلاح شده، جامع، مانع و مطلوب و هم علاقمند به شروع کار مجدد خانه احزاب هستند. همه از رییسجمهور و وزیر کشور گرفته تا بقیه تمایل به این دو موضوع دارند. اما زمانی که به پایین میآید متولیان اشراف لازم را به این موضوع ندارند. میبینیم که چندین ماه است وزارت کشور معاون سیاسی ندارد و کسانی هم که مطرح میشوند تسلط لازم را ندارند. به نظر می آید به تخصص فرد و ویژگیهای لازم توجهای نمیشود و بیشتر سلیقهای است و به روابط بر میگردد.
او درباره گرایش مخالفان بازگشایی خانه احزاب مطرح میکند: افراد محدودی در جبهه اصولگرا و اصلاحطلب و تعدادی هم در جبهه اعتدالگرا هستند که مخالفخوانی میکنند و تمایل به استمرار خانه احزاب ندارند. نگرش این افراد هم نسبت به ادامه خانه احزاب شخصی و فردی است و کارشناسی نیست. تمایل این افراد این است که وضعیت فعلی وجود نداشته باشد و در تغییر وضعیت فعلی به وضعیت جدید خودشان متولی کار شوند.
عضوکمیته اجرایی خانه احزاب درباره تمایل برخی از مخالفان به تغییر نام خانه به باشگاه میگوید: واژه باشگاه احزاب نه سیاسی و نه صنفی خاص است. باشگاهها چند بعدی و بار علمی، کارشناسی و محتوایی دارند. باشگاه یک تشکل سیاسی نیست و آن بار معنایی را که باید ندارد. من حاضر هستم که با این افراد مخالف مناظره کنم که ثابت شود مخالفت آنها شخصی است.
دبیر کل حزب مردم درخصوص ضررهای عدم بازگشایی خانه احزاب میگوید: در این صورت احزاب حامی و پشتیبان ندارند. خانه احزاب به عنوان نماینده احزاب می تواند در مجلس از آنها دفاع کند، توسعه احزاب در کشور را رونق دهد، روابط احزاب کشور با کشورهای آسیایی و در سطح بینالملل را گسترش میدهد. با عدم وجود خانه احزاب خلائی وجود دارد که قابل جبران نیست و به ضرر احزاب هم تمام میشود. هم از نظر توسعه کیفی و هم توسعه کمی همچنین در جهت راهبردهای استراتژی اعضای کشور و هم در جهت توقف استراتژی تحزب این موضوع به ضرر احزاب است.
او درباره ادامه همکاریها برای بازگشایی خانه احزاب عنوان میکند: وزارت کشور باید لطف کند و همکاریهای لازم را انجام دهد. به صرف اینکه یک نفر مخالف است همکاریها قطع نشود. مثل اینکه در انتخابات ریاست جمهوری فردی بیاید و مطرح کند چون من رای نمی آورم پس انتخابات کلا برگزار نشود. چون آقای x میداند که درخانه احزاب به وی رای نمیدهند سنگاندازی میکند. یعنی چون آقای x نمیتواند رییس یا معاون شود کل خانه احزاب باید تعطیل شود و تغییر رویه دهد. در خانه احزاب 200 حزب شرکت می کنند و 150 حزب این فرد را قبول ندارند. حتی بر همین اساس می گویند که کل حزب ها تعطیل شود و تنها چهار حزب در کشور وجود داشته باشد.
عضو کمیته اجرایی خانه احزاب درباره تاثیر احیای خانه احزاب بر انتخابات مطرح میکند: یکی از کارکردهای خانه احزاب مشارکت حداکثری است. بعد از راهاندازی خانه احزاب کنگره و همایشی برگزار میشود و بعد از آن اعلامیه ای منتشر میشود که همه گرایشهای مختلف کشور در انتخابات شرکت کنند. این مشارکت حداکثری است که مورد تاکید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امام (ره)، مقام معظم رهبری و همه مسئولان عالی نظام است. همچنین رقابت عادلانه را رقم میزند.
مطالب مرتبط
مخالفان بازگشایی خانه احزاب سودای ریاست دارند
سخنگوی وزارت کشور آخرین اخبار را تشریح کرد:یافتن عوامل اسیدپاشی/طرح امر به معروف و نهی از منکر/خانه احزاب
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
مخالفان بازگشایی خانه احزاب سودای ریاست دارند
مخالفان بازگشایی خانه احزاب سودای ریاست دارند یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران که عضویت کمیته اجرایی و احیای خانه احزاب را نیز در کارنامه دارد در گفتوگو با آفتاب به اختلافات بین اعضای خانه احزاب اشاره کرد که عملا روند پیشرفت بازگشایی را مختل کرده است آفتاب-مهتابقیمت نفت سیاسی است/ برخی قوانین مانع تولید هستند -
سردار نقدی قیمت نفت سیاسی است برخی قوانین مانع تولید هستند شناسهٔ خبر 2435255 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۹ استانها > قم قم - رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه قیمت نفت سیاسی است گفت این نشان میدهد حتی اگر توافق ژنو امضا شود مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد به گزارشدو عضو احزاب سیاسی پاکستان در کراچی کشته شدند
دو عضو احزاب سیاسی پاکستان در کراچی کشته شدند اسلام آباد – ایرنا – یکی از مسوولان حزب عوامی ملی و همچنین یکی از اعضای حزب متحده قومی پاکستان شب گذشته بر اثر شلیک افراد ناشناس در شهر اورانگی در نزدیکی کراچی مرکز ایالت سند در جنوب پاکستان کشته شدند به گزارش رسانه های پاکستان ضمدیرکل سیاسی وزارت کشور:انتخابی به معنای انتخاب از پایین به بالا در درون احزاب وجود ندارد
مدیرکل سیاسی وزارت کشور انتخابی به معنای انتخاب از پایین به بالا در درون احزاب وجود ندارد مدیرکل سیاسی وزارت کشورگفت خوشحالم که اتحادیه جدید انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در این دانشگاه شکل می گیرد این تشکیلات می تواند حفاظی برای جلوگیری از اقدامات فراقانونی سودجویانسردار فدوی: منافع شخصی برخیها مانع استفاده از توانمندیهای بومی در حوزه دریایی شده است
سردار فدوی منافع شخصی برخیها مانع استفاده از توانمندیهای بومی در حوزه دریایی شده استفرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت علاوه بر سیستمسازیهایی که از قبل صورت گرفته است٬ منافع شخصی و مقطعی برخی از افراد نیز سبب شده در حوزه دریایی به سراغ توانمندیهای بومی خود نرویم به گزاحزاب سیاسی مکزیک: تدابیر امنیتی رئیسجمهور ناکارآمد است
احزاب سیاسی مکزیک تدابیر امنیتی رئیسجمهور ناکارآمد استحزب انقلاب دموکراتیک و حزب اقدام ملی مکزیک اعلام کردند تدابیر جدید رئیسجمهور این کشور برای ایجاد امنیت ناکافی است به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای فارس در آمریکای لاتین به نقل از نوتیمکس حزب چپگرای انقلاب دموکراتیک و همهمه آنچه مانع پیشرفت کشور است/ سیاسی کاری باید از علم جدا شود -
مشروح مصاحبه مهر با رئیس جهاد دانشگاهی همه آنچه مانع پیشرفت کشور است سیاسی کاری باید از علم جدا شود شناسهٔ خبر 2434716 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۵ دانش و فناوری > علم و دانش رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح بسیاری از موانع بر سر راه پیشرفت تأکید کرد که سیاسی کاری باید از علم وامام جمعه مشهد: باید مانع مصادره بسیج توسط جریانهای سیاسی شویم
امام جمعه مشهد باید مانع مصادره بسیج توسط جریانهای سیاسی شویم مشهد - ایرنا - امام جمعه مشهد گفت نباید با بسیج برخورد سیاسی شود و باید مانع از مصادره آن توسط جریانهای سیاسی شویم آیت الله سیداحمد علم الهدی روز شنبه همزمان با آغاز هفته بسیج در جمع فرماندهان و مسوولان رده ها و پتجهیزاتی که مانع بازگشایی سفارت انگلیس در تهران شده اند!
وزیر خارجه انگلستان می گوید تجهیزاتی که مانع بازگشایی سفارت انگلیس در تهران شده اند اگر قرار باشد ما آنجا شروع به کار کنیم نیاز داریم تجهیزاتمان را به شیوهای امن و مورد اطمینان به آنجا منتقل کنیم - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر ۰۵ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۰مشروح برنامه «دیروز، امروز و فردا» ندیمی: مسائل اخیر درباره انتخاب وزیر علوم دعوای سیاسی نبود/ مظفر:
مشروح برنامه دیروز امروز و فرداندیمی مسائل اخیر درباره انتخاب وزیر علوم دعوای سیاسی نبود مظفر مرزهای احزاب فروریخته استبرنامه دیروز امروز فردا شب گذشته با محوریت وظایف و عملکرد نمایندگان مجلس نهم با حضور مظفر و ندیمی و ارتباط تلفنی محجوب و رسایی از شبکه سوم سیما پخش شد بهنقرهکار در گفتوگو با فارس: وزیر جدید علوم دانشگاهها را پایگاه و سربازخانه احزاب نکند/ نیاز به وزیری آشنا به
نقرهکار در گفتوگو با فارس وزیر جدید علوم دانشگاهها را پایگاه و سربازخانه احزاب نکند نیاز به وزیری آشنا به فرهنگ اسلامی و الهیعضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت امیدواریم وزیر جدیدی که برای وزارت علوم انتخاب میشود از سیاسیکاری و سیاسیبازی پرهیز کند و دانشگاهها را پایگاهتوقف، بازگشایی و حراج تک قیمتی برخی نمادهای بورسی و فرابورسی
توقف بازگشایی و حراج تک قیمتی برخی نمادهای بورسی و فرابورسیبرخی نمادهای بورسی و فرابورسی با پیام ناظر بازار مشمول توقف بازگشایی و حراج تک قیمتی شدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مدیریت فناوری بورس تهران برخی نمادهای بورسی و فرابورسی با پیام ناظر بازار مشمول توقف بازگشاییاحتمال بینتیجه ماندن مذاکرات هستهای در اثر برخی تصمیمات سیاسی -
معاون وزیرخارجه روسیه هشدار داد احتمال بینتیجه ماندن مذاکرات هستهای در اثر برخی تصمیمات سیاسی معاون وزیر خارجه روسیه اظهار داشت ایران و گروه 1 5 در آستانه توافق قرار دارند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم سرگئی ریابکف معاون وزیرخارجه روسیه از نزدیک بودن توافق هبایدها و نبایدهای توافق جامع هستهای/ 4 آصفری:اختلافات سیاسی و داخلی آمریکا مانع از نتیجهبخش بودن مذاکرات/ ار
بایدها و نبایدهای توافق جامع هستهای 4آصفری اختلافات سیاسی و داخلی آمریکا مانع از نتیجهبخش بودن مذاکرات اروپا چین و روسیه پا سوز آمریکا هستندعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اختلافات موجود بین کنگره و دولت آمریکا و تمایل آنها برای تمدید مذاکرات تا زمان روی کار آمدن دولاریجانی در جمع طلاب استان یزد مطرح کرد تشریح دو راه پیش روی غربیها در مذاکرات هستهای/ برخی از تنشهای سیاسی
لاریجانی در جمع طلاب استان یزد مطرح کردتشریح دو راه پیش روی غربیها در مذاکرات هستهای برخی از تنشهای سیاسی داخلی از سر عقل نیسترئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از تنشهای سیاسی در داخل را از سر عقل نمیدانیم گفت وقتی این شرایط بینالمللی و اقتصادی را داریم سایشهایبا پیام ناظر بازار روی داد توقف، بازگشایی و حراج برخی نمادهای بورسی و فرابورسی
با پیام ناظر بازار روی دادتوقف بازگشایی و حراج برخی نمادهای بورسی و فرابورسیبا پیام ناظر بازار برخی نمادهای بورسی و فرابورسی مشمول توقف بازگشایی و حراج تک قیمتی شدند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بورس اوراق بهادار تهران با پیام ناظر بازار برخی نماهای بورسی و فرابورسی مشمولزیاده خواهی و عدم اراده سیاسی غربی ها مانع توافق/ اثبات حسن نیت ایران به جهانیان -
مهر گزارش می دهد زیاده خواهی و عدم اراده سیاسی غربی ها مانع توافق اثبات حسن نیت ایران به جهانیان ایران تاکنون با تمام حسن نیت و اراده سیاسی پا به مذاکرات گذاشته است اما گاهی زیاده خواهی و عدم اراده سیاسی طرف مقابل شرایط حصول به توافق را با دشواری هایی روبرو کرده است به گزارش-
گوناگون
پربازدیدترینها